Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu jauno pārgājienu mīļotāju un vecāku komanda izstrādāja šo videi draudzīgo T kreklu, kas jūsu bērnam sniedz mīkstumu un komfortu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mazgāt veļasmašīnā 40°C, žāvēt izkarinot vai veļas žāvētājā vidējā karstumā.

Kustības brīvība

Tā tīkla veida audums ir dabiski elastīgs un ērts.

Ātri žūstošs

Poliestera maisījums nodrošina jauno pārgājienu mīļotāju apģērba ātru izžūšanu.

Izturība

2 gadu garantija.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izmantot bioloģiski audzētu kokvilnu?

Lai praksē piedāvātu jums mīkstus un ērtus izstrādājumus, mēs izmantojam bioloģiski audzētu kokvilnu. Tā ir audzēta, neizmantojot ķīmisko mēslojumu, pesticīdus vai ĢMO, kas samazina augsnes un ūdens piesārņošanas risku.

Kāpēc izvēlēties pārstrādātu poliesteri?

Pārstrādājot plastmasas pudeles vai lietotus tekstilizstrādājumus, lai izgatavotu mums nepieciešamo poliesteri, mēs samazinām naftu saturošu produktu izmantošanu, bet saglabājam materiāla kvalitāti un funkcijas pārgājienos kalnos.

Komponentu izturība

Nodiluma un nolietošanās izturības pārbaude — piemēram, mēs veicam laboratoriskās analīzes, lai pārbaudītu, vai materiāls neizdilst. Krāsas noturības pārbaude — mēs pārbaudām krāsas noturību, lai pārliecinātos, ka tā nekrāso, nonākot saskarē ar siekalām. Nolietošanās tests — atkārtota mazgāšana nedrīkst ietekmēt auduma īpašības, biezumu vai izskatu.

Kur tiek ražoti mūsu T krekli?

Šīs produkts ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam šos T kreklus ražo mūsu piegādātāji Indijā un Turcijā.Šie ir partneri, kuriem ir patiesas zināšanas mūsu telšu izgatavošanā un ar kuriem mēs sadarbojamies.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Darba apstākļi mūsu ražotnēs

Mēs garantējam, ka piegādātāji ievēro mūsu rīcības kodeksu. Šie piegādātāji bieži atrodas jaunattīstības valstīs, kur mūsu klātbūtne palīdz radīt darbavietas.

Veicot auditus un strādājot uz vietas komandām, mēs pārliecināmies, ka darbinieku darba vide atbilst noteiktiem kvalitātes standartiem attiecībā uz cilvēka cieņu, personības piepildījumu un vides aizsardzību.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet pakarinātu vai salocītu tīrā, sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no jebkādiem karstuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus. Auguma forma (konkrēti 3D analīze) Kustību izpēte Siltuma komforts (četras klimatu kameras) Funkcionalitātes un jutīguma izpēte

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti tiek testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu praktisko testu speciāliste Sāra kopā ar bērnu testētāju grupu testē produktus visā to izstrādes gaitā.