Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8561079 2902320

Sieviešu jaka ar kapuci, rāvējslēdzēju, apaļu apkakli un kabatu “500”, pelēka

20,00 €
15,00 €
-25%
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri izstrādājuši šo ērto jaku ar kapuci un rāvējslēdzēju, kas sasildīs jūs pirms treniņa un citām aktivitātēm, to laikā un pēc tam.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedra piedāvā dabisku komfortu un mīkstumu.

Siltums

Garantēta siltuma sajūta pateicoties matētam džersijam iekšpusē.

Elastīgums

Īpaša auduma struktūra, kas nodrošina dabisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sporta jaka, kas sākotnēji izstrādāta fitnesam, taču var būt noderīga daudz kam citam.

Rīta rosme;sapulce darbā;enerģiska pastaiga dienas vidū;ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu;laiks mājās kopā ar ģimeni un draugiem...Vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu:lai nevajadzētu katru reizi pārģērbties mājās, darbā un veicot citas aktivitātes.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā jūtaties gan ērti, gan stilīgi.Izklausās labi, vai ne?Mēs arī tā padomājām.Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim šo pārdrošo ideju iedzīvināt.Un, lūk — mūsu klāsts ir gatavs.tajā ir izstrādājumi, kas ir gan patīkami valkāšanai, gan priecē acis.

Lieliska sporta jaka:vienmēr un visur.

Ja ir kāds apģērba gabals, kas spēj radīt pabeigta tēla izskatu, tā ir sporta jaka.Valkājiet to virs T krekla vēsā laikā;lai tā kļūst par jūsu labāko draugu ziemā. Sporta jaka ir nepieciešamība visa gada garumā.Turklāt rāvējslēdzēja aizdare ir ļoti praktiska —valkājiet to atvērtu vai aizvērtu, lai regulētu siltuma līmeni.Varat arī ielikt rokas sānu kabatās.Jā, sporta jaka spēj to visu.

Mazas detaļas, kas padara produktu labāku.

Taisnais piegriezums izstrādāts tā, lai jūs justos ērti un varētu brīvi kustēties gan trenējoties, gan ikdienā.Oderētā kapuce veido lielisku apjomu stilīgam tēlam, savelkamā aukla kalpo praktiskam nolūkam, ļaujot jums pielāgot piegulumu. Tātad šī noteikti būs jūsu mīļākā sporta jaka.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 42.0% Kokvilna, 58.0% Poliesteris; Balsts: 58.0% Kokvilna, 4.0% Elastāns, 38.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Salokiet un noglabājiet skapī,tā būs gatava valkāšanai jebkurā brīdī.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicām stingras pārbaudes, lai pārliecinātos, ka jūsu sporta jaka nezaudēs formu un krāsu, to atkārtoti mazgājot un žāvējot.Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, lai pārliecinātos par atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs, protams.Jūs arī, vai ne? Godīgi sakot, nevaram vien sagaidīt, ko teiksiet par šo produktu :).

Videoklipi