Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8610438 4183171

Vīriešu ūdensizturīga ziemas pārgājienu jaka “SH500”, -10 °C, melna

80,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Ziemas pārgājieniem un ikdienas gaitām ideāli piemērota silta jaka. Ļoti laba aizsardzība pret vēju jebkādos ziemas laika apstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Siltums

Siltin. blīv.: 200 g/m² ķermenis, 150 g/m² piedurknes un kapuce.Siltas kabatas.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga membrāna 12 000 mm H²O (Schmerber v.). 100% līmētas vīles

Kabatas

5 kabatas ar atlokiem vai rāvējslēdzējiem un viena sietveida kabata

Ierobežo sniega iekļūšanu

Pielāgojama kapuce.Pielāg. jakas apakšdaļa un piedurknes ar elastīgu rievojumu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai šī jaka tiešām būs pietiekami silta ziemas pārgājieniem?

Šo jaku izstrādājām ziemas apstākļiem: aukstumam, lietum un sniegam. Siltinājuma blīvums: 200 g/m² ķermenis un 150 g/m² piedurknes. Kapuce ar flīsa oderi uztur galvas siltumu un nodrošina aizsardzību.

Elastīgais savilkums jakas apakšmalā un piedurknēs ir apdares elements, kas nodrošina jakas ērtumu.

Kā šī jaka aizsargā pret āra apstākļiem?

Šīs jakas ārējais slānis ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga materiāla, kas aiztur ūdeni un vēju. Lai ziemā jums būtu silti, ir jāaizsargā arī galva, rokas un kājas. Siltā kapuce, elastīgie stiprinājumi pie aprocēm un augstā apkakle neļauj iekļūt aukstumam. Divas siltas īpaši mīksta flīsa kabatas aizsargā rokas no aukstuma.

Jakas ūdensnecaurlaidīgās īpašības

Jakas ūdensnecaurlaidīgās īpašības nosaka ne tikai tās materiāli: vērtēšanas kritērijs ir arī dažādu elementu savienošanas tehnika.Neatkarīgi no tā, vai tā ir termiski savienota vai ūdensnecaurlaidīgi sašūta, jūsu jakas kopējās ūdensnecaurlaidīgās īpašības tiek novērtētas, izmantojot Decathlon izstrādāto dušas testu, kas imitē lietus vai dažādas intensitātes lietu.Tādējādi šī ūdensnecaurlaidīgā jaka pasargās jūs no lietus, t. i., 2 stundu laikā 12 cm lietus.

Jakas materiālu ūdensnecaurlaidība

Šai jakai izmantots ūdensnecaurlaidīgs materiāls (JIS 1092 standarts), kas pirms mazgāšanas iztur 5000 mm H²O (Schmerber vienības).Jo lielāks skaitlis, jo ūdensnecaurlaidīgāks audums.

Šai jakai ir ūdensnecaurlaidīgs materiāls (JIS 1092 standarts), kas pirms mazgāšanas iztur 12 000 mm H²O (Schmerber vienības).

Praktiska jaka ar pārdomātām detaļām

Praktiskas un pārdomātas detaļas: 2 kabatas roku sildīšanai, 4 ārējas kabatas ar atloku, 1 droša iekšējā kabata, 1 tīkla materiāla iekšējā kabata, lai piederumi vienmēr būtu pa rokai.

Galvenajam rāvējslēdzējam ir garš rāvējslēdzēja vilcējs. Jakai ir divas rāvējslēdzēja galviņas, kas nodrošina ventilāciju valkāšanas laikā.

Tās silto kapuci var atvienot, ja nepieciešams.

Ērta, unikāla piegriezuma jaka ērtai valkāšanai aukstā laikā.

Mēs izgatavojām šo ērtā piegriezuma jaku tā, lai to var valkāt kopā ar siltu otro kārtu, piemēram, flīsa jaku.

Jakas īsais piegriezums lieliski aizsargā pret aukstumu, ziemas laikā dodoties pārgājienā pilsētā vai kalnos.

Vai šī jaka izturēs regulāru un ilgstošu lietošanu?

Lai nodrošinātu mūsu produktu izturību, mēs veicam izvēlēto materiālu testus: pārbaudot pretestību pret berzi, krāsu noturību, kā arī noturību pret atkārtotu mazgāšanu. Visi šie testi ir veikti šīs jakas materiālam.

Jakas tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un gaisu caurlaidīgs. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Auduma kalpošanas laikā šī apstrāde ir jāveic atkārtoti (ieteicams pēc katras mazgāšanas reizes). Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Ziemas pārgājieniem piemērots apģērbs

Lai ziemā pareizi apģērbtos, neatkarīgi no jūsu aktivitātēm iesakām izmantot 3 kārtu ģērbšanās metodi:

1. kārta: pamatslānis, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, aizvada mitrumu prom no ķermeņa, lai āda paliktu sausa.

2. kārta: otrā kārta (flīsa jaka, džemperis) sniedz siltumu un izvada mitrumu uz āru.

3. kārta: šī kārta aizsargā pret āra apstākļiem: lietu, sniegu, vēju.

Visam apģērbam ir jābūt gaisu caurlaidīgam, lai tiktu izvadīts mitrums.

sastāvs

sastāvs

Pildījums: 100.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Ripsa audums: 5.0% Elastāns, 95.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Cepures iekšējās malas materiāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Jaku ieteicams mazgāt ar aizvērtu rāvējslēdzēju.<br /> Pirms šī ūdensnecaurlaidīgā apģērba uzglabāšanas vienmēr pārliecinieties, vai tas ir pilnīgi sauss.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu produktus reālos apstākļos pārbaudīja lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķa tirgu, un šīs pārbaudes tiek veiktas reizē ar laboratorijas testiem. Veicot šo vispusīgo un stingro divpakāpju testēšanu, tiek nepārtraukti uzlabotas mūsu Quechua produktu tehniskās īpašības un dizains. Lai nepārtraukti uzlabotu mūsu produktu klāstu, mēs arī izmantojam jūsu regulāri sniegtās atsauksmes.

Garantija

2 Gadi