Filtri 0
Filtri 0
ITIWIT Kods. 8584852 4018918

Piepūšams, augsta spiediena “Dropstitch” grīdas tūrisma kajaks “X100+”

600,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu entuziastu komandas ir izstrādājušas šo kajaku tūrisma iesācējiem, divu līdz trīs stundu izbraucieniem mierīgos ūdeņos, divatā, trijatā vai četratā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Piepūšams 10 minūtēs ar dubultdarbības rokas pumpi.

Slīdēšanas efektivitāte

Loka forma nodrošina kajakam labu slīdamību.3 ķīļi.

Tilpums

2 līdz 4 personām, maksimālais lietotāju svars līdz 260 kg (573 lbs).

Sēdēšanas komforts

Paaugstināta sēdvieta komfortam atpūtas un airēšanas laikā.

Stabilitāte

Sānu caurules un plata, piepūšama grīda labai stabilitātei.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tehniskie dati un svars.

Izmērs piepūstā veidā

Garums:460 cm

Platums:103 cm

Izmērs saliktā veidā, somā

Augstums:75 cm

Platums:43 cm

Biezums:32 cm

Svars:20 kg

Maksimālais grīdas spiediens:0,34 bāri (5 psi)

Sānu caurules un sēdvietu spiediens:0,2 bāri (3 psi)

Sēdvietu skaits:2, 3 vai 4 sēdvietas

Komplekta saturs:kajaks, soma, remonta komplekts, 3 spuras, lietotāja rokasgrāmata, piepūšanas savienotājs, siksna.

Pumpis nav iekļauts

Izmantošanai ar “Itiwit” dubultdarbības rokas pumpi ar adapteriem.

Piepūšanas padomi un grīdas novietojums.

Pievienojiet “Itiwit” pumpi (iegādājams atsevišķi), pagriežot pumpja adapteri par 1/4 pagriezienu, un piepūtiet grīdu līdz 5 psi. Pabeidziet piepūšanu, uzskrūvējot atpakaļ vāciņu.Ievietojiet kajakā grīdu un galos nostipriniet to ar siksnām.Grīdas vārstam jābūt savietotam ar kajaka aizmugurē izvietotajiem sānu caurules vārstiem.Grīdas novietojumam jānodrošina brīva piekļuve kajaka vidusdaļā izvietotajiem aizbāžņiem.

Sānu caurules un sēdvietas piepūšanas padomi.

Pievienojiet “Itiwit” pumpi (iegādājams atsevišķi), pagriežot pumpja adapteri par 1/4 pagriezienu, un piepūtiet grīdu līdz 3 psi. Pabeidziet piepūšanu, uzskrūvējot atpakaļ vāciņu.Abās sānu caurulēs ir spiediena samazināšanas vārsts.Tā uzdevums ir liekā gaisa novadīšana pārmērīgas piepūšanas gadījumā.Gaisam izplūstot, jūs dzirdēsiet šņācošu skaņu.Šī skaņa ir normāla un var atskanēt piepūšanas laikā vai pēc ilgstošas atrašanās saulē.Spiedienam kajakā normalizējoties, šņākoņa beigsies.

Sēdvietu ērtums un novietošana.

Paaugstinātās sēdvietas nodrošina pieaugušajiem uzlabotu airēšanas komfortu.Nostipriniet sēdvietas pie grīdas, izmantojot uz grīdas virsmas un sēdekļu apakšdaļā izvietotās līplentes.Ielieciet visas somas vai ekipējumu kajaka aizmugurējā lūkā vai nostipriniet pie aizmugurējā klāja.Laiva ir gatava ielaišanai ūdenī.

Lieliska slīdamība.

Pateicoties stingrajai “Dropstitch” grīdai.“Dropstitch” ir materiāls.Divi PVC materiāla slāņi tiek savstarpēji savienoti, izmantojot tūkstošiem neilona pavedienu.Piepūšot izstrādājumu līdz augstam spiedienam, šie pavedieni nostiepjas un izveido stingru apjomu, novēršot kajaka formas zaudēšanu.Tādēļ mūsu kajaks ir ārkārtīgi stingrs piepūstā veidā un, vienlaikus, ērti uzglabājams ritentiņu somā, kad no tā izlaists gaiss.

Kopšanas norādījumi.

Lai kajaku būtu vieglāk izskalot, izņemiet sēdvietas un nedaudz izlaidiet gaisu no grīdas.Pēc katras lietošanas reizes noskalojiet kajaku, tā apakšdaļu un sēdvietas ar tīru ūdeni, lai novērstu smilšu, sālsūdens un saules ietekmes radītos bojājumus.Atveriet kajaka vidusdaļā un aizmugurē iestrādātos aizbāžņus.Sagāziet kajaku, lai izlietu no tā ūdeni.Pirms salocīšanas ļaujiet kajakam nožūt vai izslaukiet to ar dvieli.

Izjaukšana un salocīšana.

Pārliecinieties, ka virsma, uz kuras grasāties izklāt kajaku, ir tīra.Noņemiet spuras.Izlaidiet gaisu no kajaka sānu kamerām.Vārsti ir izvietoti tā aizmugurē.Lūdzu, ņemiet vērā:neatskrūvējiet priekšējos spiediena samazināšanas vārstus.Salokiet grīdu.Salokiet pārējo kajaka daļu gareniski uz pusēm.Izlīdziniet priekšējās spuras pamatni.Novietojiet sarullēto grīdu uz kajaka priekšgala.Sarullējiet kajaku līdz aizmugurējam galam.Savelciet kajaku ar siksnām.

Uzglabāšana.

Pēc izžāvēšanas un notīrīšanas uzglabājiet kajaku sausā un ēnainā vietā, sargājiet no straujām temperatūras svārstībām.Kajaku var uzglabāt salocītā veidā, taču, ja jums ir pietiekami daudz vietas, varat to uzglabāt izklātā un nedaudz piepūstā veidā, tādējādi pagarinot kajaka kalpošanas laiku.

Pēcpārdošanas apkalpošana.

Pēcpārdošanas apkalpošanas ietvaros ir pieejamas “Itiwit X100+” kajaku rezerves daļas.Lai tās saņemtu vai veiktu pasūtījumu, apmeklējiet jums tuvākā “Decathlon” veikala darbnīcu.

“Dropstitch” grīda:8605858

Sēdeklis:8561071

Spiediena samazināšanas vārsts:8561069

Pārnēsāšanas soma:8605862

Aira līplentes stiprinājums:8561070

Lietošanas norādījumi.

Mēs iesakām šī produkta lietošanas laikā valkāt drošības vesti.

sastāvs

sastāvs

Ūdens rezervuārs: 40.0% Polivinilhlorīds, 60.0% Poliesteris; Paklājs: 30.0% Polivinilhlorīds, 70.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Pēc izžāvēšanas un notīrīšanas uzglabājiet kajaku sausā un ēnainā vietā, sargājiet no straujām temperatūras svārstībām.

Lietošanas ierobežojumi

Izbraucieniem līdz 300 metriem no patvēruma vietas.

TESTI UN GARANTIJA

Apstiprinājis:

ISO 6185-1 standarts.IIIB kategorija (pludmales kuģošanas līdzekļi). Atbilst Francijas drošības noteikumu 240. nodaļas nosacījumiem (burāšana līdz 300 m no patvēruma vietas).

Detaļu garantija

Garantēta produkta lietošanai būtisko rezerves daļu pieejamība:2 gadi Pieejamība:10 gadi

Videoklipi