Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8578118 2980391

Sieviešu jaka ar kapuci “560”, pelēka

35,00 €
28,00 €
-20%
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Ar savelkamu auklu pielāgojama kapuce, aizdare, kabatas ar rāvējslēdzēja aizdari, atslēgu kabatiņa un cilpas īkšķu ievietošanai: šī siltā, ērtā sporta jaka ir izstrādāta, pievēršot uzmanību detaļām.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedra piedāvā dabīgu komfortu un mīkstumu.

Siltums

Garantēta siltuma sajūta, pateicoties uzkārsta džersija audumam.

Elastīgums

Īpašā auduma struktūra piešķir šim audumam dabisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādāta sporta jaka, kas var būt noderīga arī tik daudz kur citur.

Tonizējoša rīta rosme; darba tikšanās; enerģiska pastaiga dienas vidū; ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu; laiks mājās kopā ar ģimeni vai iziešana ar draugiem: vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu: lai jūs varētu valkāt šo apģērbu mājās, darbā, un visur citur, kurp vien dodaties, nepārģērbjoties pirms katras aktivitātes.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi — darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā. Izklausās lieliski, vai ne? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim realizēt šo pārdrošo ideju. Un, lūk – mūsu apģērbu klāsts ir gatavs. Šis ērto apģērbu klāsts neatpaliek arī stila ziņā: tajā iekļautie produkti ir gan patīkami valkāšanai, gan lieliski izskatās.

Lieliska sporta jaka: vienmēr un visur

Ja ir kāds apģērbs, kas piešķir kopējam tēlam pabeigtību, tā ir sporta jaka.

Vēsā laikā valkājiet to virs T krekla; padariet to par savu labāko draugu ziemā. Sporta jaka ir nepieciešamība visa gada garumā. Turklāt rāvējslēdzēja aizdare ir ļoti praktiska: valkājiet jaku aizvērtu vai atvērtu, lai pielāgotu siltuma līmeni.Varat izmantot arī abas sānu kabatas ar rāvējslēdzēja aizdari, lai ērti turētu rokas (un uz piedurknes ir iestrādāta diskrēta kabatiņa atslēgām).

Mazas detaļas ar ievērojamu nozīmi!

Apģērbs ir cieši pieguļošs, bet nav pārāk stingrs, tāpēc ir ideāli piemērots, lai izceltu jūsu aprises, vienlaikus ļaujot jums brīvi pārvietoties, kad vingrojat un ikdienas gaitās. Kamēr jakas oderētā kapuce nodrošina perfektu apjomu stilīgam izskatam, savelkamā aukla rūpējas par praktisko pusi, ļaujot jums to pielāgot, lai nodrošinātu izcilu piegulumu. Un, ja jums ir tendence just aukstumu, jūs priecāsieties par īkšķu cilpām un augsto apkakli. Būtībā šis noteikti kļūs par jūsu mīļāko sporta jaku!

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 78.0% Kokvilna, 7.0% Elastāns, 15.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Kokvilna; Kapuces odere: 43.0% Kokvilna, 57.0% Poliesteris; ILS aproce: 92.0% Kokvilna, 8.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Salokiet un novietojiet uzglabāšanai skapī: apģērbs būs gatavs valkāšanai, kad vien to vēlēsieties.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs esam veikuši rūpīgas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka jūsu sporta jaka nezaudēs savu formu un krāsu, to atkārtoti mazgājot un žāvējot. Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, lai pārliecinātos par produkta atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs, protams. Jūs arī, vai ne? Bet, godīgi sakot, mēs nevaram vien sagaidīt jūsu atsauksmes par šo produktu :) !