Filtri 0
Filtri 0
CAPERLAN

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Telts karpu makšķerēšanai “Tanker frontview”, mušu pārsegs
  • Telts karpu makšķerēšanai “Tanker frontview”, mušu pārsegs
  • Telts karpu makšķerēšanai “Tanker frontview”, mušu pārsegs
Krāsa:
  • HAKI
  • HAKI / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu inženieri to izstrādājuši karpu makšķerniekam, kurš vēlas ērtu telti, kas atbilstu vairāku dienu ilgas karpu makšķerēšanas prasībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Ietilpība

Telts grīdas platība ir 6,5 m², un tajā var izvietot 2 guļamkrēslus.

Redzamība

Iekšējie logi ļauj vērot ūdeni un baudīt ainavu

Izturība

Šī telts var izturēt 80 km/h vēju. 16 mm alumīnija stieņi.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensizturīgs audekls, 200 denjē. Papildus 150 denjē mušu pārsegs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Telts, kas attaisno cerības

Uzstādītas telts izmēri: Augstums: 155 cm

Platums: 240 cm

Garums: 295 cm. Telts ir pietiekami liela 2 makšķerniekiem un viņu guļamkrēsliem.



Iekļauts grīdas segums, kuru var noņemt, izmantojot rāvējslēdzēju.



Svars: 11 kg.

Telti ir viegli pārvadāt – tās soma ir aprīkota ar siksnām.

Pilnīgi ūdensnecaurlaidīga

Pilnībā ūdensnecaurlaidīgs audekls visos apstākļos – makšķernieks vienmēr būs sauss. Pilnīgai aizsardzībai var aizvērt durvis ar rāvējslēdzēju. Rāvējslēdzējs ļauj arī ātri atvērt telti.

Mazas papildu ērtības

1. Telts priekšpuses nojumē atrodama līplente, kas paredzēta makšķerkāta turēšanai, kamēr makšķernieks maina aprīkojumu vai ēsmu. Tas novērš makšķerkāta slīdēšanu un iespējamus bojājumus, atrodoties uz zemes.



2. Mūsu tīmekļa vietnē ir pieejams arī ar telti “Tanker” saderīgs mušu pārsegs.

Telts mušu pārsegi ir nepieciešami, lai izturētu ekstremālus apstākļus (ziema, spēcīgs lietus...), un tie novērš arī kondensāta veidošanos teltī.

Pret vēju

Pateicoties 16 mm alumīnija stieņu konstrukcijai, telts iztur līdz 80 km/h spēcīgu vēju. Astoņi stiprinājuma punkti telts piestiprināšanai pie zemes. Iekļauts vadotņu komplekts ar vijumiem.

Komplektā iekļauti 4 regulējami stieņi telts nostiprināšanai.

Vērošana

Seši logi ļauj novērot zivju aktivitātes no guļamkrēsla un izbaudīt sava makšķerēšanas posteņa atmosfēru. Priekšējās durvīs ir 3 logi. Katrā sānā atrodas viens logs, un aizmugurē – vēl viens. Logus var aizvērt, lai teltī neiespīd gaisma. Aizmugurējais logs ir odu tīkls, kas nodrošina gan ventilāciju, gan aizsardzību pret odiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Telti ieteicams novietot uzglabāšanā tikai tad, kad audekls ir sauss

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Nodrošinot nevainojamu uzticamību neatkarīgi no makšķerēšanas apstākļiem, telts “Rapid Tanker” ūdensnecaurlaidība tiek kontrolēta un apstiprināta laboratorijā, izmantojot stingrus protokolus. Testēšanā izmantoti katastrofiski laika apstākļi – 200 l ūdens uz kvadrātmetru stundā. Informācijai: par spēcīgu lietu meteorologi uzskata tādu nokrišņu daudzumu, kas pārsniedz 8 litrus ūdens uz kvadrātmetru stundā; lielās vētrās reti tiek pārsniegts 100 l uz kvadrātmetru stundā.

Garantija

2 Gadi