Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8576260 2965279

Telšu nometnes dušas kabīne “2Seconds”

60,00 €
Ar nodokļiem
  • Telšu nometnes dušas kabīne “2Seconds”
  • Telšu nometnes dušas kabīne “2Seconds”
  • Telšu nometnes dušas kabīne “2Seconds”
Krāsa: TIRKĪZA / HAKI
  • TIRKĪZA / HAKI
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu tūrisma entuziastu komanda izstrādāja dušas kabīni “2Seconds”, kurā var paslēpties no skatieniem un vēja, lai jūs varat nomazgāties dušā vai pārģērbties.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta pārvietošana

Kompakta | Aizvērtas somas izmērs: 62 x 6 cm | 1 rokturis

Ērta atvēršana/aizvēršana

Ātra uzstādīšana ar “2Seconds” tehnoloģiju | Grīdas paklājs: 90 x 90 cm

Ērta lietošana

Augstums: 2 m | Pamatne: 1 m² | Paredzēts izmantot ar saules enerģijas dušu

Redzamība

Auduma durvis, kas paslēpj no skatieniem

Svars

Svars: 1,9 kg

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dušas saderība

Dušas kabīnei nav jumta, tāpēc tajā iespīd gaisma, radot saules enerģijas dušas kabīnē lielākas telpas sajūtu. Pie kabīnes sienas ar līmlentu ir pielīmēta saules enerģijas dušas caurule. Papildu komfortam mēs izgatavojām lielāku grīdas paklāju. Kabīnē ir tīkla kabata un siksna, ko izmantot jūsu piederumu novietošanai un dvieļa pakāršanai. Padoms: ievietojiet rezerves drēbes dušas kabīnes somā un pakariet to uz āķa ārpusē.

Lietošanas norādījumi

Kad dušas kabīne ir uzstādīta, ir ieteicams to nostiprināt ar uzgaļiem. Tas uzlabos tās stabilitāti un nodrošinās aizsardzību pret vēju. Uzmanību! Naktī dušas kabīnē izmantojot apgaismojumu, audums var būt nedaudz caurspīdīgs. Mēs izmantojām vieglu audumu, kas nav pārāk biezs, lai dienas laikā tā būtu gaiša.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Mietiņš: 100.0% Stikla šķiedra

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām izvēlēties tīru un sausu vietu. Pirms dušas kabīnes uzglabāšanas obligāti to izmazgājiet un izžāvējiet.

Lietošanas ierobežojumi

Uzmanību! Šī dušas kabīne nav ūdensnecaurlaidīga.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

5 Gadi

Apstiprinājis:

Monblāna pakājē, Francijā, mūsu dizaina komanda iztēlojās un izstrādāja Quechua produktus. Mēs testējam tos reālos apstākļos kopā ar citiem pārgājienu mīlētājiem, lai pārliecinātos, ka tie ir ērti un izturīgi. Jura, Overņa, Provansa, Alpi utt. Mēs devāmies pa iespējami daudz dažādiem reljefiem jebkādos laika apstākļos. Tā mēs varam iesaistīties sarunās, lai iegūtu jūsu vērtīgās atsauksmes un plānotu mūsu jaunos produktus.

Videoklipi