Filtri 0
Filtri 0
Display filters
17 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc zīmola
Pēc dzimuma
By color
  • HAKI
  • ZAĻA
  • BRŪNA
  • MELNA
  • PELĒKA

 

VĪRIEŠU MEDĪBU APĢĒRBS

Vai esat kaislīgs mednieks? Tad jūs noteikti nekas neapturēs nodarboties ar šo aizraujošo vaļasprieku. Lai jūs varētu ērti nodoties medībām, esam jums sarūpējuši plašu medību apģērbu klāstu jebkuriem laikapstākļiem. Mūsu sortimentā atradīsiet gan ērtas un izturīgas virsjakas, džemperus un bikses, gan siltu termoveļu, lai jūs varētu nodoties savam vaļaspriekam ar komfortu. Pie mums jūs jau gaida viss relaksējošam sportam pie dabas. Iegādājieties nepieciešamo aprīkojumu vienuviet ātri un vienkārši!

Vīriešu medību apģērbs aktīvai atpūtai

Medības daudzu vīriešu iecienīts vaļasprieks. Tas apvieno aktīvu atpūtu svaigā gaisā ar azartu. Tomēr, lai viss izdotos, nepieciešams atbilstošs medību apģērba komplekts. Viens no svarīgākajiem atribūtiem ir kārtīgs maskēšanās tērps, kas ļaus saplūst ar apkārtējo vidi un netikt pamanītam. Vietnē Decathlon.lv atradīsiet gan kamuflāžas bikses, jakas un kreklus, gan arī ūdenszābakus medībām mitrākās vietās. Turklāt mūsu ūdensnecaurlaidīgie modeļi palīdzēs pašam palikt sausam, dodoties medībās arī skarbākos laikapstākļos.

Ārēji esot nodrošinātam ar nemanāmu un ūdensnecaurlaidīgu ietērpu, svarīgi padomāt arī par iekšēju komfortu un siltumu. Te jums noderēs mūsu sildošā termoveļa. Nav noslēpums, ka potenciālo medījumu mežā var nākties gaidīt stundām ilgi. Tādēļ ir īpaši svarīgi izvēlēties siltumizolējošu apģērba apakšējo slāni, kas pasargās no aukstuma un nepatīkamām sajūtām. Mēs esam sarūpējuši visu, lai jūs no galvas līdz kājām varētu ietērpties siltā apģērbā, sākot ar pieguļošām termobiksēm un termokrekliem, līdz pat cepurēm, cimdiem un zeķēm!

Viss izdevušām medībām un ne tikai vietnē Decathlon.lv

Kamuflāžas raksts nav paredzēts tikai medību apģērbu modeļiem. Patiesībā šāda stila drēbes ir kļuvušas par iecienītu izvēli daudzu vīriešu un sieviešu vidū, un tās mēs bieži redzam arī pilsētas ielās un citviet. Decathlon.lv piedāvājumā esam iekļāvuši dažādus stilīgus džemperus un jakas, kas noderēs arī valkāšanai ikdienā. Tāpat jums ir pieejamas arī mednieku bikses, kuras varēsiet ērti nēsāt savā brīvajā laikā. Tos var labi kombinēt ar vienkrāsainiem apģērbiem – jūs izskatīsieties un jutīsieties lieliski!

Ļaujoties medībām siltākā laikā, jums noderēs izturīgs medību krekls un daudzfunkcionāla veste ar vairākām kabatām. Turklāt veikalā Decathlon.lv jūs jau gaida visdažādākie medību aksesuāri – jostas, bikšturi un maskas pilnīgam maskēšanās rezultātam. Plaša izvēle un rūpīgi pārdomātie filtri ļaus viegli un ātri atrast visu nepieciešamo, lai jūsu nākamās medības būtu izdevušās. Turklāt šeit vīriešu medību apģērbi ir par tik draudzīgām cenām, ka jūs nespēsiet atturēties iegādāties sev vairākas vienības!