Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SMILŠKRĀSA
Nav pieejams tiešsaistē
Iecienītā hūdija īsā versija, mēs izgatavojām “Crop 520” no franču frotē, lai tas būtu elastīgs un labi plandētu. Jums patiks kapuce un brīvais piegriezums.

Šis īsais, mīkstais un brīvais hūdijs ir garderobes neatņemama sastāvdaļa. Mīkstais audums, garās piedurknes un īkšķa cilpas sniegs jums patīkamu un siltu sajūtu.

Pamatmateriāls: 50.0% Kokvilna, 3.0% Elastāns, 47.0% Poliesteris; Kapuces odere: 65.0% Kokvilna, 35.0% Poliesteris; Ripsa audums: 58.0% Kokvilna, 4.0% Elastāns, 38.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedra piedāvā dabīgu komfortu un mīkstumu.

Siltums

Pūkains iekšpusē, lai saglabātu siltumu un sniegtu izcilu komfortu.

Elastīgums

Brīvas kustības nodrošinošs piegriezums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādāts sporta džemperis, kas var būt noderīgs arī tik daudz kur citur.

Tonizējoša rīta rosme; darba tikšanās; enerģiska pastaiga dienas vidū; ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu; laiks mājās kopā ar ģimeni vai iziešana ar draugiem: vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu: lai jūs varētu valkāt šo apģērbu gan mājās, gan darbā, gan visu pārējo dienas aktivitāšu laikā, iztiekot bez biežas pārģērbšanās.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi, neatkarīgi no tā, vai esat darbā, mājās, sporta zālē vai jebkurā citā vietā. Izklausās labi, vai ne? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim realizēt šo pārdrošo ideju. Un, lūk — mūsu klāsts ir gatavs. Šī ērtā kolekcija nepieņem nekādus stila kompromisus: tajā iekļauti produkti, kas ir gan patīkami valkāšanai, gan labi izskatās.

Lielisks sporta džemperis: vienmēr un visur

Ja ir kāds apģērbs, kas spēj radīt pabeigta tēla izskatu, tad tas ir sporta džemperis.

Valkājiet to virs T krekla vēsā laikā; padariet to par savu labāko draugu ziemā.Sporta džemperis ir nepieciešamība visa gada garumā. Tas lieliski sader ar teju jebko, tāpēc jūs to varat valkāt gan sportojot, gan dodoties ikdienas gaitās. Šis sporta džemperis spēj to visu.

Mūsu padomi (papildu) stilam.

Būsim atklāti: ar saīsināto piegriezumu, šis džemperis ar kapuci jau veido visnotaļ izteiksmīgu tēlu. Stilīgais virsizmēra dizains, garās piedurknes un caurumi īkšķiem piešķirs jūsu apģērbiem ikdienišķu, bet vienlaikus sportisku sajūtu, kā arī saglabās jūs siltu. Punktiņš uz “i”: izstrādāts, neaizmirstot par vidi, tam ir ērtas rievotas apmales, un tas skaisti piestāvēs mūsu jaunajām standarta un brīva piegriezuma biksēm.

Papildu informācija par ilgtspējīgu attīstību.

Lai uzlabotu mūsu produktu izturību, veiktspēju un mīkstumu, mēs kombinējam 28 % pārstrādātas kokvilnas ar neapstrādātu kokvilnas šķiedru. Šis process samazina ar jaunas kokvilnas ražošanu saistīto ietekmi uz vidi.

Turklāt, pārstrādājot plastmasas pudeles vai lietotus tekstilmateriālus, lai iegūtu mūsu poliesteri, mēs samazinām naftas produktu patēriņu, vienlaikus saglabājot materiāla kvalitāti un sniegumu tā lietošanas laikā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi