Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8513633 2465905

Saules enerģijas tūrisma duša, 10 litri

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu tūrisma entuziastu komanda izstrādāja šo 10 l saules enerģijas dušu, kas ļauj ērti nomazgāties dušā laukā un izmazgāt savas drēbes.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Ļoti kompakta | Salocītā veidā aizņem maz vietas | Salocīta: 30 x 20 x 7 cm

Ietilpība

Tilpums: 10 litri | Uzpilde no augšas | Ieslēgš./izslēgš. poga uz dušas galvas

Ērta pārvietošana

Rokturis ļauj ērti pārvietot

Ērta atvēršana/aizvēršana

Platās atveres dēļ to var viegli uzpildīt

Ērta lietošana

Dušas forma ļauj to pakārt, izmantojot siksnu, vai novietot vertikāli

Izturība

Iztur karstu ūdeni ar maksimālo temperatūru 50°C

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdens uzsildīšanas laiks un nosacījumi

Uzsilšanas laiks ir atkarīgs no vairākiem faktoriem: no sākotnējās ūdens temperatūras, āra temperatūras, reljefa virsmas veida (betons, zāle u. c), vēja, saules intensitātes u. c. faktoriem.

Lai iegūtu augstāku temperatūru, uzstādiet dušu saules staros no dienas vidus līdz plkst. 6 pēcpusdienā. Tiklīdz saule noriet, temperatūra samazinās.

Karstu ūdeni var iepildīt tieši, bet ievērojiet, lai temperatūra nepārsniedz 50 °C, jo tas var radīt materiālu bojājuma vai personas kaitējuma risku.

Ievērojiet piesardzību!

Dušu nav ieteicams novietot aiz automašīnas vējstikla. Mūsu testi liecina, ka ūdens var uzkarst, pārsniedzot 50 °C. Jebkurā gadījumā pirms iešanas dušā ir ieteicams palaist ūdeni un pārbaudīt, vai tas nav pārāk karsts.

Izstrādes komandas testi

Skatiet tālāk mūsu temperatūras rādītājus, kas iegūti ūdens sildīšanas testā, novietojot dušu saules staros. Tests tika veikts kādā pēcpusdienā jūnija vidū Francijas dienvidaustrumos.

Duša novietota uz stingras, baltas virsmas.

Vidējā āra temperatūra 28 °C. Sākotnējā ūdens temperatūra 20 °C,

vidējā saules enerģijas jauda 828 W/m², vēja ātrums 2 km/st.

- 3 stundās un 46 minūtēs ūdens no 20 °C uzsila līdz 35 °C.

5 stundās un 46 minūtēs ūdens no 20 °C uzsila līdz 39 °C.

Ieteikumi par lietošanu

Šī duša darbojas ar pašplūsmu. Uz dušas ir sniegti vizuāli norādījumi.

Pieejami 2 izmantošanas veidi:

- pakariet to (piemēram, uz stingra koka zara), piestipriniet siksnu un pēc tam pakariet rokturi uz āķa;

- novietojiet to uz līdzenas virsmas (piemēram, uz furgona jumta). Pievērsiet uzmanību, lai nepavilktu dušas galvas šļūtenes, un nenovietojiet dušu pārāk tuvu malai, lai tā nenokristu.

Pirms iešanas dušā vienmēr ir ieteicams pārbaudīt ūdens temperatūru.

Ūdens redzamība

Viena no pusēm ir caurspīdīga, lai varētu redzēt atlikušo ūdens līmeni.

Remonts

Ja nepieciešams labot dušas noplūdi, skatiet mūsu pēcpārdošanas pakalpojumu tīmekļa vietnē 6 pašlīpošu labošanas ielāpu komplektu piepūšamajiem matračiem. Šis komplekts ir piemērots mūsu dušai. Pasūtījuma kods: Nokopējiet kodu un ielīmējiet to meklēšanas logā.

Pasūtīšanai ir pieejama arī stiprinājuma siksna “Pašplūsmas saules enerģijas dušas (10 l) regulēja slēgšanas siksna”. Kods ir šāds:

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Etilēna vinilacetāts; Ārējais aizsargpārklājums: 100.0% Poliesteris; Rokturītis: 100.0% Akrilnitrila butadiēna stirols; Siksnu audums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms uzglabāšanas dušu ir ieteicams izskalot un izžāvēt.

Lietošanas ierobežojumi

Uzmanību! Dušā glabātu ūdeni nedrīkst dzert.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaineru komanda izdomā, skicē un rada visus mūsu “Quechua” produktus Monblāna pakājē Francijā. Mēs tos pārbaudām praksē kopā ar citiem tūristiem, lai pārliecinātos, ka tie ir ērti un izturīgi. Jura, Overņa, Alpi, Provansa utt. Mēs apmeklējam pēc iespējas vairāk vietu visos laikapstākļos. Lieliska vide sarunām, kuras ir ļoti noderīgas, lai iegūtu jūsu atsauksmes un plānotu nākamos produktus.