Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Radīta medībām līdzenumos slapjā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

L izmērs sver tikai 900 g.

Izturība

Pret plīšanu izturīgi materiāli un konstrukcija.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīga jaka pasargā pret lietu, kas ekvivalents 12 cm ūdens 2 h.

Kabatas

2 lielas patronu kabatas, 1 medījuma kabata un 1 iekškabata dokumentiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jaka pasargā pret neregulārām lietusgāzēm.

Bieži vien medībās fazānu, zaķu, irbju un citu zemienes medījumu atrašana pieprasa sliktu laikapstākļu paciešanu.Šī medību jaka jūs no lietus pasargās līdz pat 2 stundām.Tā ir testēta un ir izturīga pret 12 cm lietus.Audums ir ūdensnecaurlaidīgs līdz pat 2000 mm.

Ilgtspējīgs un izturīgs modelis.

Šī jaka ir izstrādāta no “Ripstop” poliestera sietiņauduma, tāpēc tai ir ļoti augsta izturība pret plīšanu.Iekšpusē izmantota sietiņauduma odere, kas nodrošina optimālu termoregulāciju.Ja jaku tomēr vēlaties valkāt aukstā laikā, iesakām zem tās vienkārši vilkt kādu flīsa jaku.

Kādas ir jakas praktiskās īpašības?

Jakai ir arī kapuce, kura ir salokāma un ar līplenti piestiprināma apkakles aizmugurei.To var atvērt un aizvērt ar lielu rāvējslēdzēju, kā arī ar līplenti.Krūšu kreisajā pusē atrodas iekškabata dokumentu uzglabāšanai, kā arī jakai ir 2 lielas patronu kabatas ar spiedpogu aizdari.Visbeidzot, jakas aizmugurē ir liela kabata medījumam ar līplentes aizdari.

Jakas papildu īpašības.

Iedomājieties:līst, jums mugurā ir šī jaka un jūs ieraugāt fazānu, kuru ir izdzinis jūsu suns.Jūs paceļat savu šauteni.Putns krīt jau ar pirmo šāvienu.Bet mērķēšana debesīs nozīmē, ka jūsu piedurknēs var iekļūt lietus.Lai no tā izvairītos, šīs jakas piedurknes iespējams ar līplentes aizdari savilkt cieši ap plaukstas locītavu.Kas nozīmē maksimālu komfortu jums.

Svars:

S izmērs:830 g.

M izmērs:850 g.

L izmērs:900 g.

XL izmērs:950 g.

2XL izmērs:1,03 kg.

3XL izmērs:1,05 kg.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā.Sargāt no uguns.

Lietošanas ierobežojumi

Gludināt bez tvaika, temperatūrā, kas nepārsniedz 110 °C.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi