Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8503868 2468571

Sieviešu klusa, ūdensdroša, elpojoša medību jaka “500”

65,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ORANŽA
  • ORANŽA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta sievietēm, kuras nodarbojas ar šaušanu mitrā un vēsā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Ņemiet to līdzi jebkur savā mugursomā vai pat 7 litru jostas somā.

Trokšņu līmenis

Saglabājiet slepenību ar kluso, mīksto audumu un pieguļošo piegriezumu.

Kustības brīvība

Mīksts audums un iepriekš veidoti elkoņi, jaka pielāgojas jūsu kustībām.

Redzamība

Augstas redzamības sertificēts IAL aprīkojums (skatīt instrukcijas).

Ūdensnecaurlaidīgs

Palieciet sauss dzinējmedībās.Ūdensnecaurlaidīgs audums un līmētas vīles.

Elpojamība

Kad medības kļūst saspringtas, sviedri iztvaiko caur membrānu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Redzamība. IAL sertifikācija atbilst Eiropas Regulai 2016/425.

Šis produkts ir sertificēts kā IAL, atbilstoši NF S74-567:2014 standartam.Izstrādājumu paredzēts vilkt virs pārējā apģērba, un to nevajadzētu aizklāt ar ko citu, piemēram, jaku vai somu.Apstākļos, kur nav dabiskās gaismas, aizsardzība nav garantēta.Šis IAL produkts paredzēts neprofesionālam lietojumam.Šī produkta valkātājam jebkurā gadījumā jāievēro spēkā esošais medību drošības kodekss (skatīt instrukcijas).

Ūdensnecaurlaidīgas īpašības.

Membrānas audums iztur 2000 mm Schmerber spiedienu.Šīs jakas dizains un līmētās vīles saglabās jūs sausu 2 stundu ilgās lietusgāzēs, kas vienlīdzīgas 60 litriem ūdens uz kvadrātmetru stundā. Mēs mērām auduma pretestību ūdens kolonnai milimetros (pamatojoties uz ISO 811 standartu).Jo augstāku ūdens spiedienu audums iztur, jo tas ir ūdensnecaurlaidīgāks.Šī ūdensnecaurlaidīgā, vēju aizturošā un troksni neradošā jaka aizsargā jūs no dabas parādībām.

Klusums.

Tā kā medībās klusums ir panākumu atslēga pat lietainā laikā, mūsu dizaineri meklēja audumu, kas ir patīkams ādai un mazliet pūkains, lai samazinātu berzes troksni medībās.Tas ļauj jums izmantot savu binokli, noņemt šauteni vai atvilkt bultu uz loka, dzīvniekam nemanot.

Elpojamība.

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs testējam tā tvaika caurlaides pretestību (RET) (saskaņā ar standartu ISO 11092).Jo zemāka auduma tvaika caurlaides pretestība, jo vairāk ķermeņa radīto garaiņu var izgarot caur šo audumu, kas nozīmē lielāku auduma spēju “elpot”.Piemēram:RET < 9 = īpaši elpojošs audums.

Šai jakai RET ir 11,09 m².Pa/W = elpojošs audums.

Detaļas dod pievienoto vērtību.

Roku sildīšanai 2 kabatas un ūdensdroša krūšu kabata ar atslēgu stiprinājumu.

Uz pleciem ir 2 sprādzes, kas paredzētas, lai piestiprinātu jūsu rāciju kreisajā vai labajā pusē.Iepriekš veidoti elkoņi un piedurkņu apakšdaļas ar elastīgu malu, lai turētos vietā šaušanas laikā.Augstā apkakle pasargās jūs no lietus un aukstuma.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Ārējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā un tumšā vietā:pārāk ilga pakļaušana dienas gaismas iedarbībai var būtiski ietekmēt produkta spēju atstarot gaismu.

Lietošanas ierobežojumi

Šis IAL produkts paredzēts neprofesionālam lietojumam.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ūdensnecaurlaidības pārbaude. Šis apģērbs ir sekmīgi izturējis lietus pārbaudi – divas stundas zem 60 litriem ūdens/m²/stundā. Mēs mērām arī auduma un līmēto vīļu ūdensnecaurlaidīgo joslu izturību pret ūdensstaba spiedienu, kā augstumu nosakām milimetros (pēc ISO 811 standarta).Jo augstāku ūdens spiedienu audums iztur, jo tas ir ūdensnecaurlaidīgāks.Ūdensnecaurlaidības vērtējums 2000 mm nozīmē, ka audums izturēs spiedienu no 2000 mm ūdens (pielīdzināms divas stundas ilgām lietusgāzēm).

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Produkta drošības sertifikācija:IFTH-n°0072. Šis produkts atbilst NF S74-567:2014 standartam.

Videoklipi