Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN Kods. 8556433 2906023

Vīriešu taku skriešanas ūdensnecaurlaidīga jaka, melna/bronzas

70,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Ūdensnecaurlaidīga jaka skriešanai lietainā, vējainā un aukstā laikā jebkurā distancē (treniņos vai sacensībās). Atbilst lielāko taku skriešanas prasībām

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Tā dizains un plānā membrāna neaizņem daudz vietas somā.

Viegls

Vieglais materiāls un piederumi nodrošina ūdens necaurlaidību, 210 g L izmēram

Ūdensnecaurlaidīgs

Nolīmētas šuves. Ūdensn. rāvējslēdz. 2,5 kārtu izol. slānis (10 000 Schmerbers)

Kabatas

Turiet svarīgākos piederumus pa rokas ķērienam kādā no divām sānu kabatām.

Elpojamība

Ūdensnecaurlaidīga un elpojoša jaka: 2,5 slāņi ar membrānu. RET = 4,9

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ko tās sniedz ūdensizturības ziņā?

Jaka ir ūdensnecaurlaidīga līdz 10000 šmerberiem, pateicoties audumam, pilnībā līmētajām vīlēm un ūdensnecaurlaidīgajiem rāvējslēdzējiem. Šī jaka ir pārbaudīta dušas testā: audums pēc 5 mazgāšanās reizēm var izturēt līdz 10 000 mm ūdens spiedienu.

Mūsu ūdensizturīgā membrāna nav izturīga pret asu veģetāciju (zariem, kazenājiem utt.), tādēļ esiet uzmanīgi, skrienot cauri mežiem!



Lai sniegtu jums vēl vairāk komforta, šīs jakas apakšmalā ir elastīga pievilkšanas sistēma, kas neļaus aukstajam gaisam iekļūt iekšpusē, ja jums ir auksti.

Un kā ar gaisa apriti?

Tā ir elpojoša (RET < 6), pateicoties membrānai. Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs pārbaudām tā iztvaik. pretestību jeb RET (pamatojoties uz standartu ISO 11092). Jo zemāka auduma pretestība, jo vairāk aktīva ķermeņa izdalītie sviedri var izgarot cauri tam, un tas nozīmē arī labāku gaisa apriti audumā. Piemēram:

RET < 9 = īpaši elpojošs audums / RET < 12 = ļoti elpojošs audums / RET < 20 = elpojošs audums / RET > 20 = minimāli elpojošs vai neelpojošs audums.

Praktiska un gudri veidota jaka: KABATA KOMPAKTA VIEGLI glabājama

Jakai ir 2 kabatas, kas sniedz vairāk komforta, kā arī atsevišķa ūdensnecaurlaidīga kabata mantām (kreisajā kabatā), kurā pēc lietošanas ielikt jaku ar apvalku, lai nesaslapinātu neko citu.

Kapuce, kas der

Jakai ir kapuce ar elastīgu fiksācijas sistēmu. Tā kustās līdzi galvas kustībām un, pagriežot galvu, tā griežas līdzi. Pusciets nags neļauj ūdenim notecēt pa priekšpusi, ja ir spēcīgs lietus.


Apkakle pasargās no nepatīkamiem laika apstākļiem

Jakai ir plata “vētras” apkakle, kas pasargās kakla aizmuguri un arī nodrošinās taku skrējēju sausumu garos skrējienos ārpus telpām vai pa takām sliktos laika apstākļos.

Apkopes padomi

Mazgāšana:mazgājiet ar rokām remdenā ūdenī vai veļasmašīnā īsajā, delikātās veļas programmā (30°), pievienojiet nedaudz šķidrā mazgāšanas līdzekļa un mazgājiet uz lēniem apgriezieniem. Neizmantot mazgāšanas pulveri, auduma mīkstinātāju vai balinātāju.

Žāvēšana: izpletiet apģērbu un atstājiet izžūt.

Pēc izžūšanas varat to likt veļas žāvētājā ar zemu temperatūru, uz īsu un aukstas temperatūras/delikātās veļas programmu, lai atjaunotu ūdens atgrūšanu.

Kā pasargāt sevi un saglabāt sausumu, izmantojot 3 kārtu principu? Taku skriešanas ūdensizturīga jaka = 3. kārta

Ir svarīgi pielāgot un izvēlēties dažādas drēbju kārtas atbilstoši aktivitātes intensitātei, reljefam (kalnup, līdzens, lejā no kalna) un/vai laika apstākļiem. Tādējādi jūs nesamirksit.

Pielāgojiet drēbju kārtas aktivitātes laikā un izmantojiet atbilstošu kārtu sistēmu.

1. kārta. Elpojoša (novirza sviedrus no ādas uz citām kārtām)

2. kārta Izolējoša (pasargā no aukstuma un saglabā siltumu)

3. kārta Aizsargājoša (vējš/lietus)

Ko šī jaka sniedz kustību brīvības ziņā?

Jaka ir īpaši konstruēta un izveidota, lai tā būtu padevīga skriešanas kustībām.

Ergonomiskais griezums nodrošina brīvākas kustības!

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Membrāna: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet uz pakaramā vai salocītu tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šo jaku laboratorijas un lauka apstākļos ir testējuši visu līmeņu un spēju sportisti.Mūsu testa dalībnieki apstiprināja tās spēju pasargāt no lietus un vēja, skrienot pa takām parastajās un garajās distancēs.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Kopšanas padomi no mūsu produktu vadītāja Mazgāšana: mazgājiet ar rokām remdenā ūdenī vai veļasmašīnā īsajā, delikātās veļas programmā (30°), pievienojiet nedaudz šķidrā mazgāšanas līdzekļa un mazgājiet uz lēniem apgriezieniem. Neizmantot mazgāšanas pulveri, auduma mīkstinātāju vai balinātāju. Žāvēšana: izpletiet apģērbu un atstājiet izžūt. Pēc izžūšanas varat to likt veļas žāvētājā ar zemu temperatūru, uz īsu un aukstas temperatūras/delikātās veļas programmu, lai atjaunotu ūdens atgrūšanu.

Videoklipi