Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8797783 4828174

Klusa, ūdensnecaurlaidīga medību jaka “Treemetic 500”, spilgti oranža

60,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ORANŽA
  • ORANŽA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šī jaka paredzēta medniekiem, stāvot postenī lielu medījamo dzīvnieku dzinējmedībās.

PRIEKŠROCĪBAS

Kamuflāža

Jaka ar spilgti oranžu “Treemetic” kamuflāžas apdruku.

Kompakta konstrukcija

Ielieciet šo ļoti kompakto jaku savā mugursomā vai 7 litru jostas somā.

Trokšņu līmenis

Esiet nemanāms ar jaku no auduma ar zīdainas persika mizas efektu.

Kustības brīvība

Pilnībā koncentrējieties uz medībām, jaka pielāgosies katrai jūsu kustībai.

Redzamība

Šī jaka atbilst Eiropas IAL standartam.

Svars

L izmērs sver 625 g Audums 150 g/m².

Ūdensnecaurlaidīgs

Paliksiet sauss medību laikā pat stiprā lietusgāzē.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Klusi

Tā kā medībās klusums ir panākumu atslēga pat lietainā laikā, mūsu dizaineri meklēja audumu, kas ir patīkams ādai un mazliet pūkains, lai samazinātu berzes troksni medībās. Tas ļauj jums izmantot savu binokli, noņemt šauteni vai atvilkt bultu uz loka, dzīvniekam nemanot.

Rācijas āķa cilpa.

Gan kreiļu, gan labroču ērtumam rācijas āķa cilpa ir uz katra pleca. Tas dod iespēju turēt ierīci tuvu ausij, lai klusi klausītos medību instrukcijas.

Ūdensnecaurlaidības vērtējums 2000 mm.

Kad laikapstākļi kļūst slikti un jūs prātojat, ko gan darāt šādā laikā ārā, galvenais ir nesamirkt. Mēs izstrādājām šo ūdensnecaurlaidīgo jaku, lai pasargātu jūs no sliktiem laikapstākļiem. Ūdeni atgrūdošs audums un hermētiskas vīles saglabā jūs sausu. Šis apģērbs ir izturējis lietusgāzes ūdensnecaurlaidības pārbaudi 2 stundas, 60 litri ūdens/m2/h. Šī pārbaude imitē vidējos stipras lietusgāzes apstākļus.

Kabatas:

Šai jakai ir 2 kabatas roku sildīšanai un iekškabata krūšu kreisajā pusē.Tā jūs varat glabāt savu tālmēru vai svilpi pa rokai, jo nekad nevarat zināt, kad jums to vajadzēs.

IAL redzamība.

Šis produkts ir sertificēts kā IAL, atbilstoši NF S74-567:2014 standartam.Izstrādājumu paredzēts vilkt virs pārējā apģērba, un to nedrīkst nosegt ne ar ko citu, piemēram, jaku vai mugursomu.Apstākļos, kur nav dabiskās gaismas, aizsardzība nav garantēta.Šis IAL produkts paredzēts neprofesionālam lietojumam.Šī produkta valkātājam tik un tā medībās jāievēro spēkā esošais drošības kodekss.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Ārējais materiāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Sausā vietā prom no gaismas avotiem:pārāk liela pakļautība saules gaismai var nopietni ietekmēt produkta fluorescējošās īpašības.Sargāt no uguns.

Lietošanas ierobežojumi

Šis IAL produkts paredzēts neprofesionālam lietojumam.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Eiropas pilnvarotā iestāde:IFTH Nr. 0072.