Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu videi draudzīgie speciālisti izstrādāja šo silto jaku tā, lai bērni, dodoties savās aktivitātēs, būtu aizsargāti un saudzētu vidi.

Jūsu bērnam šajā ziemā nepieciešams apģērbs. Silts, ūdensnecaurlaidīgs un videi draudzīgs modelis.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pamatodere: 100.0% Poliesteris; Pildījums: 100.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Aizdarei ir ērti izmantojams rāvējslēdzēja vilcējs.

Pielāgošana

Uz etiķetes apkakles iekšpusē var uzrakstīt bērna vārdu.

Siltums

Pildījums ar blīvumu 150 g/m2 uz krūtīm un 80 g/m2 piedurknēs.

Aizsardzība pret vēju

Ārējais pārklājums nodrošina, ka jaka ir vēju necaurlaidīga.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurl. pārklājums (5000 Schmerber punkti uz krūtīm), līmētas pamatšuves.

Kabatas

Ārpusē: kabatas ar atloku. Iekšpusē: kabata ar rāvējslēdzēju + tīkla kabata

Ierobežo sniega iekļūšanu

Kapuce ar flīsa oderi (220 g/m2). Savilktas aproces un elastīga jakas apakšmala.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ekoloģiski izstrādāts produkts

Mēs izstrādājām šo produktu, izmantojot ekoloģiskas konstrukcijas pieeju.

Ārējais materiāls un kabatu odere ir izgatavota no pārstrādāta poliestera.

Iekšējā odere ir bitona šķiedras, kas krāsotas ar biezās krāsošanas metodi, kuras laikā mēs krāsojam tikai katru otro avota materiāla šķiedru.

Kā šī jaka aizsargā pret āra apstākļiem?

Šīs jakas ārējais slānis ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga materiāla, kas aiztur ūdeni un vēju (pirms mazgāšanas: 3000 Schmerber punkti kapuces un plecu materiālam, 5000 Schmerber punkti krūšu daļas un piedurkņu materiālam). Lai ziemā saglabātu siltumu, ir jāaizsargā arī galva, rokas un pēdas. Siltā, ūdensnecaurlaidīgā kapuce, stiprinājumi pie aprocēm un augsta apkakle neļauj iekļūt aukstumam. Divas kabatas aizsargā rokas pret aukstumu.

Vai šī jaka tiešām ir 100% ūdensnecaurlaidīga?

Šī jaka ir izgatavota ar pārklājumu uz ārējā materiāla, kas nodrošina ūdensnecaurlaidību. Materiāla pretestību mēra ar ūdens stabu milimetros (mm) (standarts ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo augstāka ir materiāla ūdensnecaurlaidība. Materiāls ar ūdensnecaurlaidības pretestību 3000 mm iztur 3000 mm ūdens (Schmerber punkti). Jaka ir pārbaudīta lietusgāzes testā ar ūdeni 60 l/m2/stundā, kas apmēram atbilst 2 stundu ilgai lietusgāzei. Tests ir veikts pirms mazgāšanas.

Rādītājs izstrādājumu ietekmes uz vidi salīdzināšanai

Izstrādājuma ietekmi uz vidi nosaka pēc dažādiem rādītājiem visā tā kalpošanas laikā. Tiek piešķirts rādītājs no A līdz E, lai jūs varētu viegli noteikt, kuri ir videi visdraudzīgākie izstrādājumi, savstarpēji salīdzinot līdzīga tipa izstrādājumus. Decathlon aktīvi reklamē šo iniciatīvu. Skatiet informāciju par mūsu centieniem ilgtspējīgas attīstības jomā: http://sustainability.decathlon.com/

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mūsu dizaina speciālisti visu gadu rada un izstrādā produktus, kurus reālos apstākļos pārbauda un apstiprina bērni. Mēs esam pilnībā pārliecināti, ka pastāvīgi produktu uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta tādos apstākļos, kādos reāli tos lietosiet.

Garantija

2 Gadi