Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • DAUDZKRĀSAINA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu mednieki-dizaineri izstrādāja šo dūnu jaku ūdensputnu medniekiem, kuri drosmīgi dodas vējā un lietū, lai nodarbotos ar savu aizraušanos.

Vai jums vajadzīga vēju aizturoša un ūdensnecaurlaidīga jaka, lai medītu pīles, bridējputnus, krīkļus un zosis?Vairs nav jāmeklē:Šis modelis ar mitrāju kamuflāžu ir domāts jums.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Oderējums: 100.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Kamuflāža

Augstas izšķirtspējas reālistisks mitrāju kamuflāžas raksts ar 3D efektu.

Ūdeni atgrūdošs

Sastāvs neuzsūc ūdeni un aizsargā no sīka lietus.

Viegls

L izmērs sver 680 g.

Ūdensnecaurlaidīgs

“Lietusgāzes pārbaude 3 h, 100 l, aizsargā no lietus”.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Sastāvs nodrošina izturību pret savvaļas augājiem, kas sastopami mitrājos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jaka ar mitrāju kamuflāžu, lai saplūstu ar brikšņiem.

Šai medību jakai ir ekskluzīvs “Solognac” mitrāju kamuflāžas raksts, kas paredzēts, lai labāk maskētos no pīļu, zosu un krīkļu acīm.Ar tās ļoti reālistisko veģetācijas rakstu (meldri, niedres, zāles), izteiktu 3D efektu un reālistisku priekšplānu un fonu ar kontrastējošu gaismu un tumšām ēnām, šī jaka ļauj jums saplūst ar jebkādiem brikšņiem dienā un krēslā.

Jā, šī jaka ir ūdeni atgrūdoša.Un mēs arī paskaidrojam, ko tas nozīmē.

Ja apģērbam ir norāde, ka tas ir ūdeni atgrūdošs, tas nozīmē, ka tā audums ir zināmā mērā ūdensnecaurlaidīgs.Citiem vārdiem, mūsu jaka ir apstrādāta, lai ūdens noslīdētu no tās audumu virsmas, tādējādi neļaujot absorbēt ūdeni no ārpuses.Tātad, kad jūs esat slēpnī vai šaujat pīles no laipas sīkā lietū, neviena ūdens pile neizsūksies cauri jakai.Jūs paliksies sauss un jutīsieties patīkami, un varēsiet turpināt medības.

Vēju aizturoša un izturīga:citas šīs pīļu mednieku jakas kvalitātes.

Nav nekā sliktāka par lietu un vēja pūsmām, kas atduras pret jūsu ķermeni, kad jūs stāvat postenī, gaidot zosis, krīkļus un citus bridējputnus ejam jums garām.Tādēļ šī jaka ir sevišķi vēju aizturoša.Tā ir arī ļoti patīkama ādai un izturīga pret savvaļas veģetāciju:Tā ir izgatavota no 210 g/m² poliestera auduma, kas ļauj jums virzīties cauri niedrēm un meldriem.Un 30 km/h vējš nerada problēmas.

Šīs jakas papildu īpašības.

Šīs jakas L izmērs sver 680 g:jūs būsiet pārsteigts par tās svaru.Tai ir divas ārējas kabatas ar rāvējslēdzēju un pārloku un viena krūšu iekškabata ārpusē ar vertikālu rāvējslēdzēju.Plaukstu locītavas ir pielāgojamas ar līplentēm, un mugurdaļa ir garāka, lai labāk pasargātu gurnus (speciāli izstrādāta, lai izvairītos no apsaldēšanās).Mugurpusē atrodas medījumu soma un iekšpusē ir tīklveida odere, kas paredzēta uzlabotai elpojamībai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt vēsā, sausā vietā, prom no tiešas gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no uguns un jebkādiem siltuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi