Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
  • MELNA
  • ZILA
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Dodieties trekingā komfortabli aukstos laikapstākļos (līdz -5°C kustoties), izmantojot šo siltināto jaku ar kapuci, kas ir silta, viegla un izturīga.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Jaku var ērti ielocīt tās kreisajā kabatā, izmantojot divpusējo rāvējsl. mēlīti.

Ūdeni atgrūdošs

Ārējā auduma virsma ir apstrādāta, lai novērstu ūdens iekļūšanu.

Ērta uzturēšana

Sintētisks audums un pildījums, ko var mazgāt veļasmašīnā 30 °C temperatūrā

Izturība

Ārējais audums 100% poliamīds 39 g/m²20 denjē.

Siltums

Komforta sajūta no 5°C līdz -5°C temperatūrā. Vatējums ar labu aizpildes spēju (125 g/kvm).Jakas apakšmalas savelkamā aukla

Svars

Šīs siltinātās jakas svars ir aptuveni 330 g, ja izm. ir M.

Kabatas

2 roku kabatas ar rāvējslēdzēju

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Siltumizolācija — siltums

Šī siltinātā jaka ir sertificēta -5° komforta temperatūrai termālajā kamerā veikta standarta testa laikā.

Modelim zem jakas ir uzvilkts T krekls ar garām piedurknēm no sintētiska materiāla un viegla flīsa. Testa laikā tika simulēts 5 km/h stiprs vējš.



Mūsu siltuma salīdzināšanas rīkā tas atbilst 2 zvaigznēm.

Funkcijas

- Zem rāvējslēdzēja ir iekšējais atloks, kas aizsargā pret vēju.



- Elastīgas aproces.- Atloks apkaklītes augšdaļā, lai pasargātu zodu.

- Jaka ir savelkama apakšmalā ar elastīgu auklu un pogu.

- Kapuce ar elastīgu auklu.

Tehniskā informācija par pildījumu

Mēs izmantojam 100% poliestera pildījumu (70% pārstrādātu) 125 g/m² ķermeņa daļā un 150 g/m² piedurknēs un kapucē.

Vatējums ir izstrādāts no spirālveida šķiedrām ar silīcija pārklājumu, kas to padara ļoti saspiežamu un sevišķi izturīgu.

Lai gan pildījums nav pārāk biezs, tajā aizturētais gaiss nodrošina augstas siltumizolācijas īpašības, vienlaikus saglabājot vieglumu.



Tas saglabā siltumu pat samircis.

Izturīgi materiāli

Šajā poliamīda audumā izmantoti 20 denu pavedieni (pavediena mērvienība), un tas iztur līdz pat 20 000 nodiluma ciklu.Izturību aprēķina, izmantojot Martindeila testu, standarts 12 947-2. Veicot šo testu, jakas materiālu berzē pret citu materiālu, lai novērotu produkta izturību pret nodilumu. Ārpuse: 100% poliamīda audums, 39 g/m², 20 denjē.

Odere: 100% poliamīda audums, 35 g/m², 15 līdz 20 denu pavedieni

Materiāla ūdens atgrūšanas īpašība (atšķiras no ūdensnecaurlaidības)

Auduma ūdeni atgrūdošā īpašība ir tā spēja likt notecēt ūdenim, to neabsorbējot.

Tādējādi audums neuzsūc ūdeni, bet paliek viegls un silts. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Auduma kalpošanas laikā šī apstrāde ir jāveic atkārtoti (ieteicams pēc katras mazgāšanas reizes). Šim nolūkam mūsu veikalos ir pieejami ūdensnecaurlaidību atjaunojoši līdzekļi.

