Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas radījušas šo sieviešu ziemas skriešanas jaku aukstiem laika apstākļiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Visintensīvākās svīšanas zonās ir tīklveida audums sviedru novirzīšanai

Ērta atvēršana/aizvēršana

Viegli uzvelkama un novelkama, izmantojot priekšējo rāvējslēdzēju.

Siltums

Skriešanai temperatūrā zem 5 °C, velkot kopā ar T kreklu.

Siltums

Iestrādāti dūraiņi un īkšķu atveres, lai rokām būtu silti.

Kabatas

1 kabata ar rāvējslēdzēju katrā pusē.

Saķere

Sarkanā mirgojošā skriešanas lukturīša (8394633) rokas stiprinājums

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Siltums

Modelējot šo jaku, mēs kopā ar Oxylane Research inženieriem pētījām skrējēju termiskos attēlus. Šī pētījuma rezultātā jakas priekšpusē izmantots stepēts audums aizsardzībai no vēja, savukārt aizmugurējā daļā — sviedrus novirzošs audums.

Vienmēr siltas rokas

Ja aizmirsāt paņemt līdzi cimdus — nekādu problēmu. Tāpat nav vajadzības izdomāt, kur tos likt, ja jums ir karsti. Mēs esam iekļāvuši atveres īkšķiem un ūdensnecaurlaidīgus dūraiņus. Šie elementi aizsargās plaukstas no apkārtējās vides aukstuma. Kad jums ir gana silti, varat dūraiņu un īkšķu atveru daļu atrotīt.

Pulksteņa nolasīšana skrienot

Uz katras piedurknes ir atvērums, kas ļauj ērti nolasīt jūsu rokaspulksteņa informāciju.

Redzamības piederums

Mēs sarkanajam, mirgojošajam skriešanas lukturītim (reference:8394633) esam pievienojuši rokas stiprinājumu, kas noder nakts skrējienos.Lai atrastu šo lukturīti mūsu tīmekļa vietnē, nokopējiet atsauces numuru 8394633 un ielīmējiet to meklētājprogrammā.

Lietošanas norādījumi

Jaka “Kiprun Warm” ir ideāli piemērota 5 °C un zemākai temperatūrai, velciet to pa virsu T kreklam ar garām piedurknēm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu izstrādājumus ir pārbaudījuši no Decathlon neatkarīgi skrējēji tādos pašos apstākļos, kādus izstrādājumu lietošanas laikā pieredzēsiet jūs. Mērķis ir izstrādājumu pārbaudīt, uzlabot un apstiprināt pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām. Visas mūsu sieviešu testētājas paudušas atzinību par to, ka šīs bikses nodrošina komfortu, skrienot aukstos laika apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Kiprun” komandā darbojas visdažādāko spēju līmeņu skrējēji. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālās dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms jums rodas iespēja tos uzvilkt, tie jau ir noskrējuši vairākus tūkstošus kilometrus un piedalījušies simtiem sacensībās no 10 km līdz pat maratona distancei.