Filtri 0
Filtri 0
INESIS Kods. 8600306 4102291

Sieviešu golfa ziemas apakškrekls “CW500”, melns

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu “Inesis” komandu izstrādātais apakškrekls ļauj ērti spēlēt golfu temperatūrā no 0 °C līdz 10 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Komforta sajūta, pateicoties elastībai un piegriezumam, kas radīts vēzieniem.

Siltums

Ideāls apakškrekls, ko nēsāt zem polo krekla vai pulovera.

Elpojamība

Merīnvilna nodrošina labu termisko regulēšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā ģērbties golfa spēlei aukstā laikā.

Spēlējot golfu temperatūrā, kas zemāka par 10 °C, jums ieteicams apsegt ekstremitātes ar ziemas cepuri un cimdiem.Ķermenim izvēlieties 3-slāņu sistēmu, kas sastāv no topa ar augstu apkaklīti kā pamata kārta, pēc tam silts sporta krekls vai vēja aizturošs pulovers kā vidējā kārta.Pēc tam velciet dūnu jaku kā virsējo kārtu, atkarībā no temperatūras.Valkājiet bikses, kas paredzētas, lai aizsargātu jūsu kājas no aukstā laika un vēja.

Informācija par piegriezumu un izmēriem.

Polo apkakles piegriezums ir paredzēts valkāšanai zem polo krekla.Attēlā mūsu modele valkā S izmēru, kuras augums ir 1,79 metri.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 28.0% Akrils, 4.0% Elastāns, 68.0% Vilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaineru komanda atrodas “Inesis Golf Park” Francijas ziemeļos.Visa gada garumā mūsu dizaineri iedomājas un izstrādā pievilcīgus, vienkāršus un tehniski uzlabotus produktus.Pēc tam produkti tiek testēti uz vietas, jo mēs uzskatām, ka, lai mēs varētu nepārtraukti pilnveidoties, nekas nevar aizstāt jūsu reālās dzīves situācijas.

Garantija

2 Gadi