Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu sērfošanas dizaineri ir izstrādājuši šīs iešļūcenes neregulārai izmantošanai ūdenssportā.Praktiski apavi pirms un pēc jūsu sesijām.

Šīs vienkāršās un praktiskās iešļūcenes ir ļoti viegli uzvelkamas un novelkamas un ļoti ātri izžūst.Ideāli piemērotas pirms un pēc ūdenssporta.

Ārējās zoles materiāls: 100.0% Etilēna vinilacetāts; Bez virsmas: 100.0% Polivinilhlorīds

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Viena slāņa zole.Pastiprināta īkšķa siksna, lai apturētu tā izvirzīšanos.

Griezums

Plakana zole.Plastmasas siksnas, kas nodrošina minimālu pēdu atbalstu.

Žūšanas laiks

Izžūšanas laiks:10 min. Veikts laboratorijas apstākļos 23 °C.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sērfotāji un iešļūcenes.

Iešļūcenes ir ikoniski sērfotāju apavi.Papildus saulaina sērfošanas dzīvesstila simbolam, tās ir arī ideāli apavi pirms un pēc sesijām:pamata pēdas aizsardzība, vienkārša, praktiska un viegla apkope un, pats galvenais, vienkārša uzvilkšana un novilkšana pat ar mitrām pēdām, bez nepieciešamības izmantot rokas, kad tās jau ir aizņemtas ar ekipējumu.

Dizains.

Šeit, “Olaian”, mēs izstrādājam iešļūcenes, iedvesmojoties no sērfotāju vajadzībām un prasībām, lai tās būtu piemērotas vairākumam.Produktu izstrādājušas mūsu sērfotāju komandas Hendajā (Francijā).“Olaian” globālais dizaina centrs atrodas Bidasoa upes krastos, Hendajā.Tādējādi mums ir iespēja izstrādāt produktus saskarsmē ar lietotājiem un jūras vidi.

Lietošanas piemēri.

Mēs esam izstrādājuši šīs sandales ar siksniņu ļoti neregulārai vai sezonālai izmantošanai sērfotājiem, kas dodas uz viegli pieejamām sērfošanas vietām, veicot īsus attālumus (< 3 km dienā):plakana zeme un iestaigātas takas.

Lietošanas testi.

Produktu testējušas mūsu komandas sadarbībā ar ārējiem testētājiem reālās dzīves apstākļos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi