Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8755860 4559293

Bērnu silts un ūdensnecaurlaidīgs slēpošanas kostīms “500”, pelēks

50,00 €
42,00 €
-16%
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA / DZELTENA
  • MELNA / PELĒKA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Ātri, ir laiks slēpot! Ietaupiet laiku, izvēloties šo praktisko slēpošanas kostīmu. Jūsu mazais slēpotājs varēs apgūt slēpošanu, paliekot siltumā un sausumā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Dubultais kuģītis rāvējslēdzēja atvēršanai arī no apakšas. Kapuce ar līplenti.

Pielāgošana

Etiķete uz oderes, kur uzrakstīt bērna vārdu.

Izturība

Izturīgs audums. Dubulti nošūtas šuves. Izturīga staru apakšdaļa.

Regulējams

Spiedpogas staru apakšdaļas pacelšanai. Regulējama aproces aizdare. Regulējama augstuma kapuce.

Siltums

100 g/m² vates pildījums krūšu daļā60g/m² kāju daļā. Pārloks kakla aizsardzībai. Flīsa odere.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ļoti labi: 8000 mm membrāna un līmētas šuves.Getras staru apakšā

Kabatas

5 kabatas ‒ 1 slēpotāja biļetei, 1 droša iekšējā un 1 iekšējā brillēm.

Elpojamība

Gaisu caurlaidoša membrāna novirza sviedrus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pildījuma siltumizolācija

Siltumizolācija nodrošina jaunajiem slēpotājiem pareizo temperatūru — ne par karstu, ne par aukstu. Apģērbs pielāgojas ķermeņa fiziskajām aktivitātēm un ārējai videi. “Wed'ze” izolācijai izmanto vati, lai nodrošinātu ķermenim siltumu. Siltinājums ir no sintētiska poliestera izgatavots materiāls, kas atkarībā no šķiedru izmēra, aiztur vairāk vai mazāk gaisa. Jo biezāks pildījums, jo vairāk gaisa tas aiztur un siltāks ir.

Membrāna

Membrāna ir ļoti plāns materiāls, ko uzklāj uz izstrādājuma ārējā materiāla iekšējās virsmas. Šī hidrofilā sastāvdaļa novērš ūdens iesūkšanos (sniegs, lietus utt.), vienlaikus novirzot organisma radītajos sviedrus.

Līmētas galvenās vīles

Papildus ūdensnecaurlaidīgajam materiālam mēs esam pastiprinājuši šī kostīma ūdensizturību, arī aizlīmējot šuves. Tas nozīmē, ka apģērba iekšējām vīlēm ir uzklātas ūdensnecaurlaidīgas līmlentes, lai nodrošinātu pilnīgu ūdensizturību. Šīs līmētās vīles atrodas zonās, kas visvairāk tiek pakļautas sniega iedarbībai. Šim slēpošanas kostīmam tās attiecīgi ir plecu, krūšu un sēžamvietas zonas.

Izturība

Tā kā asās slēpes dažreiz var bojāt vai sagriezt slēpošanas bikšu apakšdaļas, Wedze biksēm ir integrēti ļoti efektīvi pastiprinājumi, lai pēc iespējas vairāk novērstu saplēšanu.

Kabata slēpotāja biļetei

Vairs nav jāņem laukā slēpotāja biļete! Piedurknei ir izveidota kabata slēpotāja biļetei, lai nodrošinātu ātru piekļuvi pacēlājiem.

Pielāgošana

Muguras daļas oderes augšmalā ir etiķete bērna vārda uzrakstam un izstrādājuma personalizēšanai. Tā noderēs, lai bērns varētu atrast savu kostīmu slēpošanas skolā, bērnudārzā vai skolā.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņiem siltumu slēpošanas trasē?

Siltuma un sausuma saglabāšanai mēs iesakām ievērot 3 kārtu principu: 1. kārta jeb “otrā āda”, kas saglabās sausumu; 2. kārta jeb izolējošā, kas saglabās siltumu apģērba iekšpusē; 3. kārta jeb aizsargkārta, kas aizsargās sliktos laikapstākļos.

Kā ģērbt bērnus, lai nodrošinātu viņu kājām siltumu slēpošanas trasē?

Lai kājas būtu siltas un sausas, pietiek ar 2 apģērba kārtām: 1 slēpošanas termoveļa, kas novirza sviedrus, un 1 slēpošanas bikšu pāris, kas aizsargā pret laikapstākļiem un nodrošina siltumu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Pildījums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliamīds; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Membrāna: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt uz pakaramā un nelocīt, lai nesabojātu materiāla pārklājumu. Pirms glabāšanas rūpīgi izžāvēt sausā un labi vēdināmā telpā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos slēpošanas apstākļos. Dizaineru komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un dizaineri pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir paredzēts un izveidots, ir pilnībā atbilstoša izstrādājuma lietošanai reālos apstākļos.

Garantija

2 Gadi