Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / TIRKĪZA
  • ZILA
  • PURPURA / ZILA
  • TIRKĪZA / ZILA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda izstrādāja šo kombinezonu mazuļu pirmajiem braucieniem ar ragavām. Tas uzturēs siltumu un sniegs neiekļūs zem kombinezona.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Lugiklip sistēma Lugik mazuļu dūraiņu piestipr.Dūraiņi jāiegādājas atsevišķi.

Viegli uzvilkt

Pilnībā atveras no priekšpuses. Pārvelciet getru elastīgo daļu pār zābakiem.

Pielāgošana

Iekšpusē paredzēta vieta bērna vārda uzrakstīšanai.

Elastīgums

Augsta, kakla aizmuguri apsedzoša apkakle. Pārveidojama par nosedzošu kapuci.

Regulējams

Elastīgas aproces un apakšmala, kas neļauj iekļūt sniegam.

Siltums

150 g/m2 vatējums. 140 g/m2 flīsa odere, 220 g/m2 mākslīgā kažokāda mugurpusē.

Ūdensnecaurlaidīgs

2000 mm pārklājums, neaizlīmētas šuves, ūdensdrošs materiāls.Pasargājoša kapuce.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā varu būt drošs, ka bērnam būs silti, braucot ar ragavām pa sniegu?

Mūsu dizaineri ir izmantojuši vatējumu, lai nodrošinātu ķermenim siltumu. Šis poliestera bāzes sintētiskais materiāls atkarībā no tā biezuma aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un siltāks ir.Mazuļa kombinezonam ir 150 g/m2 vatējums.

Kā varu būt drošs, ka bērns nesamirks, braucot ar ragavām pa sniegu?

Materiāla pretestība ūdens spiedienam mērot tiek izteikta kā materiāla izturētās vertikālās ūdens kolonnas augstums mm (tests atbilstoši standartam ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo lielāka ir materiāla ūdensnecaurlaidība. Tādējādi materiāls ar ūdensnecaurlaidības vērtējumu 2000 mm var izturēt 2000 mm augstas vertikālas ūdens kolonnas radītu spiedienu.Kvalitātes garantija šim mazuļu slēpošanas kostīmam.

Kā pārliecināties, ka mazulis nepazaudē dūraiņus un viņam vienmēr ir siltas, sausas rokas?

Izmantojiet sistēmu Lugiklip, lai piestiprinātu Lugik mazuļu dūraiņus pie Lugik bērnu slēpošanas kostīma piedurknēm un Lugik jakas.

Mācoties kļūt patstāvīgāks, mazulis var piestiprināt dūraiņus pie piedurknēm, pateicoties Lugiklip piederumu lieliskajam dizainam! Vienkārši savienojiet krāsas un izveidosies dzīvnieka galvas veidols.

Dūraiņi, kas vienmēr ir pie pareizās rokas.

Pērkot mazuļu slēpošanas kombinezonu, dūraiņi nav iekļauti.

Kā neļaut sniegam iekļūt zem apģērba?

Pārvelciet kombinezona bikšu staru gumijas pār zābakiem, lai sniegs un mitrums neiekļūst zābakos.

Kā ģērbt bērnus, lai viņiem būtu silti, braucot ar ragavām?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: - 1. kārta jeb pamatapģērbs, kas nodrošina sausumu. - 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē;

- 3. slānis pret sliktiem laikapstākļiem.

Ko nozīmē ūdens atgrūšanas funkcija?

Ūdeni atgrūdošais audums ļauj ūdenim notecēt no tā virsmas un neabsorbē to: audums nepiesūcas ar ūdeni un saglabājas viegls un elpojošs. Būs redzams, ka ūdens uz auduma virsmas veido pilienus un notek nost. Apstrādājot tā ārējo virsmu, materiālam ir piešķirtas ūdeni atgrūdošas īpašības.

Apģērba kalpošanas laikā šī apstrāde ir jāatjauno (katrā 3. mazgāšanas reizē).

Kā atjaunot ūdens atgrūšanas īpašības?

Lai atjaunotu ūdens atgrūšanas īpašības, mazgājiet apģērbu, izgrieztu uz kreiso pusi, sintētikai paredzētā ciklā 30 °C temperatūrā un rūpīgi izskalojiet. Drīkst izmantot parasto veļas mazgāšanas līdzekli, bet ne veļas mīkstinātāju. Pēc tam ļaujiet apģērbam pilnībā izžūt uz veļas žāvētāja statīva. Visbeidzot izgrieziet apģērbu uz labo pusi un ievietojiet veļas žāvētājā ar zemu siltumu uz 10 minūtēm. Siltums atjaunos auduma ūdens atgrūšanas īpašības.

Papildu informācija par ilgtspējīgu attīstību

Pārstrādājot plastmasas pudeles vai pārstrādājot audumus poliestera ražošanai, mēs samazinām naftas resursu izmantošanu un praktiski saglabājam materiāla kvalitāti un izturību.

Kur uzrakstīt bērna vārdu uz šī mazuļa slēpošanas kombinezona?

Vieta bērna vārdam, lai norādītu, kam šis izstrādājums pieder. Noderīgi, lai bērns varētu ērti atrast savu kombinezonu bērnudārzā.

Kur kombinezonā var glabāt mazuļa knupīti?

Krūšu kabata ar līplentes aizdari ir īpaši piemērota knupīša uzglabāšanai.

Vai šis slēpošanas kombinezons ir remontējams?

Šis produkts ir labojams.Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā. Neatkarīgi no tā, kas tas ir, stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šie risinājumi ir pieejami jūsu attiecīgajā veikalā.

Tomēr, ja mēs nevaram salabot jūsu produktu (ražošanas defekts), mēs to apmainīsim pret jaunu vai atlīdzināsim izdevumus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nelocīt, lai nesabojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi braukšanai ar ragaviņām paredzētie izstrādājumi ir testēti reālos apstākļos, kuriem tie ir konstruēti: sniegā, aukstumā un visos citos apstākļos, ar ko var saskarties, braucot ar ragaviņām. Dizaineru komandas, produktu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi