Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ORANŽA / HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Radīta izsekotājiem lielu medījamo dzīvnieku dzinējmedībās slapjā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Parkas tipa jaka ar noņemamu kapuci, kas pielāgojama 3 dažādos veidos.

Redzamība

Sertificēts augstas redzamības IAL (skat. instrukcijas).

Ūdensnecaurlaidīgs

Membrāntipa audums, līmētas vīles, vētras aizsardzība:12 cm lietus 2 stundās.

Kabatas

Vairākas kabatas:1 kabata rācijai, kabatas dokumentiem un marķēšanas gredzeniem.

Elpojamība

Membrāntipa audums un konstrukcija efektīvi novirza sviedrus prom no ķermeņa.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Materiāls un sastāvdaļas izturīgi pret plīšanu un nodilumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

IAL redzamība.

Sertificēta IAL krāsa.Produktu paredzēts vilkt virs pārējā apģērba un nedrīkst aizsegt ar kādu citu apģērba gabalu, piemēram, jaku vai mugursomu.Apstākļos, kuros nav dabiskās gaismas, aizsardzība nav garantēta.Šis IAL produkts paredzēts neprofesionālai izmantošanai.Šī produkta valkātājam tik un tā jāievēro pašreizējais medību drošības kodekss (skatīt instrukcijas).

Izturība.

Biezs un izturīgs 900 denjē pamataudums.Fluorescējoša parkas tipa jaka no blīvi austa auduma, kas nodrošina izturību pret caurduršanu.Aramīda pastiprinājumi (audums, no kura izgatavo bruņuvestes).

Apģērba ūdensnecaurlaidīgās īpašības.

“Supertrack” jaka četras stundas var izturēt 100 litrus ūdens/m²/h.Šis tests simulē apstākļus, kas vienlīdzīgi spēcīgām lietusgāzēm.Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet www.solognac.co.uk mājaslapu.Visas vīles un rāvējslēdzēji ir ūdensizturīgi.

Ūdensnecaurlaidīgās īpašības.

Ar ūdensnecaurlaidības reitingu 2000 mm, “Supertrack ” jaka lieliski pasargā no lietus.Mēs mērām auduma izturību pret “ūdensstabu”, kuru nosakām milimetros (atbilstoši ISO 811 standartam).Jo augstāku ūdens spiedienu audums iztur, jo izturīgāks pret ūdeni tas ir.Ūdensnecaurlaidības reitings 2000 mm nozīmē, ka audums izturēs 2000 mm “ūdensstabu”, kas ir vienlīdzīgs aptuveni 2 h ilgām lietusgāzēm.

Ūdeni atgrūdošas īpašības.

Audums ir ūdeni atgrūdošs, ja ūdens notek pa tā virsmu, neiesūcoties tajā.Tā rezultātā audums nesamirkst un saglabājas viegls, elpojošs un silts.Auduma ārējai virsmai veic apstrādi, kas to padara ūdeni atgrūdošu.Šo apstrādi apģērbam nepieciešams veikt atkārtoti (iesakām to darīt pēc katras mazgāšanas reizes).Šim nolūkam paredzētie produkti ir pieejami mūsu veikalos.“Solognac” ūdensnecaurlaidīgās jakas ir ūdeni atgrūdošas.

Materiāla elpotspēja.

“Supertrack” parkas tipa jaka ir elpojoša un ar gaisa ventilāciju sānos, tai ir RET 14 vērtība.Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs testējam tā tvaika caurlaides pretestību (RET) (saskaņā ar standartu ISO 11092).Jo zemāka RET vērtība, jo vairāk ķermeņa radīto ūdens tvaiku audums novirza prom no ķermeņa un auduma elpotspēja ir augstāka.Piemēram:RET < 9 = īpaši elpojošs audums / 920 = neelpojošs vai gandrīz neelpojošs audums.

Apģērba elpotspēja.

Papildinot elpojošos materiālus, “Solognac” šim modelim izmanto arī citus tehniskus risinājumus (rāvējslēdzējus, gaisa ventilācijas atveres, sietiņaudumu utt.), lai uzlabotu šīs jakas kopējo elpotspēju un gaisa ventilāciju.

Kabatas.

Visas kabatas ir ūdensdrošas.2 kabatas rokām, 2 lielas patronu kabatas, 1 rācijas kabata, 1 kabata dokumentiem, 2 kabatas marķēšanas gredzeniem.

Kapuce.

Ļoti izturīga un noņemama.Augstumu iespējams regulēt ar elastīgu savelkamo auklu.Dziļumu var regulēt ar līplenti, kas atrodas kapuces aizmugurē.Formu saglabājošs nags efektīvi aizsargā seju.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā un tumšā vietā:pārāk ilga pakļaušana dienas gaismai var nopietni ietekmēt produkta spēju atstarot gaismu.Sargāt no uguns.

Lietošanas ierobežojumi

Šis IAL produkts paredzēts neprofesionālai izmantošanai.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts atbilst standartam NF S74-567:2014.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Produkta drošības sertifikācija:IFTH-n°0072.