Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8789447 4773439

Bērnu pončo “Glenarm”

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
  • PURPURA
  • MELNA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Valkājot šo pončo, kas paredzēts dažādām āra aktivitātēm lietainās dienās, pat lietus laikā jūsu bērniem būs silti un viņi nesamirks.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Iestrādāta priekškabata ērtai uzglabāšanai.

Ērta lietošana

Tā brīvais piegriezums atvieglo uzvilkšanu un novilkšanu.

Ūdensnecaurlaidīgs

Iztur nelielu lietusgāzi, tas ir, 6 cm lietu 1 stundā.

Remonts

Apskatiet mūsu pasūtāmo ar gludekli piestiprināmo remonta plāksteri 8584596

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensnecaurlaidīgs pončo, lai būtu gatavs lietum.

Var droši apgalvot, ka šis pončo pasargās jūsu bērnus no neliela lietus, jo tā ūdensnecaurlaidības rādītājs ir 1000 Šmerberi (= 1000 mm).Praktiski tas nozīmē, ka pārbaudes laikā mēs mērām auduma izturību pret ūdens kolonnu milimetros (saskaņā ar ISO 811 standartu).Mūsu sastāvs var izturēt 1000 mm ūdens kolonnas spiedienu, kas ir ekvivalents aptuveni 1 stundu ilgai lietusgāzei.Tā kā bērni paliks sausi pat, ja pēkšņi sāk stipri līt.

Pončo uzvelkams ātri un viegli:tam ir brīvs piegriezums.

Pateicoties brīvajam piegriezumam, šo pončo var vilkt virs jakas vai džempera, kā arī pāri nelielai (20 litru) mugursomai.Tas bērnus nosegs no galvas līdz augšstilbiem, un savelkamās auklas atvieglos kapuces regulēšanu.Kad lietus pāries, jums tikai jāieloka šis pončo tā priekškabatā.Kabatas izmēri:23,5 cm x 20 cm.

Papildinformācija par pončo.

Kad lietus pāriet, jūs varat novilkt to pāri galvai un noglabāt.Taču, kad nonākat mājās vai mašīnā, izņemiet pončo no kabatas, lai izvairītos no iespējamām problēmām, ko rada kondensāts vai mitrums.Ļaujiet pončo nožūt, pirms ielokāt to atpakaļ.

Izmēri:

Kopējais garums:88 cm.

Apakšējās daļas izmērs:87 cm.

Kapuces augstums:32,5 cm.

Kapuces platums:27 cm.

Piedurknes platums:28 cm.

Vai jūsu apģērbs ir saplēsts? Kā to salabot

Ja esat aktīvs, var gadīties saplēst apģērbu. Labā ziņa ir tā, ka to var salabot. Jūs varat uzlikt pašlīmējošu plāksteri, lai novērstu plīsuma palielināšanos vai pavedienu atdalīšanos. Plāksteris, šķēres, un viss.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi