Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8554591 4016808

Bērnu merīnvilnas pamatslāņa tops slēpošanai/ragavām “Meriwarm”, zils/zaļš

18,00 €
12,00 €
-33%
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs izstrādājām šo slēpošanai/braukšanai ar ragavām piemēroto termoveļu no 100% merīnvilnas, lai bērns varētu justies ērti dabīgā un siltā materiālā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Merīnvilna nekairina ādu, jo tā ir smalkāka par parasto aitu vilnu.

Mitruma pārvaldība

Merīnvilna uzsūc mitrumu un novirza to uz ārpusi.

Viegli uzvilkt

3 spiedpogas pie pleca apkakles atdarīšanai un pārvilkšanai pār bērna galvu.

Kustības brīvība

Elastīgs materiāls nepārspējamam komfortam un kustību brīvībai.

Regulējams

Uzlokāmas un atlokāmas aproces, lai apģērbs būtu valkājams 2 gadus.

Siltums

100% merīnvilna: regulē temperatūru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā ģērbt bērnus, lai viņiem būtu silti, braucot ar ragavām?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 funkcionālo kārtu principu: 1. kārta jeb termoveļa (kā šis krekls), lai saglabātu sausuma sajūtu. 2. kārta jeb siltumu izolējošā papildu siltumam; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Kāpēc izvēlēties merīnvilnu?

Merīnvilna ir vislabākais materiāls, ko izvēlēties bērna ziemas termoveļas slānim. Šī materiāla dabīgās īpašības nodrošina bērnam labu siltumizolāciju.Merīnvilna ir viegla, mīksta, nekairina ādu un novērš mitrumu.

Mūsu merīnvilnas izcelsme un izsekojamība

Dzijas izstrādāšanas komanda tikās ar audzētājiem no Dienvidāfrikas, lai pārliecinātos, vai vilnu iegūst, ievērojot dzīvnieku labturības noteikumus. Atšķirībā no citām merīnvilnas eksportētājvalstīm Dienvidāfrikā ir aizliegts noņemt dibena zonas spalvainās ādas slāni. Tā ir sāpīga ķirurģiska procedūra, ko veic aitām, lai novērstu parazītu iemājošanu dzīvniekam. Ir izveidotas partnerības ar audzētājiem, lai nodrošinātu nozares dzīvotspēju ilgtermiņā atbilstoši ētiskajām un tehniskajām prasībām.

Kāds ir bērnu slēpošanas/braukšanas ar ragavām termoveļas “Meriwarm” piegriezums?

Mazuļu slēpošanas/braukšanas ar ragavām termoveļas kreklam (vai apģērba pirmajai kārtai) “Meriwarm” ir parasts griezums.

Klasisks, taisns elastīga, adīta auduma piegriezums, kas piegulēs ikviena bērna ķermenim.Pagarinātais piegriezums mugurpusē labi nosedz muguras lejasdaļu. Paaugstinātā apkakle labi pasargā kaklu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Vilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi braukšanai ar ragaviņām paredzētie izstrādājumi ir testēti reālos apstākļos, kuriem tie ir konstruēti: sniegā, aukstumā un visos citos apstākļos, ar ko var saskarties, braucot ar ragaviņām. Dizaineru komandas, produktu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi