Filtri 0
Filtri 0
ITIWIT

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ORANŽA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Šī piepūšamā kajaka izstrādē mēs sadarbojāmies ar jūras inženieri; paredzēts vidēji pieredzējušiem smaiļotājiem, piemērots gariem izbraucieniem mierīgos ūdeņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Pielāgojiet priekšgala kāju balstu novietojumu jūsu augumam, kad vien vēlaties.

Ērta montāža/demontāža

Ar dubultdarbības rokas pumpi piepūšams līdz 1,5 psi (1,03 bāri) 10 minūtēs.

Daudzpusība

Uz apmales varat uzstādīt brunci, kas ļaus jums laivot visās sezonās.

Slīdēšanas efektivitāte

Lieliskas sajūtas! V formā izveidotais korpuss samazina ūdens pretestību.

Ātri žūstošs

Kajaks ir ūdensnecaurlaidīgs. Vienkārši noslaukiet to ar dvieli.

Izturība

Berzei īpaši pakļauto zonu pastiprinājums ļauj jums brīvi laivot.

Tilpums

2 gudri izvietotas kravas zonas līdz pat 125 kg transportēšanai, ieskaitot jūs.

Sēdēšanas komforts

No ļoti blīvām putām izgatavotais sēdeklis ir piemērots gariem braucieniem.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Cik liels un smags tas ir?

Piepūstā veidā:> garums: 380 cm;

> platums: 64 cm.

Ievietots somā, gatavs uzglabāšanai:> augstums: 94 cm;

> platums: 50 cm;

> biezums: 27 cm;

> pilns svars: 18 kg (kajaks: 16 kg). Somas izmēri + 2 uzglabāšanas atveres:60 cm.

Patentam pieteikts jauninājums.

Sākotnējā ideja? Izstrādāt mūsu sapņu kajaku:augstas veiktspējas piepūšamo kajaku, kuru viegli varētu paņemt līdzi mugursomā; īsāk sakot – brīvību! Lai to izdarītu, bija nepieciešami 30 izstrādes un pilnveidošanas mēneši, kā arī 7 prototipi, kurus šeit dēvējam par “monstriem”. Galvenais izaicinājums – nodrošināt piepūšamajam kajakam stingrību un veiktspēju. Rezultātā esam patentējuši unikālu piegriezuma un izmantoto materiālu konstrukciju.

Kādēļ stingrs piepūšamais kajaks?

“Mēs ieklausījāmies smaiļotāju vēlmēs: “Esmu pieredzējis smaiļotājs un vēlos piepūšamo kajaku, kas spēj nodrošināt tikpat augstu veiktspēju kā cietais kajaks”, “Dodoties smaiļot, es vēlos pārvadāt savu kajaku, izmantojot sabiedrisko transportu”, “Piepūšamie kajaki ir lieliski, taču es vēlos kajaku, kas ir ātrs.”Tādēļ bija nepieciešams izstrādāt viegli transportējamu un efektīvu kajaku, īsāk sakot, bija nepieciešams jauninājums.”

Jūras inženieris Marks Ronets (Marc Ronet) stāsta par savu piedzīvojumu ar “Decathlon”:

“Mans darba pienākums bija kajaka vispārējās ģeometrijas definēšana, tā kopējais līdzsvars. Kad “Itiwit” komanda sazinājās ar mani, es biju pārsteigts, taču ārkārtīgi ieinteresēts. Turklāt mūs vienoja kopīga kaislība uz smaiļošanu. Mēs varējām savstarpēji apmainīties zināšanām un kopumā tā bija lieliska pieredze.”

Kādēļ tāds nosaukums – “X500 DropStitch” kajaks?

““Dropstitch” ir materiāls. Divi PVC materiāla slāņi tiek savstarpēji savienoti, izmantojot tūkstošiem neilona pavedienu. Piepūšot izstrādājumu līdz augstam spiedienam, šie pavedieni nostiepjas un izveido stingru apjomu, kas novērš kajaka formas zaudēšanu.Tādēļ mūsu kajaks ir ārkārtīgi stingrs piepūstā veidā un, vienlaikus, ērti uzglabājams mugursomā, kad no tā izlaists gaiss.”

Kā tika izstrādāta šī konstrukcija?

Tam bija nepieciešams reāls komandas darbs – inženiera, jūras inženiera un produktu grupas vadītāja sadarbība. Emanuels izstrādāja šo projektu, balstoties uz tehniskajiem ierobežojumiem. Šeit mēs varam runāt par funkcionālajām līnijām: tumši pelēkā daļa atbilst iegrimes zonai, gaiši pelēkā – iekraušanas zonai, oranžā daļa, savukārt, nodrošina uzlabotu redzamību.

