Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8645259 4299341

Bērnu silta un ūdensnecaurlaidīga slēpošanas jaka “550”, sarkana

60,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: SARKANA
  • SARKANA
  • TIRKĪZA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda, ko veido jauno slēpotāju vecāki, ir izstrādājusi šo jaku bērniem slēpošanai pat sniegainākajās dienās.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdensnecaurlaidīgs ārējais audums un kapuce, kas neuzsūc ūdeni.

Ērta lietošana

Automātiski sniega aizturēšanas svārki, vairs nekādu regulēšanas problēmu.

Pielāgošana

Etiķete uz oderes, kur uzrakstīt bērna vārdu.

Regulējams

Aproces līplentas stiprinājums, kas novērš gaisa un sniega iekļūšanu.

Siltums

150 g/m2 vatējums. Silta odere.Automātiskie sniega aizturēšanas “svārki”Aproces vētrainam laikam.

Ūdensnecaurlaidīgs

Lieliska ūdensnecaurlaidība:10000 mm membrāna, pilnībā līmētas vīles.Kapuce.

Kabatas

5 kabatas ‒ 1 slēpotāja biļetei, 1 aiztaisāma iekšējā kabata un 1 iekšējā kabata brillēm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pildījuma siltumizolācija

Siltumizolācija nodrošinās jaunajiem slēpotājiem pareizo temperatūru — ne par karstu, ne par aukstu. Apģērbs pielāgojas ķermeņa fiziskajām aktivitātēm un ārējai videi. Wedze izolācijai izmanto vati, lai nodrošinātu ķermenim siltumu. Vates pildījums ir sintētisks poliestera materiāls, kas atkarībā no šķiedru garuma aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un jo siltāks tas ir.

Membrāna

Membrāna ir ļoti plāns materiāls, ko uzklāj uz jakas ārējā materiāla iekšējās virsmas. Šī hidrofilā sastāvdaļa novērš ūdens iesūkšanos (sniegs, lietus utt.), vienlaikus novirzot organisma radītajos sviedrus.

Pilnībā līmētas vīles

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam materiālam mēs esam pastiprinājuši šīs jakas ūdensizturību, arī līmējot vīles. Visām jakas iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas līmlentes, lai padarītu tās pilnīgi ūdensnecaurlaidīgas un garantētu absolūtu ūdensizturību.

Ūdens atgrūšanas īpašības

Materiāla spēja atgrūst ūdeni nozīmē, ka ūdens notek no tā virsmas un netiek absorbēts. Jaka ir izstrādāta, izmantojot ūdeni atgrūdošus materiālus, kuri pastiprina pretestību pret laikapstākļu iedarbību. Apstrādājot materiāla ārējo virsmu, tam tiek piešķirtas ūdeni atgrūdošas īpašības. Taču lietošanas laikā šīs īpašības var vājināties.

Izturīgums

Wedze zina, cik daudz enerģijas tiek patērēts, visu dienu slēpojot. Tādēļ savu izstrādājumu radīšanai mēs visus elementus izvēlējāmies īpaši rūpīgi, lai garantētu vislabāko iespējamo noturību.

Sniega aizturēšanas “svārki”

Sniega aizturēšanas svārki ir vidukļa līmenī novietota aizsardzības sistēma. Šai jakai tie aiztaisās paši, kad bērns aiztaisa savu slēpošanas jaku. Tie neļauj iekļūt sniegam un gaisa plūsmām, nodarbojoties ar ziemas sporta veidiem, īpaši kritiena gadījumā.

Kabata slēpotāja biļetei

Vairs nav jāņem laukā slēpotāja biļete! Piedurknei ir izveidota kabata slēpotāja biļetei, lai nodrošinātu ātru piekļuvi pacēlājiem.

Pielāgošana

Muguras daļas oderes augšmalā ir etiķete bērna vārda uzrakstam un izstrādājuma personalizēšanai. Tā noderēs, lai bērns varētu atrast savu jaku slēpošanas skolā, bērnudārzā vai skolā.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņiem siltumu slēpošanas trasē?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: 1. kārta jeb “otrā āda”, kas saglabās sausumu; 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Pildījums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Piedurkņu oderējums: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliesteris; Muguras odere: 100.0% Poliesteris; Membrāna: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nelocīt, lai nesabojātu materiāla pārklājumu. Rūpīgi izžāvēt, un tad glabāt sausā un labi vēdināmā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi “Wedze” izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos slēpošanas apstākļos. Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi