Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI / BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu medību entuziasti izstrādāja šo 131 cm garo somu, lai medībās pārnēsāt jūsu ieroci būtu pilnīgi droši.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Audums izstrādāts, lai tam nekaitētu neliels lietus.

Aizsardzība pret triecienu

Dubulta blīvuma 20 mm putu polsterējums katrā pusē.

Bloķēšanas mehānisms

Aizslēdzams dubultais metāla rāvējslēdzējs. Izturīgi 10 mm “YKK” rāvējslēdzēji.

Satura aizsardzība

Pārloks ar klipša aizdari somas pamatā labākai aizsardzībai pārvietošanas laikā.

Nēsāšanas komforts

Ērtāka, pateicoties regulējamai pārnēsāšanas siksnai un pastiprinātam ieliktnim.

Kabatas

Ārējā kabata, lai uzglabātu mazus piederumus.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

P270 denjē poliestera ārējais materiāls ar pastiprinājumiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Soma: Svarīgs piederums, lai pārnēsātu medību šaujamieroci

Pārvietojiet savu ieroci pilnīgā drošībā jūsu automašīnā vai slēpnī, pateicoties šai medību somai. Tā ir 131 cm gara un sver 1,1 kg, tajā jūsu ierocis tiek droši aizsargāts. Mūsu inženieri un dizaineri izstrādāja šo modeli medniekiem, kuri vēlas uzglabāt savu ieroci, to nesabojājot vai neizjaucot pirms tā ievietošanas transportlīdzekļa bagāžniekā vai pasažieru nodalījumā.

Paredzēta, lai pilnīgi droši pārnēsātu jūsu ieroci

Šīs somas ārpuse ir izgatavota no P270 denjē poliestera materiāla, kas ir izturīgs pret berzi. Dubulta blīvuma 20 mm biezas putas iekšpusē atšķir to no jebkuras citas somas. Arī abās pusēs. Šis putu biezums novērš vairāku ieroča daļu bojājumu no saskares vai triecieniem.

Somas izmēri

Garums: 131 cm (ārpuses izmērs)

Garums: 129 cm (iekšējais izmērs)

Ar visaugstāko daļu: 20 cm (iekšējais izmērs)

Ar viszemāko daļu: 9 cm (ārpuses izmērs)

Biezums: 3,5 cm (iekšējais izmērs)

Kā putu materiāls šajā somā aizsargā jūsu ieroci?

Šī soma satur speciālas putas, kas piedāvā maksimālu aizsardzību jūsu ierocim. Mēs izvēlējāmies kombināciju no 10 mm polietilēna (PE) putām, plus 10 mm poliuretāna (PU) putām, lai izgatavotu šīs 20 mm biezās dubulta blīvuma putas. PU ir ļoti izturīgs materiāls, ko izmanto dažādās nozarēs. Ja jūs patiešām rūpējaties par savu ieroci, dodiet tam aizsardzību, ko tas pelnījis!

Rāvējslēdzēja aizdare un pārloks papildu drošībai

Somu atver un aizver ar pilna garuma rāvējslēdzēju. Divus izturīgos “YKK” rāvējslēdzējus (nešaubīgi vislabākais rāvējslēdzēju zīmols pasaulē) var aizslēgt kopā pat lielākai drošībai. Tai ir arī ar klipsi aizverams pārloks somas pamatā, kas ir arī polsterēts ar 10 mm PE putu ieliktni papildu aizsardzībai.

Uz pleca vai rokās: Kā jūs pārnēsājat šo medību somu?

Visās publiskās vai privātās vietās visi šaujamieroči jāizlādē un jānovieto ietvarā vai jāizjauc pārvadāšanas laikā transportlīdzeklī (avots: oncfs.gouv.fr). Tāpat medniekiem, kuriem jāiet līdz slēpnim vairākas minūtes un, kuri vēlas droši pasargāt savu ieroci, vajadzīga piemērota soma. Somu var pārnēsāt ar plecu lenci, kas ir polsterēta lielākam komfortam, vai ar rokām, pateicoties diviem rokturiem

Kā ar apdari?

Jūs pamanīsiet šī modeļa autentisko stilu. Lāsumaini zaļa/olīvu, ar kontrastējošiem ieliktņiem, kas piešķir šim modelim cēlu un stingru izskatu. Papildu ārējais maisiņš ar divām spiedpogām, kur noglabāt jūsu mazos piederumus. Visbeidzot, lietus ūdens vienkārši notek pa ārējo materiālu, pateicoties tā ūdeni atgrūdošai apstrādei, lai novērstu ieroča rūsēšanu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi