Filtri 0
Filtri 0
DREAMSCAPE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / MELNA / SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs esam izstrādājuši šo silto un ūdensnecaurlaidīgo funkcionālo bērnu jaku neregulārai snovošanai.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Kapuce ar līplenti, kas to notur vietā, arī kad tā netiek valkāta.

Pielāgošana

Birka bērna vārda uzrakstam.

Regulējams

Aproces savilkums. Pielāgojami sniega aizturēšanas "svārki".

Izturība

Komponenti ir izturīgi pret nodilumu.

Siltums

100 g/m² pildījums. Uzkārsta odere.

Ūdensnecaurlaidīgs

5000 mm pārklājums, aizlīmētas galvenās šuves. Kapuce.

Ierobežo sniega iekļūšanu

Vienkārša piedurknes aproce, sniega "svārki".

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Aiztur sniega iekļūšanu iekšpusē.

Šī bērnu snovborda jaka (to var dēvēt arī par slēpošanas jaku) ir izstrādāta, lai aizturētu sniega iekļūšanu:

_ muguras daļā: sniega "svārki" + garš piegriezums,

_ aproču daļā (ļoti atklāta zona): garas piedurknes + aproces, lai pasargātu plaukstas locītavu,

_kakla zonā: apkakle ar augstu kapuci un līplentēm, kas notur to augstā pozīcijā, lai pasargātu kaklu zem ķiveres.

Aiztur sniega iekļūšanu, galvenokārt jūtīgajā plaukstas locītavas daļā.

Šī jaka ir konstruēta, izstrādāta un testēta ar MI 500 JR PROTECT snovborda dūraiņiem, kas jāvalkā zem jakas piedurkņu daļas, lai bērni paši varētu tos uzvilkt (sākot no 8 gadu vecuma; 6 gadu vecumā uzvilkt cimdus patstāvīgi ir diezgan grūti).Ir vairākas iespējas, kā bērns tiek pasargāts no sniega iekļūšanas jakas iekšpusē:

1. jakas piedurkne ar īkšķa cilpu, lai novērstu piedurknes slīdēšanu augšup;

2. dūraiņa garums nosedz plaukstas locītavu;

3. jakas piedurkne pēc tam pārklāj dūraini.

Siltums

Šai jakai ir 100 g/m² pildījums ar uzkārstu poliestera oderi siltumam.

Ūdensnecaurlaidība

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam audumam, mēs esam uzlabojuši bērnu snovborda un slēpošanas jaku ūdensizturību arī ar līmētām šuvēm.Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas, termiski apstrādātas lentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensizturību.

Šai jakai plecu daļā ir aizlīmētas galvenās šuves.

4 kabatas

Šī Decathlon bērnu snovborda jaka ir izstrādāta neregulārai snovošanai, tomēr tai ir 4 kabatas:

_ 2 sānu kabatas ar rāvējslēdzēju,

_ 1 droša iekšējā kabata ar līplentes aizdari,

_ 1 kabata kreisās piedurknes daļā slēpošanas biļetei ar līplentes aizdari.

Kapucei jāatrodas zem ķiveres

Snovojot jūs krītat, un sniegs var iekļūt jakas iekšpusē.Lai to visu padarītu pēc iespējas patīkamāku, apkakle un kapuce ir veidotas kā viens vesels.Lai kapuci varētu izmantot kā šalli un novērst sniega iekļūšanu, četrreiz jānoloka kapuce un jānostiprina līplente tā, lai tā paliktu augstā pozīcijā un aizpildītu tukšo vietu zem ķiveres.Apkaklei jābūt normāli aiztaisītai, līdz pat augšai, lai viss būtu cieši pieguļošs.

Pār ķiveri velkama kapuce

Snovborda jaku 100 kapuces nav paredzētas valkāšanai pār ķiveri.Šāda iespēja ir snovborda jakām 500.

Papildu informācija par ilgtspējīgu attīstību

Izmantoti:

_ pārstrādāts poliesters (ārējais audums, vates pildījums, iekšējā odere / 59% no jakas svara)

_ lielapjoma krāsošanas process (jakas aproces un apakšmala / 8% no jakas svara).

Šī snovborda jaka (8573487 un 8590046) samazina CO² ekvivalenta ietekmi uz vidi par 15%, salīdzinot ar pagājušajā gadā izstrādātajām bērnu snovborda jakām (8494524).

