Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8558801 2944436

Viens tekvondo mērķa spilventiņš

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā dizaina komanda ir radījusi šo mērķa spilventiņu sitienu tehnikas vingrināšanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Ergonomiska saķere

Ergonomisks rokturis

Pretestība pret berzi

PU pārklājums uz sitiena zonas nodrošina lielāku nodilumizturību

Amortizācija

Absorbējošas putas drošiem sitieniem

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Uzlabojiet savu precizitāti.

Šo tekvondo mērķa spilventiņu mūsu komandas izstrādāja lietotājiem, kuri vēlas uzlabot savu tehniku. Pilnveidojiet priekšējos, sānu, muguras un sitienus pagriezienā ar kāju kopā ar partneri. “Šis mērķa spilventiņš ir ideāli piemērots klubiem un to dalībniekiem, kuri vēlas strādāt pie precizitātes dažādos augstumos,” saka Enrike, “Outshock” produktu vadītājs

Trenējieties ar pārliecību.

Mēs izstrādājām šo mērķa spilventiņu ar mīkstām putām, lai palīdzētu jums droši uzlabot savu tehniku. Absorbcijas līmenis ir pārbaudīts, lai nodrošinātu, ka jūs varat sist bez savainojumiem. PU ārējais pārklājums nodrošina lielisku nodilumizturību. “Jūs varat sist pa mērķa spilventiņu atkal un atkal, neuztraucoties, ka tas saplīsīs,” sola “Outshock” produktu vadītājs Enrike.

Viegls mērķis

Tā kā ar šo mērķa spilventiņu labāk trenēties kopā ar partneri, mēs to izstrādājām tā, lai to būtu viegli turēt jebkurā virzienā. Mēs radījām vieglu produktu ar vēdināmu materiālu virs roktura. Tā kā tas ir viegls, ir viegli ātri mainīt virzienus.

sastāvs

sastāvs

Putas : 63.0% Poliuretāns, 3.0% Sintētiskais kaučuks, 34.0% Etilēna vinilacetāts; Ārējais apvalks: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Detaļu garantija

2 gadi