Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • OKERA / SMILŠKRĀSA
  • HAKI / SMILŠKRĀSA
Nav pieejams tiešsaistē
Jaka “NH550 Imper” ir izturīga un ūdensnecaurlaidīga, un ir piemērota biežiem pārgājieniem lietū vai garām pastaigām dabā.

Šī sieviešu pārgājienu jaka sniedz efektīvu aizsardzību un ir ļoti izturīga. Šī ūdensnecaurlaidīgā un elpojošā materiāla jakai ir 7 kabatas un pielāgojams viduklis. Staigājiet ar stilu un pārliecību.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Oderējums: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējama josta | Savelkamas aproces | Regulējams kapuces augstums un dziļums

Mīkstums

Ļoti mīksts audums kapuces iekšpusē vēl lielākam komfortam.

Ērta pārvietošana

Kopā 7 kabatas | 2 krūšu kabatas ar rāvējslēdzējiem | 1 iekšējā tīkla kabata

Ērta lietošana

Katra rāvējslēdzēja galā aukliņa ērtai jakas un kabatu atvēršanai

Viegls

Svars: M izmēra jakas svars ir 670 g.

Ūdensnecaurlaidīgs

2000 mm ūdensnecaurlaidīgs pārklājums | 100% noslēgtas vīles | Tehniskā kapuce

Elpojamība

Hidrofils pārklājums RET=12: samazina apģērba kondensāta veidošanos

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jakas ūdensizturība

Jaka ir pārbaudīta ar lietusgāzes testu ar ūdeni 60 l/m²/h., kas atbilst apm. 2 h. ilgai lietusgāzei. Tā aizsargā no lietusgāzes, kas atbilst 12 cm lietus 2 h laikā. Šīs jakas ūdensnec. koeficients ir 2000 mm. Šī jaka ir izgatavota ar pārkl. uz ārējā mater., kas nodrošina ūdensnec. Auduma ūdensizturību mēra mm, pakļaujot audumu ūdens spied. (standarts ISO 811). Jo lielāks ūdens spied., jo ūdensizturīgāks audums. Mater. ūdensnec. koef. 2000 mm nozīmē, ka tas var izturēt 2000 mm ūdens staba spied.

Jakas izturīga veiktspēja

Lai saglabātu izturīgu ūdeni atgrūdošu audumu, ieteicams to regulāri reaktivizēt.

Dariet to ik pēc trim mazgāšanas reizēm (rūpīgi izskalojiet) vai pēc divpadsmit reizēm lietū.

Ūdens atgrūšanas īpašības var vienkārši atjaunot, uzsildot audumu:

- žāvētājā 15 minūtes (programma sintētiskiem audumiem) - ar fēnu no 20 cm attāluma, divreiz nopūšot uz priekšu un atpakaļ

- vai divreiz nogludinot ar gludekli zemā iestatījumā bez tvaika funkcijas.

Auduma gaisa caurlaidība

Audums ir elpojošs: RET = 12. Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs testējam tā pretestību pret iztvaikošanu (RET) (saskaņā ar ISO 11092 prasībām). Jo mazāka auduma pretestība, jo vairāk fizisko aktivitāšu radītā ūdens tvaika var izvadīt, kā arī audums ir vairāk gaisu caurlaidīgs.

- RET < 9 = īpaši gaisu caurlaidīgs audums

- 9 < RET < 12 = ļoti labi gaisu caurlaidīgs audums

- 12 < RET < 20 = gaisu caurlaidīgs audums

- RET > 20 = nedaudz gaisu caurlaidīgs vai gaisu necaurlaidīgs audums

Tehniskā kapuce

Kapuces augstumu var pielāgot, izmantojot savelkamo auklu. Kapuces dziļumu var pielāgot, izmantojot līplentas uzšuvi kapuces aizmugurē. Kapucei ir pievienots izveidojamas formas sejsegs labai sejas aizsardzībai.

Tehniskais oderējums

Jakas odere ir izgatavota no diviem materiāliem: tīkls uz muguras, lai uzlabotu apģērba elpojamību, un neilons uz gurniem, lai maksimāli uzlabotu kustību brīvību un nodilumizturību. Lai uzlabotu komfortu, kapucei mēs izmantojām īpaši mīkstu audumu.

Pilnīga kabatu sistēma

Jakai kopā ir septiņas kabatas. Divas sānu kabatas, kur sasildīt rokas. Divas lielas ārējās ieloču kabatas ar pārloku un spiedpogas aizdari. Viena ārēja krūšu kabata un viena kabata iekšpusē ar rāvējslēdzēja aizdari drošai personīgo priekšmetu glabāšanai. Viena iekšēja tīkla kabata, kurā var glabāt, piemēram, cimdus, lai tie sasiltu ķermeņa izstarotajā siltumā.

Izvēlieties ūdensnecaurlaidīgu jaku atbilstoši sporta radītajai piepūlei

Šī jaka ir izstrādāta dienu ilgam pārgājienam ar tempu 5 km/h uz līdzenas zemes.

Sporta aktivitāšu laikā svīšanas apjoms ir atkarīgs no fiziskās piepūles intensitātes vai ilguma. Ja auduma gaisa caurlaidība nav pielāgota jūsu fiziskajai aktivitātei, sviedru izgarojumi jakas iekšpusē veidos kondensātu. Iekšpusē ir jūtams mitrums, bet tas nav lietus, kas tiek cauri jakai, bet gan sviedru kondensāts. Tāpēc ir jāizvēlas jūsu fizisko aktivitāšu veidam piemērota ūdensnecaurlaidīga jaka.

Mūsu vides politika

Mēs zinām, kā jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt ietekmi uz vidi, ko rada tā produkti.

Šobrīd šis produkts nav izgatavots videi draudzīgā veidā, bet mēs katru dienu strādājam, lai to mainītu: izstrādājot jaunus produktus, mēs galveno uzmanību veltām videi draudzīgam dizainam, iespējai labot un ilgtspējai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas iesakām vienmēr pilnībā izžāvēt šo jaku.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicama intensīvām fiziskām aktivitātēm.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lielisks ieguvums augstas kvalitātes trekinga produktu izstrādē, kas ļauj mums dalīties ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu mūsu prasības, Quechua produkti ir testēti ārā tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.