Ūdens atgrūšanas īpašību atjaunošana

Pēc tam, kad esat iztīrījuši polsterēto jaku, iesakām izmantot ūdensnecaurlaidīgu reaktivējošu aerosolu, lai saglabātu ārējā auduma hidrofobās īpašības.Tas atjauno auduma ūdensnecaurlaidības īpašības un saglabā apģērba kvalitāti tā lietošanas laikā.To atradīsiet veikalā un mūsu mājaslapā, ievadot kodu 8554908.

Kas ir no PFC brīva ūdens atgrūšanas apstrāde?

Mūsu ūdens atgrūšanas apstrādē netiek izmantoti PFC (perfluorogļūdeņraži); t.i., tā ir brīva no PFC.



PFC izmantots, lai panāktu, ka audums atgrūž ūdeni, taču tas ir toksisks gan videi, gan cilvēkiem. Aizstājot PFC ar citām mūsu izstrādātajām tehnoloģijām, kas nodrošina līdzvērtīgu sniegumu, mēs palīdzam samazināt šo ietekmi uz vidi.

Vai zināt, kāpēc dūnu jakas odere ir pelēka?

Jo izmantotais audums samazina CO2 emisijas par 40%.

Šīs oderes audums ir inovatīvs, jo tajā ir apvienoti gan masveidā krāsots melnais pavediens, gan nekrāsots pavediens.Salīdzinot ar klasisko krāsošanas procesu, šī metode samazina par:

• 66% smalko daļiņu emisijas (PM2,5);

• 74% saldūdens eitrofikāciju;

• 68% jūras ūdens eitrofikāciju.

Krāsojot diegus pirms ieaušanas audumā, mēs samazinājām ietekmi uz vidi.

Krāsojot tekstilizstrādājumus, tiek patērēts daudz ūdens, ķīmisko produktu un enerģijas. Tomēr mums joprojām patīk valkāt krāsainus apģērbus. Lai samazinātu šo ietekmi, mēs izmantojam "Dope Dyed" tehnoloģiju, kurā krāsu pigmenti tiek pievienoti, pavediena ražošanas procesā (nevis mērcējot to krāsvielu vannās, kā tas parasti notiek). Tas samazina ūdens patēriņu un notekūdeņu izplūdi, kas rodas, krāsojot mūsu audumus.

Vērtīgi padomi dūnu jakas izturības uzlabošanai!

Kopumā nemazgājiet dūnu jaku pārāk bieži, jo katra mazgāšanas reize samazina tās siltumizolējošās īpašības.

Vai dūnu jakai ir kāda problēma?Kā to salabot

Pārgājienā laikā var gadīties, ka polsterētās jakas audums ieplīst. Labā ziņa ir tā, ka to var salabot.Jūs varat to vai nu aizlāpīt, vai pielikt termiski uzklājamu ielāpu, lai plīsums nekļūst lielāks un sintētiskās šķiedras neizkļūst ārā.

Vai domājat, ka šo labošanu nevarēsit veikt paša spēkiem? Neraizējieties! Mūsu Decathlon veikalu darbnīcās ir pieejami remonta pakalpojumi jūsu siltinātājām jakām.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai

Produkta ietekmi uz vidi aprēķina visā tā kalpošanas laikā, izmantojot dažādus rādītājus. Tam tiek piešķirts kopējais vērtējums no A līdz E, lai jūs varētu viegli noteikt, kuri ir videi draudzīgākie izstrādājumi, savstarpēji salīdzinot viena veida izstrādājumus (T kreklus, bikses, mugursomas utt.). Uzņēmums Decathlon brīvprātīgi atbalsta šo videi draudzīgo marķēšanas pieeju.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Seši kalnu pārgājiena dalībnieki (4 vīrieši un 2 sievietes), no kuriem daļa bija Forclaz dizaina komandas darbinieki, testēja šo siltināto jaku četru dienu garumā Dienvidfrancijas Alpos 2017. gada novembrī. Pēc tam mēs varējām veikt pēdējā brīža modifikācijas un apstiprināt to lietošanai un ceļošanai kalnos.

Garantija

2 Gadi