Filtri 0
Filtri 0
DREAMSCAPE Kods. 8590040 4056307

Bērnu snovborda jaka “SNB 500”, dzeltena

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: OKERA / PELĒKA
  • OKERA / PELĒKA
  • ZAĻA
  • HAKI / MELNA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šo ārkārtīgi silto un ūdensnecaurlaidīgo bērnu snovborda jaku, kas apvieno ideālas īpašības regulārām un intensīvām aktivitātēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Kapuce ar līplenti, kas to notur vietā, arī kad tā netiek valkāta.

Pielāgošana

Birka bērna vārda uzrakstam.

Regulējams

Regulējama aproču aizdare. Pielāgojami sniega aizturēšanas svārki.

Izturība

Pret nodilšanu izturīgs materiāls, pastiprinātas elkoņu daļas un sāni.

Ūdensnecaurlaidīgs

10 000 mm pārklājums, 100% līmētas vīles. Kapuci var valkāt kopā ar ķiveri.

Kabatas

5 kabatas, tostarp 1 iekšējā kabata brillēm, 1 slēpošanas biļetei un 1 krūšu

Siltums

150 g/m² stepēts pildījums (mākslīgās spalvas). Pārstrādāta flīsa odere.

Ierobežo sniega iekļūšanu

Aproces ar atvērumiem īkšķiem, sniega svārki un atloks sejas aizsardzībai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Aiztur sniega iekļūšanu iekšpusē.

Šī bērnu snovborda jaka (to var dēvēt arī par slēpošanas jaku) ir izstrādāta, lai aizturētu sniega iekļūšanu:

_ muguras daļā: sniega svārki + garš piegriezums,

_ aproču daļā (ļoti atklāta zona): garas piedurknes + aproces ar atvērumiem īkšķiem, lai neļautu sniegam iekļūt jakā,

_ kakla daļā: apkakle ar augstu ķīļveida ielaidumu/kapuci ar līplenti, lai nostiprinātu kapuci sarullētā veidā un pasargātu kaklu.

Kapuci var valkāt kopā ar ķiveri.

Aiztur sniega iekļūšanu, galvenokārt jūtīgajā plaukstas locītavas daļā.

Šī jaka ir izstrādāta un testēta kopā ar MI 500 Jr Protect snovborda cimdiem, kas atrodas zem jakas, lai bērni varētu viegli paši izvilkt cimdus cauri piedurknei (sākot no 8 gadu vecuma, 6 gadu vecumā tas vēl ir sarežģīti). Ir vairākas iespējas, kā bērns tiek pasargāts no sniega iekļūšanas jakas iekšpusē

1. jakas piedurkne ar īkšķa cilpu, lai novērstu piedurknes slīdēšanu augšup,

2. dūraiņa garums nosedz plaukstas locītavu,

3. jakas piedurkne pēc tam pārklāj dūraini.

Siltums

Lai nodrošinātu nepieciešamo siltuma līmeni, jakai ir 2 dažāda blīvuma siltinājumi:

- 150 g/m² ķermeņa daļā, ar flīsa oderi,

- 100 g/m² piedurknēs.

Ūdensnecaurlaidīga

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam audumam, mēs esam uzlabojuši bērnu snovborda un slēpošanas jaku ūdensizturību arī ar līmētām šuvēm.Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas, termiski apstrādātas lentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensizturību. Šai snovborda jakai 500 šuves ir 100% līmētas.

5 kabatas

Šī Decathlon bērnu snovborda jaka ir domāta regulārai snovošanai un tai ir visas nepieciešamās kabatas:

- 2 sānu kabatas ar rāvējslēdzēju,

- 1 krūšu kabata ar rāvējslēdzēju ārpusē,

- 1 sietveida auduma kabata iekšpusē brillēm, kakla sildītājam,

- 1 kabata ar rāvējslēdzēju uz kreisās piedurknes slēpošanas biļetei.

Kapucei jāatrodas zem ķiveres

Snovojot, kritiena laikā sniegs var iekļūt jakas iekšpusē. Lai to visu padarītu pēc iespējas patīkamāku, apkakle un kapuce ir veidotas kā viens vesels.Lai kapuci varētu izmantot kā šalli un novērst sniega iekļūšanu, četrreiz jānoloka kapuce un jānostiprina līplente tā, lai tā paliktu augstā pozīcijā un aizpildītu tukšo vietu zem ķiveres.Apkaklei jābūt normāli aiztaisītai, līdz pat augšai, lai viss būtu cieši pieguļošs.

Pār ķiveri velkama kapuce

Šīs jakas kapuce ir izstrādāta tā, lai to var valkāt virs ķiveres, ja ir spēcīgs vējš vai sniegputenis.

Atveriet jakas apkakli par 10 cm, uzvelciet kapuci pār ķiveri un aizveriet apkakli ar ķīļveida ielaidumu (līplentes aizdare).Ķīļveida ielaidums veido labi pasargātu zonu mutei un degunam.

