Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / ZILA
  • PELĒKA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šo jaku izstrādāja mūsu pārgājiena komanda sadarbojoties ar jaunajiem vecākiem,lai nodrošinātu labu aizsardzību jūsu bērniem pārgājienos un ikdienas aktivitātēs

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Aizsargā no īslaicīga lietus: ūdens notek no auduma un neiesūcas tajā.

Viegls

10–11 gadus veca bērna izmēra jaka sver tikai 431 g.

Izturība

Iztur nelielu aizķeršanos un intensīvu berzi, kad to valkā jaunie ceļotāji

Siltums

Flīsa materiāls aiztur ķermeņa radīto siltumu.

Aizsardzība pret vēju

Vēju necaurlaidīga membrāna nodrošina izcilu aizsardzību pret vēju.

Kabatas

3 kabatas ar rāvējslēdzēju, kur var ērti ievietot piederumus, telefonu, brilles

Elpojamība

Membrāna ar mikroporām izvada ķermeņa radītos sviedrus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vēja necaurlaidība

Ūdens atgrūšanas īpašības iegūst, apstrādājot auduma virsmu ar līdzekli, kas novērš ūdens pielipšanu pie tā.

Tas notek neiesūcoties, tāpēc audums saglabājas viegls, gaisu caurlaidīgs un silts. Taču ņemiet vērā, ka tas nav ūdensnecaurlaidīgs.

Pārklājumu var atjaunot, saglabājot visas efektīvās īpašības. Izmantojiet aerosolus, kuras uzklāj ārpusē, nevis piedevas, kuras izmanto apģērba mazgāšanai, jo tās var bojāt produkta gaisa caurlaidības funkciju.

Ūdens atgrūšanas īpašības

Vēja necaurlaidība ir ļoti svarīga īpašība, jo vējš ievērojami atdzesē ķermeni neatkarīgi no tā, vai kustaties vai atpūšaties.Saskaņā ar “Windchill” modeli, pēc kura mēra temperatūru, kāda ir jūtama vēja un aukstuma ietekmē: Ja gaisa temperatūra ir 5°C un vēja ātrums ir 30 km/h, temperatūra pēc sajūtām būs 0 °C.un ja gaisa temperatūra ir 0°C un vēja ātrums ir 30 km/h, izjūtu temperatūra ir -6°C. Izmantotie materiāli palīdz pārvarēt vēja izraisīto atdzišanu.

Mikroporu membrāna

Membrāna ir poliuretāna slānis, kas ir ietverts starp flīsa jakas iekšējo un ārējo materiālu. Tā aizsargā pret vēju un nodrošina, ka tiek saglabāts ķermeņa radītais siltums. Membrāna ir arī gaisu caurlaidīga. Tā nodrošina ķermeņa radītā mitruma izvadīšanu apģērba ārpusē caur mikroskopiskajām porām, novēršot mitruma uzkrāšanos, kā arī saglabājot siltumu un sausu sajūtu.

Mūsu vides politika

Pārstrādāts poliesteris:Lietojot pārstrādātu poliesteri, netiek izmantoti nekādi resursi, kuru pamatā ir naftas produkti. Atkritumi tiek pārstrādāti par resursiem, kurus var izmantot atkārtoti.

Kāpēc izvēlēties pārstrādātu poliesteri?

Pārstrādājot plastmasas pudeles vai lietotus tekstilizstrādājumus, lai izgatavotu mums nepieciešamo poliesteri, mēs samazinām naftu saturošu produktu izmantošanu, bet saglabājam materiāla kvalitāti un īpašības kalnu pārgājienu laikā.

Kur tiek ražotas mūsu "Softshell" jakas?

Šis produkts ir izstrādāts mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā, un pēc tam to ražo un šuj mūsu piegādātāji Vjetnamā un Bangladešā.Mēs cieši sadarbojamies ar tiem partneriem, kuriem ir reāla pieredze mūsu flīsa izstrādājumu ražošanā.

Pateicoties šīm uzticības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, mēs varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Darba apstākļi mūsu ražotnēs

Mēs garantējam, ka mūsu piegādātāji ievēro mūsu rīcības kodeksu. Šie piegādātāji bieži atrodas jaunattīstības valstīs, kur mūsu klātbūtne palīdz radīt darbavietas.

Veicot auditus un strādājot uz vietas komandām, mēs pārliecināmies, ka darbinieku darba vide atbilst noteiktiem kvalitātes standartiem attiecībā uz cilvēka cieņu, personības piepildījumu un vides aizsardzību.

Produktu dizains: mūsu pieredze

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā.

Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti.

Lieliska kalnu pārgājienu produktu izstrādes komanda, kas dalās ar jums savā pieredzē.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā vai salocītu tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargājiet no liesmām un siltuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu Decathlon Sportslab laboratorija, kas atrodas Lillē, arī sniedz savu ieguldījumu Quechua produktu izstrādē. Tā apvieno 4 tēmas, un katra no tām pārstāv savu jomu un tehnoloģiskos instrumentus: Auguma forma (konkrēti 3D analīze); Kustību izpēte; Siltuma komforts (četras klimata kameras); Funkcionalitātes un jutīguma izpēte.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai apmierinātu jūsu bērnu vajadzības, Quechua produkti ir testēti kalnos tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieku bērni un bērnu testētāju grupa testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk pārdošanā.