Papildu informācija par pārstrādātu poliesteru

Veicot pārstrādi plastmasas pudelēm vai pārstrādātiem audumiem poliestera ražošanai, mēs samazinām naftas resursu izmantošanu un praktiski saglabājam materiāla kvalitāti un izturību.

Papildu informācija par lielapjoma krāsošanu

Auduma krāsošanai ir nepieciešams liels daudzums ūdens, turklāt no krāsu vannām rodas notekūdeņi. Lai mazinātu ietekmi uz vidi, esam izvēlējušies veikt biezo krāsošanu, pievienojot krāsas pigmentus pašas dzijas izgatavošanas procesa laikā.

Kā darbojas mana izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir 5 gadu garantija no datuma, kas norādīts pārdošanas kvītī.Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks labots vai nomainīts bez maksas.Garantija attiecas uz izstrādājuma defektiem, izņemot tos, kas radušies normāla nodiluma un nepareizas lietošanas dēļ.

Detalizēta informācija par garantiju: https://www.wedze.fr/quest-ce-que-la-garantie-textile-5-ans

Kā es varu būt droša, ka mana jaka ir izturīga?

Mūsu izstrādājumu garantija darbojas 5 gadus, un mēs salabosim tos ar vietējo profesionāļu palīdzību, ja nejauši tos sabojāsiet.Sazinieties ar mums mūsu tīmekļa vietnē, lai uzzinātu vairāk par to, kā veikt izstrādājuma remontu.Mēs īpaši uzmanīgi izvēlamies visus elementus un montāžas procesus, kas veido mūsu produktus, lai tie būtu pēc iespējas izturīgāki snovošanai.

Ūdens bieži iekļūst caur vīlēm.Vai jakai ir līmētas vīles?

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam materiālam mēs esam pastiprinājuši šīs jakas ūdensizturību ar līmētām vīlēm. Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas, termiski apstrādātas lentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensizturību.Šim izstrādājumam līmētās vīles atrodas zonās, kas visvairāk tiek pakļautas sniega iedarbībai (kapuce, plecu daļa).

Kam ir paredzēta jakas ūdens atgrūšanas spēja?

Ūdeni atgrūdošā funkcija liek ūdenim notecēt no auduma neuzsūcoties, pateicoties apstrādei, kas tiek uzklāta uz ārējās virsmas.Audums neuzsūc ūdeni un paliek viegls un silts.Šī apstrāde ir jāatjauno izstrādājuma kalpošanas laikā, vidēji pēc 2 līdz 3 mazgāšanas reizēm, izmantojot mūsu veikalos pieejamos produktus. Visas ūdensnecaurlaidīgās jakas, kuras mēs izstrādājam snovbordistiem, ir ar ūdeni atgrūdošām īpašībām.

Kā jaka nodrošina siltumu?

Lai nodrošinātu siltumu, mēs izmantojam vates pildījuma izolāciju.Vates pildījums ir sintētisks no poliestera izgatavots materiāls, kurš atkarībā no šķiedru izmēra aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Vates pildījums var būt standarta, augsto tehnoloģiju vai ar silikona pārklājumu, katram no tiem ir atšķirīgas īpašības (siltums, vieglums, elastība utt.). Mēs izmantojam 100% pārstrādātu pildījumu, lai samazinātu produkta ietekmi uz vidi.

Kā kopt izstrādājumu?

Lai paaugstinātu izstrādājuma efektivitāti un izturību, mēs iesakām: Mazgāt veļas mazgājamajā mašīnā atsevišķi 30°C temperatūrā.Sintētiskiem audumiem piemērotā ciklā. Izgriezt jaku uz kreiso pusi. Pievienot nedaudz mazg. līdzekļa. Neizmantot veļas mīkstinātāju. Ar rokām izgriezt lieko ūdeni.Žāvēt uz drēbju pakaramā siltā, labi vēdināmā telpā. Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nelikt uz radiatora. Izmantojot auduma ūdenscaurlaidības aerosolu, varat atjaunot ūdensnecaurlaidību.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Dreamscape snovborda izstrādājumi ir testēti reālos lietošanas apstākļos, kuriem tie ir paredzēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos snovošanas un slēpošanas apstākļos. Mūsu konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

5 Gadi