Kajaka piepūšana un sagatavošana smaiļošanai.

“1.1.Piepūtiet galveno kameru (grīda), tad vidējās kameras (sienas) un, visbeidzot, mazās kameras (arkas). Visas daļas piepūšamas līdz maks. 10 psi (0,7 bāriem).2.Jūs varat uzstādīt pēdu balstus uz elastīgajām vadotnēm, iespiest tos kajakā un pielāgot atbilstoši savam kāju garumam, izmantojot sprādzi.3.3.Uzstādiet sēdekli, novietojot to uz iekļautajām starplikām.4.Uzstādiet muguras balstu zem apmales.

Mēs iesakām izmantot “HP Itiwit” dubultdarbības rokas pumpi (8387655, nav iekļauts).”

Kajaka izjaukšana un gaisa izlaišana.

“Jūs redzēsiet, ka tas ir vienkārši.1.Pārliecinieties, ka salokāmā virsma ir tīra.2.Izņemiet sēdekli.3.Izņemiet kāju balstus.

4. Izlaidiet gaisu no kajaka, noņemot vāciņu un piespiežot vārstu (atstājiet vārstu atvērtu, lai gaiss tiktu izlaists).

5. Ielokiet lūku un sāciet garenvirzienā salocīt kajaku.”

Kajaka salocīšana ievietošanai somā.

“1.Mēs iesakām ievietot tilta audeklus ieloces iekšpusē.2.Nolokiet ķīli visā tā garumā. Šis locījums nodrošinās kajaka platuma atbilstību somas platumam.3.Ielokiet uz iekšu abus kajaka galus un izlīdziniet galus ar “Itiwit” logotipu.4.Pēdējā locījumā ielokiet arī sēdekli un pabeidziet gaisa izpūšanu no kajaka, uzspiežot uz tā.5.Noslēdzošā darbība:nostipriniet kajaku (laba siksna atvieglo kajaka ievietošanu somā).”

Ko iesākt, ja kajaks ir caurdurts?

“Lai caurdurtu kajaku, ir nepieciešams kāds ass priekšmets.Ja tā gadījies, kajaks sastāv no 5 neatkarīgām gaisa kamerām.1 vai 2 caurumi?Kajaks saglabā pietiekamu peldspēju, lai droši atgrieztos krastā.

Lai pagarinātu kajaka kalpošanas laiku, mēs iesakām izvairīties no saskares ar austeru čaumalām un asām zemūdens klintīm.”

Komanda dalās ar ieteikumiem, kas paaugstinās jūsu komfortu...

“Olivers ir atbildīgs par “Itiwit” preču pieejamību. Līdzīgi kā pārējai komandai, arī viņa kaislība ir smaiļošana. Viņa padoms: “Lai gūtu vislabāko pieredzi, apsēdieties kajaka vidū, nesteidzīgi ieņemiet līdzsvara pozīciju un pielāgojiet kāju balstus. Kad tas ir izdarīts un jūtaties ērti, esat gatavs doties.”Niko ir produktu inženieris un viņš iesaka vienmēr parūpēties par sausām drēbēm, ievietojot tās plastikāta maisiņā. Novietojiet to kajaka priekšgalā, vieglai piekļuvei.”

Kas ir iekļauts kajaka komplektācijā?

“Komplektā iekļauts:- mugursoma;

- kajaks;

- sēdeklis;

- kāju balsti;

- remonta komplekts.

Komplektācijā nav iekļauts kajaka bruncis. Šis kajaks ir saderīgs ar “Itiwit” kajaka brunci (artikuls: 8543915).”

Lietošanas norādījumi.

Mēs iesakām treniņu laikā valkāt drošības vesti.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Nožāvējiet, izlaidiet gaisu, salokiet. Uzglabājiet kajaku tam paredzētajā somā, sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Izstrādāts vienai personai, augumā līdz 1,90 m.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

“Mūsu kajaku ir testējušas un apstiprinājušas uzņēmuma iekšējo un ārējo vēstnieku komandas.Piemēri?Nikolass ar šo kajaku apceļoja Dordoņu: 131 km 1 dienas laikā. Fransuā devās lejup pa Danubi – no Ulmas Vācijā uz Sulinu Rumānijā, pie Melnās jūras: 2 600 km.Iepazīstieties ar viņu stāstiem un mūsu videomateriāliem mūsu īpaši kajakiem veltītajā vietnē: apskatiet mūsu “Itiwit” tīmekļa vietni.

Apstiprinājis:

ISO 6185-1 standarts: atbilst starptautiskajam piepūšamo kajaku standartam.