Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BRŪNA
  • DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Mēs apvienojāmie ar vecākiem, lai izstrādātu šo ekoloģiski atbildīgā veidā ražoto T kreklu jaunajiem pārgājienu cienītājiem

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mazgāt veļas mašīnā 30 °C, žāvēt izkarinot vai veļas žāvētājā vidējā karstumā.

Viegls

124 grami (10-11 gadi).

Kustības brīvība

Pateicoties tā piegriezumam un materiāliem (3% elastāns, 34% poliesters).

Ātri žūstošs

Gaisu caurlaidīgais audums aktivitāšu laikā izvada sviedru radīto mitrumu.

Lietotāja komforts

Tā kokvilnai līdzīgais audums ir īpaši mīksts un patīkams.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Materiālu izturība

Nodiluma un nolietošanās izturības tests: piemēram, mēs pārbaudām vai flīss nesavelsies, izmantojot laboratorijā veiktus testus. Krāsas noturības tests: mēs pārbaudām krāsas noturību, lai pārliecinātos, ka tā nekrāso, saskaroties ar siekalām. Nolietošanās tests: atkārtota mazgāšana nedrīkst ietekmēt auduma īpašības, biezumu vai izskatu.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

Kur tiek ražoti mūsu T krekli?

Šis produkts ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam šos T kreklus ražo mūsu piegādātāji Indijā un Ēģiptē. Šie ir partneri, kuriem ir patiesas zināšanas mūsu šortu izgatavošanā un ar kuriem mēs sadarbojamies.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Darba apstākļi mūsu ražotnēs

Mēs garantējam, ka mūsu piegādātāji ievēro mūsu rīcības kodeksu. Šie piegādātāji bieži atrodas jaunattīstības valstīs, kur mūsu klātbūtne palīdz radīt darbavietas.

Veicot auditus un strādājot uz vietas komandām, mēs pārliecināmies, ka darbinieku darba vide atbilst noteiktiem kvalitātes standartiem attiecībā uz cilvēka cieņu, personības piepildījumu un vides aizsardzību.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā vai salocītu tīrā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Auguma forma (konkrēti 3D analīze); Kustību izpēte; Siltuma komforts (četras klimata kameras); Funkcionalitātes un jutīguma izpēte.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.