Filtri 0
Filtri 0
SUBEA

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Vēja necaurlaidīgs flīsa niršanas pončo “SCD”, tumši zils
  • Vēja necaurlaidīgs flīsa niršanas pončo “SCD”, tumši zils
  • Vēja necaurlaidīgs flīsa niršanas pončo “SCD”, tumši zils
Krāsa:
  • ZILA / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu “Subea” dizaineri izstrādāja šo pončo, lai uzturētu jūsu ķermeņa siltumu pēc niršanas sesijām. Tas nodrošina ķermeņa izolāciju no vēja un laikapstākļiem – gan atrodoties uz sauszemes, gan laivā.

Uzturiet siltumu pēc niršanas, valkājot šo vēja necaurlaidīgo pončo ar flīsa oderējumu. Tas sildīs un pasargās no aukstuma pat, ja jums mugurā būs uzvilkts mitrs niršanas apģērbs.

Pamatmateriāls: 23.0% Poliuretāns, 77.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Kapuce un divas sānu kabatas. Rokas var palikt zem piedurknēm

Elastīgums

Nodrošina siltumu pat tad, ja esat uzvilcis mitru niršanas tērpu.

Aizsardzība pret vēju

Flīsa audums ar ārējās virsmas pārklājumu, kas novērš vēja caurlaidību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Tehniskais raksturojums

Niršanā jūsu ļaunākais ienaidnieks ir aukstums. Tas joprojām ir aktuāli arī tad, kad esat atpakaļ uz sauszemes vai laivā. Vējš ir īsta problēma nirējiem. Tas atdzesē ūdeni un neoprēna niršanas tērpa iekšpusē esošo gaisu, liekot nirējiem ļoti salt. Šī pončo flīsa materiāla pārklājums pasargā jūs no vēja un nodrošina papildu siltumu. Nirējiem tiek nodrošināts siltums pat tad, ja viņi joprojām valkā mitru niršanas apģērbu.

Lietošana

Pončo var valkāt tieši virs mitra niršanas tērpa. Pončo ir divas sānu kabatas roku aizsardzībai. Lai koncentrētu siltumu, varat turēt rokas pie vēdera. Apģērba garums ir ideāli piemērots braucieniem ar laivu. Mēs apzināti izstrādājām īsu pončo, lai novērstu tā plīvošanu vējā, kas ir īpaši nepatīkami.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu komandas un tehniskā partnera “PlanetOcean”, niršanas centra Hendajā, Francijas dienvidrietumos, izstrādāts un testēts apģērbs, lai apstiprinātu tā nodrošināto siltumizolāciju.

Garantija

2 Gadi