Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izveidoja šo vieglo un kompakto sieviešu bezpiedurkņu skriešanas jaku jūsu skrējieniem vēsā un vējainā laikā.

Jūs nevarēsit bez tās iztikt! Ar garajām piedurknēm vai virs T krekla — tā būs ideāls kompanjons jūsu skrējienos. Ļoti viegla un ielokāma kabatā.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Var salocīt kabatā vai nest rokā

Viegls

M izmērs sver tikai 83 g

Aizsardzība pret vēju

Audums jūs pasargā no vēja

Kabatas

1 kabata želejām, atslēgām vai salocītas jakas glabāšanai vai nešanai

Ventilācija

Ventilētā muguras daļa nodrošina ideālu gaisa apriti.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kompakts dizains

Šī ļoti vieglā jaka ir vienkārši salokāma tās kabatā.

Šī kabata atrodas jakas priekšpusē. Liela, ļoti mīksta gumijas aukla ļauj uzglabāt jaku kabatā vai salocītu nest pie rokas.

Labi veidots produkts

Pateicoties vairākiem izpētes un izstrādes daļas pētījumiem, mūsu dizaina komandas ir pielāgojušas produkta īpašības skrējēju vajadzībām:

- vēja izolācija priekšpusē;

- pilnībā vēdināma mugurpuse, lai nodrošinātu gaisa cirkulāciju;

- mazliet paaugstināta apkakle, lai pasargātu kaklu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visiem mūsu produktiem lauka testos, kuros piedalījās ar Decathlon nesaistītas skrējējas, jūsu skriešanai līdzīgos apstākļos tika pārbaudīts valkāšanas un skriešanas komforts. Mērķis ir izstrādājumu pārbaudīt, uzlabot un apstiprināt pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Kalenji” komandu veido visu spēju līmeņu skrējēji. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms nonākšanas veikalā tie jau ir noskrējuši vairākus simtus kilometru un piedalījušies vairākos desmitos sacensību no 10 km līdz pat maratona distancei.