Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8555785 2940633

Izturīga, ūdensnecaurlaidīga medību jaka “Supertrack 100”, zaļa

70,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZAĻA / HAKI
  • ZAĻA / HAKI
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Radīta visu veidu medībām mežā slapjā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensaizsardzība, kas vienlīdzīga 2 stundu ilgam 12 cm lietum.

Kabatas

Kabatas: 2 apakšā, 1 ūdensdroša krūšu kabata, 1 medījumam, 1 iekšpusē.

Elpojamība

Membrāna un sietiņaudums jakas iekšpusē palīdz novirzīt sviedrus no ķermeņa.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Galvenais audums ir 600 denjē poliesters, divkāršas šuves, pastiprinātas šuves.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Komforts un izturība:divi svarīgākie faktori meža medībās.

Šīs medību cepures divas galvenās sastāvdaļas apvieno komfortu ar izturību:P600 poliestera audums ārpusē un sietiņaudums iekšpusē.Tā mūsu sortimentā aizstāj “Supertrack 300” jaku:ar šo modeli mēs vēlējāmies piedāvāt izturīgu mednieku apģērbu par visizdevīgāko cenu.

Jaka izstrādāta no ūdensnecaurlaidīgām sastāvdaļām, lai jūs varētu netraucēti medīt mežā.

Ar ūdensnecaurlaidības reitingu 2000 mm, “Supertrack 100” jaka lieliski pasargā no lietus.Mēs mērām auduma izturību pret “ūdensstabu”, kuru nosakām milimetros (atbilstoši ISO 811 standartam).Jo augstāku ūdens spiedienu audums iztur, jo izturīgāks pret ūdeni tas ir. Ūdensnecaurlaidības reitings 2000 mm nozīmē, ka audums izturēs spiedienu no 2000 mm ar ūdeni (pielīdzināms divas stundas ilgām lietusgāzēm).

Kāpēc jakai ir sietiņauduma odere?

Pārvietojoties caur blīvu meža segumu, jāpieliek pūles, lai atrastu ceļu un varētu raiti sekot savam sunim, tāpēc jums ātri var palikt karsti.Tāpēc mūsu dizaineri un inženieri parūpējušies, lai odere un jakas iekšējā konstrukcija palīdzētu novirzīt sviedrus no ķermeņa un nodrošinātu jūsu komfortu.Šī membrāna izgatavota no sietiņauduma.

Kabatas visu jūsu piederumu uzglabāšanai.

Izstrādājot jakas dizainu, mēs koncentrējāmies uz pašiem svarīgākajiem aspektiem:esam iekļāvuši iekškabatu ar līplentes aizdari un divas roku kabatas ar rāvējslēdzējiem jakas priekšpusē (katrā var uzglabāt aptuveni 10 patronas).Kabatas ir ērti aizsniedzamas un 3 cm platais pārloks neļauj lietus ūdenim ietecēt iekšā.Vertikāla krūšu kabata ar rāvējslēdzēju un pārloku, kur uzglabāt tālruni, maku vai dokumentus.

Detaļas, kas šo jaku padara īpašu.

Jakas aizmugurē atrodas medījuma kabata:To atvērt un aizvērt var ar 2 spiedpogām sānos.Mēs vēlējāmies, lai spiedpogas būtu salīdzinoši tuvu viena otrai kabatas apakšdaļā, jo novērojām, ka šajā daļā kabatai visvairāk bija nepieciešami drošinājumi:medījums nav viegls, un ja jums jāpieliecas vai jānometas ceļos, ar šādu aizdari pastāv mazs risks, ka medījums no kabatas izkritīs.Plaukstas locītavās piedurknes var pielāgot ar līplentes aizdari, augstā apkakle lieliski aizsargā no lietus un vēja.

Papildu īpašības.

Šīs medību jakas dažādo toņu paneļi un tehniskie risinājumi padara to lieliski piemērotu visu veidu medībām mežā gan lielu, gan mazu medījamo dzīvnieku medībās.Piezīme:jakai ir arī integrēta kapuce, ko nevar noņemt, bet var ielocīt un nostiprināt apkaklē ar līplenti, kā arī divas savelkamās auklas ļauj kapuci pielāgot jūsu galvai.

Svars.

S izmērs:1,100 kg.

M izmērs:1,150 kg.

L izmērs:1,200 kg.

XL izmērs:1,250 kg.

2XL izmērs:1,300 kg.

3XL izmērs:1,350 kg.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Kapuce: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi