Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
Izstrādāts visa veida medību un citām āra aktivitātēm aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Dabiski elastīgs audums kustību brīvībai.

Pretestība pret berzi

Dodieties brikšņos bez bēdu ‒ audums un vīles ir izturīgas.

Siltums

240 g/m2 ķemmētā flīsa audums piedāvā aizsardzību no 13 līdz 20° C.

Svars

420 g svars L izmēram.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Siltums.

Lai jūs varētu ērti turpināt medīt, kad temperatūra rudenī un agrā ziemā krītas, mūsu dizaineri ir izstrādājuši šo puloveru, lai aizsargātu jūs no aukstuma visvienkāršākajā veidā:neuzkrītoša dizaina apaļš kakla izgriezums un elastīgas aproces, kas saglabā siltumu.Ķemmētā poliestera materiāls iekšpusē dod mīkstumu un siltumu.Materiālam piemīt lieliska noturība pret savvaļas augiem un daudzkārtējas mazgāšanas ietekmi.Auduma svars ir 240 g/m².

Pielāgošanas iespējas.

Šo puloveru var paņemt līdzi it visur, jo tas ir kompakts.Var viegli pārnēsāt mazas mugursomas apakšā.Un, kad laiks kļūst slikts, kombinējiet savu puloveru ar ūdensnecaurlaidīgo jaku vai biezu flīsa jaku, kas dos vēl lielāku aizsardzību pret aukstumu un lietu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Džemperi pārbaudījuši vairāki “Solognac” kolēģi dažādās medību disciplīnās.

Garantija

2 Gadi