Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina speciālisti ir radījuši šo kompakto un vieglo piknika galdu, lai savās aktīvajās nedēļas nogalēs jūs varētu ņemt līdzi nedaudz komforta.

Vienkāršs un praktisks zems galds, kuru var ērti ievietot bagāžas nodalījumā un kas nodrošina vietu maltītei, kas ir ērta divām personām.

Struktūra: 20.0% Polipropilēns, 80.0% Tērauds; Galda virsma: 50.0% Koks, 50.0% Acetāts

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Izmēri salocītā veidā: 58,5 x 11 x 11 cm / 7 l. Svars 2,55 kg.

Ērta atvēršana/aizvēršana

Ātra salocīšanas sistēma, galda augša fiksējas uz statīva.

Izturība

Tērauda rāmis.MDF un poliestera galda virsma.Maks. galda virsmas izturība 30 kg.

Lietotāja komforts

Virsma 52 x 58 cm, piemērota 2 personām. Augstums 32 cm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Uzstādīšana/demontāža

Atlociet rāmi un iespiediet abas sānu caurules paredzētajās spraugās. Pēc tam piestipriniet galda virsmu uz caurulēm: nospriegošana padarīs konstrukciju stingrāku, kas ir normāli. Apsēdieties, lai nobaudītu dzērienu, un atpūtieties!

Garantija/pēcpārdošanas pakalpojumi

Kā dizaina speciālisti un lietotāji, kuriem patiešām rūp mūsu brīnišķīgā planēta, mēs ļoti rūpīgi strādājam pie mūsu produktu izturības, tāpēc tie visi ir izstrādāti tā, lai tie būtu remontējami.

Rezerves detaļas ir pieejamas mūsu tīmekļa vietnē.

Problēmu gadījumā lūdziet, lai jūsu izstrādājumu pārbauda tuvākajā Decathlon veikalā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Neglabājiet uz galda smagus priekšmetus, uzglabājiet to tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Maksimālā galda noslodze: 30 kg.Nenovietojiet uz flīzēm.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda izdomā, izstrādā un rada Quechua izstrādājumus Francijā, Monblāna pakājē. Mēs tos pārbaudām praksē kopā ar citiem tūristiem, lai pārliecinātos, ka tie ir ērti un izturīgi. Bretaņa, Korsika utt. Mēs dodamies uz iespējami vairāk vietām visos laikapstākļos. Tā ir lieliska iespēja diskusijām, kas ir īpaši svarīgas, lai iegūtu jūsu atsauksmes un plānotu nākamos izstrādājumus.

Garantija

5 Gadi