Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu apģērbu dizaineri izstrādāja šo jaku ar kapuci un rāvējslēdzēju, lai sniegtu jums siltumu gan ikdienas gaitās, gan sporta nodarbībās, kā arī pirms un pēc tām.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedra piedāvā dabīgu komfortu un mīkstumu.

Siltums

Mīkstais un siltais uzkārstā džersija audums padara jaku patīkamu valkāšanai.

Elastīgums

Auduma sastāvā iekļautais elastāns nodrošina pilnīgu kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādāta sporta jaka, kas var būt noderīga arī tik daudz kur citur.

Tonizējoša rīta rosme; sapulce darbā; enerģiska pastaiga dienas vidū; ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu; laiks mājās kopā ar ģimeni vai iziešana ar draugiem: Vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?



Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu: lai jūs varētu valkāt šo apģērbu gan mājās, gan darbā, gan visu pārējo dienas aktivitāšu laikā, iztiekot bez biežas pārģērbšanās.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi, neatkarīgi no tā, vai esat darbā, mājās, sporta zālē vai jebkurā citā vietā. Izklausās labi, vai ne? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim realizēt šo pārdrošo ideju. Un, lūk — mūsu klāsts ir gatavs. Šī ērtā kolekcija nepieņem nekādus stila kompromisus: tajā iekļauti produkti, kas ir gan patīkami valkāšanai, gan labi izskatās.

Lieliska sporta jaka: vienmēr un visur.

Ja ir kāds apģērbs, kas piešķir kopējam tēlam pabeigtību, tā ir sporta jaka.

Vēsā laikā valkājiet to virs T krekla; padariet to par savu labāko draugu ziemā. Sporta jaka ir nepieciešamība visa gada garumā. Tā lieliski piestāvēs pie visa, tāpēc jūs varat to valkāt gan sportojot, gan dodoties ikdienas gaitās. Sporta jaka spēj to visu.

Nelieli elementi ar ievērojamu nozīmi.

Mūsu jaka ar kapuci un rāvējslēdzēju ir gan ērta un praktiska, gan stilīga. Pirmkārt, tās ieskaujošais materiāls, augstā apkakle un oderētā kapuce garantē komfortabla siltuma uzturēšanu. Turklāt, pateicoties iestrādātajam rāvējslēdzējam, jūs varat droši uzglabāt jakas kabatās dažādus piederumus (piemēram, atslēgas). Un, visbeidzot, jakas sānu daļās iestrādātais rievojums garantē jums kustību brīvību, kas nepieciešama gan sportojot, gan atpūšoties.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi