Filtri 0
Filtri 0
SIMOND Kods. 8602223 4118847

Vīriešu alpīnisma ūdensnecaurlaidīga jaka “Evo Mountaineering”, sarkana

200,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: SARKANA
  • SARKANA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šo funkcionāli uzlaboto jakas versiju izstrādāja mūsu kalnu gidi, to padarot īpaši izturīgu, lai jūs pasargātu ekstrēmu laikapstākļu gadījumā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Ergonomisks dizains un izveidota elkoņu forma.

Pretestība pret berzi

Ļoti izturīgs audums (147 g/m²).

Elastīgums

Kapuci var valkāt kopā ar ķiveri. Divvirzienu rāvējslēdzējs ļauj piekļūt iekarei

Regulējams

Jakas apakšmalu var savilkt no apakšējo kabatu iekšpuses. Regulējama kapuce.

Ūdensnecaurlaidīgs

Tekstila ūdensizturība: līdz 30 000 mm ūdens spiediena pirms mazgāšanas.

Elpojamība

9

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kopējais svars

L izmērs: 650 g.

Auduma ūdensnecaurlaidība

Mēs mērām auduma izturību pret ūdens kolonnu, mm (pamatojoties uz ISO 811 standartu). Jo lielāka ūdens spiediena pretestība, jo ūdensizturīgāks audums. Materiāli ar ūdensnecaurlaidības rādītāju 2000 mm var izturēt 2000 mm ūdens spiedienu (kas ir aptuveni līdzvērtīgs 2 stundas ilgai lietusgāzei).

Ar ūdensnecaurlaidības rādītāju vairāk nekā 30 000 mm šī jaka nodrošina ārkārtīgi labu ūdensnecaurlaidības līmeni.

Izstrādājuma impregnēšana

Jakas “Evo Montaineering” ūdensnecaurlaidība tika apstiprināta lietusgāzes testā, 3 stundas to pakļaujot ūdens iedarbībai (100 l/m²/h).

Šajā testā tika atveidoti apstākļi spēcīgas lietusgāzes laikā uz kalna.

Auduma gaisa caurlaidība

Lai noskaidrotu, vai audums ir gaisa caurlaidīgs, mēs pārbaudījām tā mitruma iztvaikošanas pretestību jeb RET (saskaņā ar ISO 11092 standarta prasībām). Jo zemāka ir auduma pretestība, jo vairāk aktīva ķermeņa radīta mitruma iztvaiko un tādējādi jo augstāka ir auduma gaisa caurlaidība.

Tā kā:

- RET < 9 = īpaši gaisu caurlaidīgs audums,

- 9 < RET < 12 = gaisu caurlaidīgs audums,

- RET > 12 = audums ar nelielu gaisa caurlaidību vai bez tās,

jakas “Alpinism” RET ir no 9 līdz 12.

Izstrādājuma gaisa caurlaidība

Rāvējslēdzējs padusēs palīdz radīt gaisa plūsmu pēc atvēršanas, lai vēl vairāk pastiprinātu ventilāciju.

Apakšmalas (savelkama, izmantojot elastīgu auklu un pogu) un aproču (līplentes aizdare) pielāgošanas iespējas ļauj regulēt gaisa plūsmu šajās zonās.

Regulēšanas sistēma jakas apakšmalā

Jakas apakšmalā ir dubulta, regulējama savelkamā aukla, kas nodrošina lielisku aizsardzību.

Regulēšana tiek veikta no roku kabatu iekšpuses. Tādējādi liekā auklas daļa nav izvirzījusies ārā no jakas un netraucē piekļūt aprīkojumam, valkājot iekari.

Kabatas

Abas augšējās kabatas ir novietotas tā, lai tām varētu viegli piekļūt, valkājot iekari. Mantu glabāšanai var izmantot arī divas roku kabatas. Jakai “Evo Mountaineering” ir arī iekšējā kabata ar rāvējslēdzēju un divas iekšējās tīklveida auduma kabatas lietu (cimdu) glabāšanai siltumā un aizsargāšanai.

Rāvējslēdzēji

Jakas “Evo Mountaineering” galvenais rāvējslēdzējs ir moderns divvirzienu rāvējslēdzējs, kas nodrošina tādu pašu ūdensnecaurlaidību kā klasiskie silikona rāvējslēdzēji (tie, kas ir pie kabatām), bet ir lokanāks, ļaujot jauku glabāšanai salocīt ciešāk. Turklāt šis rāvējslēdzējs ir vieglāk lietojams, tāpēc tas kalpo ilgāk. Divvirzienu rāvējslēdzējs ļauj valkāt iekari zem jakas. Rāvējslēdzēja mēlīte ir vieglāk satverama ar cimdiem.

Kapuce

Jakas “Evo Mountaineering” kapuce ir pietiekami liela, lai to valkātu kopā ar alpīnisma ķiveri. Tās augstumu un dziļumu var regulēt atbilstoši vajadzībām. Daļēji stingrais vizieris nodrošina labāku pieres un acu aizsardzību. Augstā apkakle pasargā sejas apakšējo daļu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Kabata: 26.0% Elastāns, 74.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Team Simond alpīnisti kāpšanai kalnos.