Kā ģērbt bērnus, lai viņiem snovošanas laikā nebūtu auksti?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu:

- 1. kārta jeb “otrā āda”, kas saglabās sausumu;

- 2. jeb izolējošā kārta, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē;

- 3. jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Kā es varu būt drošs par savas jakas izturību?

Mūsu snovborda jakām ir 5 gadu garantija.Ja jaka ir bojāta, mēs piedāvājam salabot to uz vietas. Sazinieties ar mums mūsu tīmekļa vietnē, lai uzzinātu vairāk par to, kā veikt izstrādājuma remontu.Mēs īpaši uzmanīgi izvēlamies visus elementus un ražošanas procesus, kas veido mūsu slēpošanas un snovborda jakas, lai tās būtu pēc iespējas izturīgākas.

Ūdens bieži iekļūst caur vīlēm.Vai jakai ir līmētas vīles?

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam materiālam mēs esam pastiprinājuši šīs jakas ūdensizturību ar līmētām vīlēm. Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas, termiski apstrādātas lentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensizturību.Šim izstrādājumam ir 100% līmētas vīles.

Kā mazgāt jaku?

Lai uzlabotu jakas sniegumu un izturību, mēs iesakām:

* Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C, izmantojot sintētikas programmu.

* Izgriezt izstrādājumu uz kreiso pusi.

* Pievienot nedaudz mazgāšanas līdzekļa. Nelietot veļas mīkstinātāju.

* ieteicams izgriezt lieko ūdeni ar rokām;

* žāvēt uz pakaramā siltā, labi vēdināmā telpā.

Netīrīt ķīmiski. Nežāvēt uz radiatora. Auduma ūdensnecaurlaidību var atjaunot, izmantojot ūdenscaurlaidīgu aerosolu. Izlasiet kopšanas instrukciju.

Kam ir paredzēta jakas ūdens atgrūšanas spēja?

Ūdeni atgrūdošā funkcija liek ūdenim notecēt no auduma neuzsūcoties, pateicoties apstrādei, kas tiek uzklāta uz ārējās virsmas.Audums neuzsūc ūdeni un paliek viegls un silts.Šī apstrāde ir jāatjauno izstrādājuma kalpošanas laikā, vidēji ik pēc 2 līdz 3 mazgāšanas reizēm, izmantojot mūsu veikalos pieejamos produktus. Visas ūdensnecaurlaidīgās jakas, kuras mēs izstrādājam snovbordistiem, ir ar ūdeni atgrūdošām īpašībām.

Kā jaka nodrošina siltumu?

Lai nodrošinātu bērniem siltumu, mēs izmantojam vates pildījuma izolāciju. Siltinājums ir sintētisks poliestera materiāls, kas atkarībā no šķiedru garuma aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Siltinājums var būt standarta, augsto tehnoloģiju vai ar silikona pārklājumu, katram no tiem ir atšķirīgas īpašības (siltums, vieglums, elastība utt.).

Kā kopt izstrādājumu?

Lai uzlabotu produkta veiktspēju un izturību, mēs iesakām: Mazgāt veļas mašīnā atsevišķi 30 °C temperatūrā. Sintētiskiem audumiem piemērotā režīmā. Izgriezt jaku uz kreiso pusi. Pievienot nedaudz mazgājamā līdzekļa.Nelietot veļas mīkstinātāju.Ar rokām izgriezt lieko ūdeni. Žāvēt uz drēbju pakaramā siltā, labi vēdināmā telpā. Nedrīkst ķīmiski tīrīt.Nežāvēt uz radiatora.Auduma ūdensnecaurlaidību var atjaunot, izmantojot ūdenscaurlaidīgu aerosolu.

Remonts

Šo produktu ir iespējams salabot.Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā.Neatkarīgi no tā, vai tie ir stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu veikalā.

Tomēr, ja mēs nevarēsim salabot jūsu preci (ražošanas defekts), mēs to apmainīsim vai atlīdzināsim izdevumus.

Kā darbojas mana produkta garantija?

Šim izstrādājumam ir 5 gadu garantija no datuma, kas norādīts pārdošanas kvītī. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks labots vai nomainīts bez maksas. Garantija attiecas uz izstrādājuma defektiem, izņemot tos, kas radušies normāla nodiluma un nepareizas lietošanas dēļ.

Detalizētu informāciju par garantiju atradīsiet mūsu vietnē: https://www.wedze.fr/quest-ce-que-la-garantie-textile-5-ans

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: apakšdaļa: 100.0% Poliamīds; Laterāls audums: 100.0% Poliesteris; Polsterējums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; ILS aproce: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nesalocīt, lai nebojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt, glabāt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Dreamscape snovborda izstrādājumi ir testēti reālos lietošanas apstākļos, kuriem tie ir paredzēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos snovošanas un slēpošanas apstākļos. Mūsu konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai produkts ir izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

5 Gadi