Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SARKANA / PELĒKA
  • HAKI / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Šī RDS* sertificētā dūnu jaka ļaus justies silti, ejot pārgājienos arī aukstā laikā. Pārvietojoties līdz -5°C un nekustoties līdz 5°C.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Viegli salokāma tās kreisajā kabatā, izmantojot rāvējslēdzēju ar dubulto vilcēju

Ūdeni atgrūdošs

Ārējā auduma virsma ir apstrādāta, lai novērstu ūdens iekļūšanu.Bez PFC

Pretestība pret berzi

Ārējais audums: 100% poliamīds, 35 g/m². 15 denjē.

Siltums

Piemērota no 5 °C līdz -5 °C. RDS ētiski iegūtas dūnas ar 800 CUIN

Svars

Šīs siltinātās jakas svars ir aptuveni 260 g, ja izm. ir M.

Kabatas

2 roku kabatas ar rāvējslēdzēju

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Cik silta ir šī siltinātā jaka?

Šī siltinātā jaka, ko var valkāt kā trešo slāni, ir sertificēta -5 °C komforta temperatūrai (kustoties) saskaņā ar termālajā kamerā veiktu standarta testu.

Modelim zem jakas ir uzvilkts T-krekls ar garām piedurknēm no sintētiska materiāla un viegla flīsa jaka. Testa laikā tika simulēts 5 km/h stiprs vējš.



Mēs esam testējuši šo modeli arī “statiskā” režīmā;.šajā gadījumā komforta temperatūra ir +5°C.

Pīļu dūnu un spalvu pildījuma priekšrocības

Dūnu aizpildes spēja kalnu sporta veidos sniedz trīs priekšrocības:

- Siltumizolāciju, ko nodrošina dūnās un spalvās esošais gaiss. - Tā ir sevišķi viegla:dūnas ir vieglākas par sintētisko vatējumu, taču nodrošina līdzvērtīgu siltumu. Šādi tiek samazināts mugursomas svars.- Īpaši saspiežama.

Kā tiek mērīts dūnu un spalvu pildījuma aizpildes rādītājs?

Aizpildes spēja ir rādījums, kas raksturo dūnu siltumizolācijas un gaisa “aizturēšanas” spēju. To izsaka kvadrātcollās (CUIN).

Tas nozīmē, ka dūnas ar lielāku aizpildes spēju (augstāku CUIN skaitli) aizņems vairāk vietas, aizturēs vairāk gaisa un nodrošinās lielāku siltumizolāciju.

Šai jakai, kas pildīta ar 90% dūnām un 10% spalvām, garantētā piepildījuma jauda ir 800 CUIN (starptautiskais standarts) vai vairāk.

Kas ir RDS sertifikāts?

RDS (Responsible Down Standard — Atbildīgas dūnu ražošanas standarts) ir starptautisks sertifikāts, ko izsniedz neatkarīga organizācija brīvprātīgo programmu zīmoliem.

Šis standarts ļauj mums garantēt spalvu izcelsmi atbilstoši mūsu vēlmei izmantot drošus materiālus. Mūsu piegādātāji ir uzņēmušies saistības izmantot spalvas tikai no pīlēm, kas tiek audzētas gaļai, un tiek noplūktas pēc to nokaušanas.


Dūnu jakas kopšana

Dūnu jaku var nēsāt visu ziemu, un to noteikti vajadzēs arī mazgāt. Mūsu padoms: 1) Mazgāt veļasmašīnā ar mazgāšanas līdzekli, kas piemērots dūnu vai tehniskajiem apģērbiem, 30° temperatūrā, ar 2 vai 3 tenisa bumbiņām. Izgrieziet, izmantojot saudzīgu apgriezienu režīmu;

2) žāvējiet veļas žāvētājā kopā ar 2 vai 3 tenisa bumbiņām un atkārtojiet 2 vai 3 reizes, līdz jaka ir pilnīgi sausa.

Komponenta spēja atgrūst ūdeni (nejaukt ar ūdensizturību)

Auduma ūdens atgrūšanas īpašība ir tā spēja likt notecēt ūdenim, to neabsorbējot.

Tādējādi audums neuzsūc ūdeni, bet paliek viegls un silts. Šīs dūnu jakas audums ir ūdensnecaurlaidīgs, tomēr mēs iesakām lietus laikā virs tās valkāt ūdensnecaurlaidīgu jaku.Auduma ārpuse ir apstrādāta ar impregnēšanas līdzekli (nesatur PFC), taču ar laiku ūdens atgrūšanas īpašība var mazināties.



Iesakām to atjaunot pēc katras mazgāšanas reizes.

Kā atjaunot ūdens atgrūšanas īpašības?

Pēc tam, kad esat iztīrījuši polsterēto jaku, iesakām izmantot ūdensnecaurlaidīgu reaktivējošu aerosolu, lai saglabātu ārējā auduma hidrofobās īpašības.Tas atjauno auduma ūdensnecaurlaidības īpašības un saglabā apģērba kvalitāti tā lietošanas laikā.

Kā salabot flīsa jaku?

Pārgājienā polsterētās jakas audums var ieplīst. Labā ziņa ir tā, ka to var salabot ar rezerves ielāpu, novēršot risku, ka plīsums kļūst lielāks vai izbirst spalvas.

Vai domājat, ka šo labošanu nevarēsit veikt paša spēkiem? Neraizējieties! Dažās Decathlon veikalu darbnīcās ir pieejami polsterēto jaku labošanas pakalpojumi, izmantojot termiski uzklājamu ielāpu.

Izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzinājuma novērtējums

Produkta ietekmi uz vidi aprēķina visā tā kalpošanas laikā, izmantojot dažādus rādītājus. Tiek piešķirts kopējais rādītājs no A līdz E, lai varētu viegli noteikt, kuri ir videi draudzīgākie izstrādājumi, savstarpēji salīdzinot viena tipa izstrādājumus (T-kreklus, bikses, mugursomas utt.).

Uzņēmums Decathlon brīvprātīgi atbalsta šo videi draudzīga marķējuma pieeju.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet pakarinātu sausā vietā.<br /> Neuzglabājiet dūnu jaku salocītu tās maisiņā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota pārgājieniem lietainā laikā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu dūnu jakas ir testētas laboratorijas apstākļos vējā ar ātrumu 5 km/h un izmantojot termiskos manekenus, kuriem jakas tiek uzvilktas kā trešā apģērba kārta (pāri T kreklam ar garām piedurknēm un flīsam). To siltumizolācijas līmenis tiek mērīts, izmantojot vērtējuma skalu no 1 līdz 5, lai jūs varētu izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko izstrādājumu.

Garantija

2 Gadi