Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8820658 4949930

Klusa, silta, ūdensnecaurlaidīga medību jaka “Treemetic 900”, kamuflāžas

150,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
  • HAKI
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina komanda izstrādāja šo silto, ūdensnecaurlaidīgo jaku medībām un novērošanai lielo medījamo dzīvnieku medībās aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Aizmugurē iestrādātā cilpa nodrošina savienojamību ar iekares sistēmām.

Trokšņu līmenis

Palieciet nemanāmi, pateicoties bikšu nedzirdamajam auduma sastāvam.

Viegls

Jūs tikpat kā nejutīsiet jakas nelielo svaru (1,12 kg).

Siltums

100 g/m² dūnu efekta pildījums pasargās jūs no aukstuma pat pie -5 °C.

Ūdensnecaurlaidīgs

Palieciet sauss stiprās lietusgāzēs, pateicoties ūdensnecaurlaidīgai membrānai.

Elpojamība

Izmantojiet ventilācijas rāvējslēdzējus, lai nesasvīstu pie fiziskas piepūles.

Remonts

Pēc pasūtījuma pieejams mūsu piegludināmais ielāps, atsauces nr.: 860472

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensnecaurlaidības īpašības.

Šī jaka nodrošina ilgstošu ūdensnecaurlaidību (ūdensnecaurlaidības rādītājs: 2000 mm).Mēs mērām auduma izturību pret ūdensstabu, to nosakot milimetros (atbilstoši ISO 811 standartam).Jo augstāku ūdens spiedienu audums iztur, jo tas ir ūdensnecaurlaidīgāks.2000 mm ūdensnecaurlaidības reitings nozīmē to, ka audums spēj izturēt 2000 mm ūdens spiedienu (pielīdzināms divas stundas ilgai lietusgāzei).

Siltums.

Šī ārkārtīgi ērtā jaka pasargās jūs no aukstuma gan aktīvu, gan statisku medību laikā, jo tai ir īpašs audums un ūdensnecaurlaidīga membrāna, odere un polsterējums jaunāko tehnoloģiju radītā augstākās klases siltā un vieglā vatējumā ar dūnu efektu.100 g/m2 vatējums torsa daļā un 80 g/m2 piedurknēs.Šī modeļa piegriezums un vieglums nodrošina izcilu komfortu.Lai nodrošinātu papildu siltumu, kā vidējo slāni varat valkāt vilnas apģērbu.


Klusi

Sekmīgu medību pamatā ir klusums. Tādēļ mūsu dizaineri izvēlējās elastīgu polāro audumu, kas ir izteikti mīksts un samazina berzes radīto troksni dzīvnieku izsekošanas laikā.Lai padarītu jūsu kustības klusākas, mūsu dizaineri arī pārveidoja šīs jakas taisno konstrukciju, padarot to nedaudz pieguļošāku.

Funkcijas.

Kapucē ir iestrādāta kamuflāžas sejas maska, kuru varat valkāt atsevišķi vai kopā ar kapuci.Deguna un mutes daļā ir iestrādāts sietiņauduma ielaidums, kas novērš lēcu aizsvīšanu.

Tāpat aizmugurē iestrādāta cilpa, iekares sistēmas nostiprināšanai.

2 krūšu kabatas ar rāvējslēdzēju jūsu tālruņa, dokumentu vai tālmēra uzglabāšanai, lai tie vienmēr būtu pa rokai.2 kabatas roku atpūtai.

Piedurknes ar īkšķu atverēm.

Salabojiet plīsumu pats.

“Vai jūsu apģērbā ir caurums? Vai vēlaties uzzināt, kā to labot?

Dabā var gadīties saplēst apģērbu.

Labā ziņa ir tā, ka to var salabot. Jūs varat uzlikt gludināmu ielāpu, lai novērstu cauruma palielināšanos vai diegu atbrīvošanos. Viss, kas jums nepieciešams, ir ielāps, šķēres un gludeklis.”

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; ILS aproce: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi