Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8325222 530218

Sieviešu zirgu jāšanas galifē bikses “100”, baltas

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri, kuri arī ir jātnieki, izstrādāja šīs jātnieka bikses, lai piešķirtu eleganci Jūsu pirmajām sacensībām pavasarī un rudenī.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Divvirzienu elastīgs audums, kas nodrošina komfortu, sēžot seglos.

Pretestība pret berzi

Pastiprinātas vīles un izturīgs kokvilnas audums ar elastānu.

Saķere

Minimāla saķere ar segliem, pateicoties auduma ielāpiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kabatas:

Priekšējā kabata ar rāvējslēdzēju.

Saķere:

Zamšādas ielāpi.

Baltu jātnieku bikšu kopšana:

Izjāde notiek netīrā vidē, tāpēc ir grūti vienmēr saglabāt jātnieku bikses pilnīgi baltas.Ja uz biksēm ir traipi, tad, pirms jātnieku bikšu likšanas veļasmašīnā, iemērciet traipu ziepjūdenī, kas sajaukts ar saimniecības ziepēm, un viegli paberziet, lai ziepes iesūktos traipā.Atstājiet iemērktu 30 minūtes.Tad ievietojiet veļasmašīnā ar ikdienā lietoto mazgāšanas līdzekli.Traipu noņēmēji ir nepieciešami arī dubļu vai smērvielu traipiem.(Nātrija perkarbonāts...)

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 92.0% Kokvilna, 8.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA 70 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA 70 °C. - VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS. NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Lielu smērējumu gadījumā pirms mazgāšanas iemērciet tās ūdenī.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi