Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8771762 4682314

Vīriešu kalnu trekinga polsterēta veste “MT500”

65,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA / MELNA
  • BRŪNA / MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu kalnu pārgājienu entuziastu komanda izstrādāja šo spalvu un dūnu vesti ar RDS sertifikātu ērtam trekingam aukstā laikā.

Šī vieglā un saspiežamā dūnu veste pildīta ar 85% dūnu un 15% spalvu, tā samazina trekinga somas svaru, vienlaikus sniedzot daudz siltuma.

Pildījums: 10.0% Pelēkā pīles spalva, 90.0% Pelēkā pīle uz leju; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Ērti ievietojama uzglabāšanas somā.

Ūdeni atgrūdošs

Ārpuses auduma virsma ir apstrādāta, lai novērstu ūdens iekļūšanu (bez PFC)

Kustības brīvība

Tā ir bez piedurknēm un ir viegla, tāpēc to ir ērti valkāt pastaigas laikā

Siltums

Vatējums: 85% dūnu / 15% spalvuPildījuma apjoms: 660 CUINSavelk. aukla apakšmalā

Svars

Šī L izmēra veste sver aptuveni 355 g

Kabatas

2 roku kabatas ar rāvējslēdzēju. 1 krūšu kabata ar rāvējslēdzēju.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ vilkt dūnu vesti?

Veste palīdz saglabāt ķermeņa siltumu.tā pasargā krūšu daļu, kaklu un nieres, kas ir pret aukstumu jutīgākās ķermeņa vietas.Tā kā šim apģērbam nav piedurkņu, tas mazāk noslogo mugursomu un sniedz vēl labāku gaisa caurlaidību treniņu laikā, kā arī izcilu kustību brīvību, to valkājot zem jakas.Valkājot vesti “MT100”, zem dūnu jakas tā var sniegt papildu 6 °C siltumu, salīdzinot ar dūnu jaku, kas tiek valkāta bez vestes.

Pīļu dūnu un spalvu pildījuma priekšrocības

Dūnu aizpildes spēja kalnu sporta veidos sniedz trīs priekšrocības:

- siltumizolāciju, pateicoties gaisam, kas tiek aizturēts dūnās un spalvās;

- īpašu vieglumu: dūnas ir vieglākas par sintētisko vatējumu, taču nodrošina līdzvērtīgu siltumu. Šādi tiek samazināts mugursomas svars;

- īpašu saspiežamību.

Dūnu/spalvu pildījuma mīkstums

Aizpildes spēja ir rādījums, kas raksturo dūnu siltumizolācijas un gaisa “aizturēšanas” spēju. To izsaka kvadrātcollās (CUIN).

Tas nozīmē, ka dūnas ar lielāku aizpildes spēju (augstāku CUIN skaitli) aizņems vairāk vietas, aizturēs vairāk gaisa un nodrošinās lielāku siltumizolāciju.



Šai dūnu vestei ar 85% dūnu un 15% spalvu pildījumu ir garantēta vismaz 660 CUIN vai vairāk pildījuma spēja (starptautiskais standarts).

Kas ir RDS sertifikāts?

RDS (Responsible Down Standard — Atbildīgas dūnu ražošanas standarts) ir starptautisks sertifikāts, ko izsniedz neatkarīga organizācija brīvprātīgo programmu zīmoliem.

Šis standarts ļauj mums garantēt spalvu izcelsmi atbilstoši mūsu vēlmei izmantot drošus materiālus. Mūsu piegādātāji ir uzņēmušies saistības izmantot spalvas tikai no pīlēm, kas tiek audzētas gaļai, un tiek noplūktas pēc to nokaušanas.


Pildījuma svars

S: 119 g

M: 124 g

L: 130 g

XL: 136 g, 142 g

XXXL: 149 g

Dūnu un spalvu vestes kopšana

Dūnu jaku var nēsāt visu ziemu, un to noteikti vajadzēs arī mazgāt. Taču, jo mazāk to mazgājat, jo vairāk tā saglabā savu siltumizolācijas un ūdensnecaurlaidības spēju.Mūsu padoms: 1) Mazgāt veļasmašīnā ar mazgāšanas līdzekli, kas piemērots dūnu vai tehniskajiem apģērbiem, 30° temperatūrā, ar 2 vai 3 tenisa bumbiņām. Viegls griešanās ātrums no 800 līdz 1000 apgr./min. 2) Žāvējiet kokvilnas režīmā žāvētājā kopā ar 2 vai 3 tenisa bumbiņām, atkārtojiet 2 līdz 3 reizes, līdz tā ir pilnīgi sausa.

Problēma? Lūk, kā salabot savu polsterēto vesti bez piedurknēm

Pārgājiena laikā polsterētās vestes audums var ieplīst. Labā ziņa ir tā, ka to var salabot ar rezerves ielāpu, novēršot risku, ka plīsums kļūst lielāks vai izbirst spalvas. Vai domājat, ka šo labošanu nevarēsit veikt paša spēkiem? Neraizējieties! Dažās no mūsu Decathlon veikalu darbnīcās ir pieejami polsterēto vestu labošanas pakalpojumi, izmantojot termiski uzklājamu ielāpu.

Komponenta spēja atgrūst ūdeni (nejaukt ar ūdensizturību)

Auduma ūdens atgrūšanas īpašība ir tā spēja likt notecēt ūdenim no tā virsmas.Tādējādi audums neuzsūc ūdeni, bet paliek viegls un silts. Šīs dūnu vestes audums ir ūdensnecaurlaidīgs, tomēr lietojot to ilgstoši lietus laikā, mēs iesakām virs tās valkāt ūdensnecaurlaidīgu jaku.Auduma ārpuse ir apstrādāta tā, lai atgrūstu ūdeni, taču ar laiku šī īpašība var mazināties.

Iesakām to atjaunot pēc katras mazgāšanas reizes.

Kā atjaunot ūdens atgrūšanas īpašības?

Pēc tam, kad esat iztīrījuši polsterēto vesti, iesakām izmantot ūdensnecaurlaidīgu reaktivējošu aerosolu, lai saglabātu ārējā auduma hidrofobās īpašības.Tas atjauno auduma ūdensnecaurlaidības īpašības un saglabā apģērba kvalitāti tā lietošanas laikā.

sastāvs

sastāvs

Pildījums: 10.0% Pelēkā pīles spalva, 90.0% Pelēkā pīle uz leju; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt salocītus tīrā, sausā vietā.Neuzglabājiet jaku salocītu tās uzglabāšanas maisiņā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota kalnu pārgājieniem lietainā laikā

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu vestes tiek testētas laboratorijas apstākļos vējā ar ātrumu 5 km/h, uzvelkot to termiskajam manekenam kā otru apģērba kārtu (pāri T-kreklam ar garām piedurknēm). To siltumizolācijas līmenis tiek mērīts skalā no 1 līdz 5, lai jūs varētu izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko izstrādājumu. Visbeidzot, pavelkot vesti zem “Trek 900” dūnu jakas, šīs jakas komforta temperatūras kategorijai var pieskaitīt papildu 9 °C.

Garantija

2 Gadi