Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8358263 2036170

Zēnu iešļūcenes “100”, zilas

4,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu sērfošanas dizaineri izstrādājuši šīs iešļūcenes neregulārām jauniešu ūdens sporta nodarbībām. Praktiski apavi pirms un pēc treniņiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Vienslāņa zole. Nostiprināts purngals, lai novērstu tā slīdēšanu cauri

Griezums

Plakana zole. Plastmasas siksniņas pēdai sniedz nelielu atbalstu.

Žūšanas laiks

Žūšanas laiks: 10 min. Laboratorijas apstākļos veikts pie 23 °C temperatūras.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sērfotāji un iešļūcenes

Iešļūcenes ir ikoniski sērfotāju apavi. Tās ir ne tikai saulaina sērfošanas dzīvesveida simbols, bet arī perfekti apavi pirms un pēc nodarbības: pamata aizsardzība pēdai, vienkāršas, praktiskas, viegli kopjamas un galvenais - viegli uzvilkt un novilkt pat ar mitrām pēdām bez roku palīdzības, kad tās aizņemtas ar ekipējumu.

Dizains

“Olaian” mūsu iešļūcenes dizainējam iedvesmojoties no sērfotāju vajadzībām un prasībām, lai tās būtu atbilstošas lielākajam vairumam. Produktu izstrādājusi mūsu sērfotāju komanda Hendajā (Francijā). “Olaian” globālā dizaina centrs atrodas Bidasoa upes krastos, Hendajā. Tas ļauj mums radīt produktus jūras vidē un saskarē ar lietotājiem.

Lietošanas pārbaudes

Produkts izmēģināts mūsu komandā, sadarbojoties ar testētājiem no malas reālās dzīves apstākļos.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Etilēna vinilacetāts; Bez virsmas: 100.0% Polivinilhlorīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi