Filtri 0
Filtri 0
CORENGTH Kods. 8756403 4540578

Micelārais kazeīns, 900 g, šokolādes

34,00 €
32,00 €
-5%
Ar nodokļiem
  • Micelārais kazeīns, 900 g, šokolādes
  • Micelārais kazeīns, 900 g, šokolādes
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu svarcelšanas sporta speciālistu komanda ir radījusi šo micelāro kazeīnu, lai palīdzētu jums sasniegt savus mērķus.

PRIEKŠROCĪBAS

Garša

Mūsu proteīna garšu piešķir dabīgi aromatizētāji.

Muskuļu masas veidošana un uzturēšana

Proteīni palīdz uzturēt un attīstīt muskuļu masu.

Olbaltumvielu saturs

Formula satur 73% sūkalu proteīna.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ražošanas kvalitāte un sertifikācija.

Mūsu micelārais kazeīns izgatavots Francijā.



“IFS Food” sertificēta ražošanas vieta.

Produkti ražoti saskaņā ar labām pārstrādes praksēm un HACCP principiem un metodēm.

ISO 26000 standarti.



Fizikālķīmiskās, sensorās, mikrobioloģiskās un toksikoloģiskās pārbaudes gatavai produkcijai.

Kas ir micelārais kazeīns?

Sūkalas ir šķidrās piena daļas – piena sūkalu proteīns. Kazeīns ir galvenās olbaltumvielas, kas atrodas pienā un veido sausnu un nešķīstošo daļu. Micelārais kazeīns ir kazeīns, kas dabiski atrodas pienā. Tas ir dabīga piena sastāvdaļa, kas iegūta mikrofiltrācijas ceļā, nesabojājot micellu.

Ieguvumi no micelārā kazeīna.

Tiek uzskatīts, ka kazeīns ir dabisks un nāk tieši no piena. Tas lēni izdala aminoskābes, kamēr ķermenis atpūšas, lai labāk atjaunotos, kā arī antikataboliskai iedarbībai naktī.

Kad būtu jāuzņem micelārais kazeīns?

Proteīna uzņemšanas laika plānošanā muskuļu masas palielināšanas fāzē nepieciešams izslēgt nakts proteīna hiperkatabolismu.



Taču to var paveikt tikai lēns proteīns. Tā ir kazeīna priekšrocība, ko vislabāk uzņemt pirms gulētiešanas, lai pastāvīgi apgādātu muskuļus ar aminoskābēm, kamēr guļat, lai veicinātu anabolismu (muskuļu masas pieaugumu) un tādējādi cīnītos pret muskuļu katabolismu (šķiedru destrukciju).

Kā pagatavot micelāro kazeīnu.

Intensīvai garšai un biezākai tekstūrai sajauciet 2 karotes pulvera (30 g) ar 250 ml šķidruma. Maigākai garšai un smalkākai tekstūrai sajauciet 2 karotes pulvera (30 g) ar 300 ml šķidruma. Micelāro kazeīnu var pagatavot ar ūdeni, augu vai dzīvnieku pienu. Šeikeri kratiet 30 sekundes. Izbaudiet.

Izdzeriet kokteili stundas laikā no pagatavošanas brīža.

Lietošanas ieteikumi.



Papildus fiziskajām aktivitātēm ir svarīgi ēst daudzveidīgu un sabalansētu uzturu, kā arī ievērot veselīgu dzīvesveidu.

Konsultējieties ar ārstu, ja plānojat to lietot ilgstoši (> 6‒8 nedēļas).

Šis produkts nav piemērots cilvēkiem, kas cieš no nieru vai aknu mazspējas, grūtniecēm vai bērniem, kuri ir jaunāki par 14 gadiem.Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Nepārsniegt ieteicamo dienas devu.

Kakao ar godīgas tirdzniecības sertifikātu.

Šajā produktā esošais kakao tiek audzēts un komercializēts saskaņā ar “Fairtrade”/“Max Havelaar” godīgas tirdzniecības standartiem, palīdzot ražotājiem gūt labumu no godīgākiem tirdzniecības noteikumiem, uzlabot savus un savas kopienas dzīves apstākļus, tai pat laikā saudzējot dabu. Šī produkta kakao var būt sajaukts ar nesertificētu kakao tehnisku iemeslu dēļ, taču kopējais apjoms ir ražotājiem garantēts saskaņā ar “Fairtrade”/“Max Havelaar” nosacījumiem (masas bilance).

Laktozes saturs.

1,8/100 g.

Uzturvērtība.

Uzturvērtība:100 g | 30 g porcijā.

Enerģētiskā vērtība: 361 kcal | 110 kcal.

Enerģētiskā vērtība:1529 kJ | 467 kJ.

Tauki: 2,3 g | 0,7 g,

tostarp piesātinātās taukskābes:1,0 g | <0,5 g.

Ogļhidrāti: 9,1 g | 2,7 g,

tostarp cukuri: 2,2 g | 0,7 g.

Olbaltumvielas: 73 g | 22 g.

Sāls: 0,30 g | 0,09 g.

sastāvs

sastāvs

Aromatizēts pulverveida maisījums ar augstu piena proteīna saturu un saldinātāju. Ar šokolādes garšu.Sastāvdaļas: piena proteīna izolāti * (emulgators: saulespuķu lecitīns, kakao pulveris (5%), dabīgi aromatizētāji, saldinātājs: steviola glikozīdi, ražoti no stēvijas. *Alergēns. ; Produkts var saturēt: glutēna, olu, sojas, sulfītu, zivju, seleriju, riekstu, sinepju daļiņas.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā un vēsā vietā, sargāt no mitruma. Pēc lietošanas cieši aizvērt iepakojumu.

Lietošanas ierobežojumi

Nieru vai aknu slimība, grūtniecība, un bērni līdz 14 gadiem

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo produktu testēja un apstiprināja sportistu grupa ar mūsu “Co-Creation Decathlon” platformas starpniecību.Mūsu produktu testētāji šim šokolādes micelārajam kazeīnam piešķīra kopā 4 punktus no 5. 80% testētāju ieteica šo produktu. 94% konstatēja, ka produkts iedarbojas. Šī jaunā šokolādes micelārā kazeīna palaišanu tirgū apstiprināja mūsu sporta klienti.