Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šos stilīgos, tehniskos iemauktus mūsu jātnieku komanda radījusi dažādu stilu jāšanai ikdienā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Ergonomiskas galvas siksnas, V-veida pierene un aizsargpolsteri.

Ērta uzturēšana

Lai iemaukti vienmēr izskatītos kā jauni, mazgājiet bifeļādu ar ziepēm.

Ērta lietošana

Pateicoties siksnas sprādzei un karabīnei, iemauktus ir viegli uzlikt.

Izturība

Bifeļa un teļa āda lielākai izturībai.

Lietotāja komforts

Ergonomiskās galvas siksnas un mīkstā āda ļauj zirgam justies ērti.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Komforts:

Lai ar kāda stila jāšanu nodarbojaties, ir svarīgi, lai zirgs justos ērti.Tas ir mūsu jāšanas entuziastu vadmotīvs.Tāpēc iemaukti “580” veidoti tā, lai neapgrūtinātu zirgu:pateicoties ergonomiskajām galvas siksnām, aizsargpolsteriem, teļa ādas polsterējumam uz galvas un purna siksnām, tiek samazināts spiediens uz zirga skaustu un purnu.

Ērta lietošana.

Iemaukti “580” ir veidoti, lai atbilstu iespējami dažādiem jātniekiem un tiem ir vairākas priekšrocības.Pateicoties siksnas sprādzei, tos ir viegli pielāgot zirgam.Ar karabīni ganašu siksnu ir ērti piesprādzēt, savukārt vaigu siksnas pieejamas dažādos izmēros ērtai uzlikšanai un noņemšanai.Pielāgojiet aprīkojumu ātri, lai jums atliek vairāk laika jāšanai.

Ergonomika:

Visi iemaukti “580” ir veidoti, lai brīvi un ērti piekļautos zirga galvai.Ergonomiskās galvas siksnas apņem zirga skaustu, neradot uz to spiedienu.D-veida sprādzes ļauj purnenei piekļauties zirga galvai un nesavilks vaigu siksnas.Ņemot vērā, ka katrs zirgs ir citādāks, V-veida pierene piekļaujas dažādas formas galvai.

Izskats:

Iemauktiem “580” ir pieejami vairāki varianti:tie apmierina dažādu stilu jātnieku vajadzības.Vai jums tuvāks ir konkūrs?Izvēlieties gludo modeli vai modeli ar dekoratīvām šuvēm.Iejādes faniem noteikti jāizvēlas kalnu kristālu krāsas modelis ar plato purneni.Iemauktu “580” konstrukcija, dizains un materiāli ir piemēroti gan treniņiem, gan sacensībām.Komforts un stils.

Viegla kopšana:

Iemaukti “580” pārsvarā ir taisīti no ļoti izturīgas, augstākās kvalitātes bifeļādas, kuru ir viegli kopt.Regulāri kopiet ādas izstrādājumus ar glicerīna ziepēm un reizi pa reizei ietaukojiet.

Kā pielāgot iemauktus:

Pareizi uzliekot iemauktus, trenzēm jāsaskaras ar zirga mutes kaktiņiem, neradot uz tiem spiedienu.Abām vaigu siksnām jābūt simetriskām un ganašu siksna nedrīkst spiest uz zirga ganašiem:starp ganašiem un iemauktiem jāspēj ieslidināt roku.Ja jums kaut kas nav skaidrs, jautājiet padomu savam trenerim.

Viegli pielāgojama purnene:

Purneni var pielāgot zirga temperamentam, mutes jutībai un jūsu satvērienam.Šai iemauktu daļai vienmēr jābūt pielāgotai zirgam, lai tā treniņu laikā netraucētu.Ja jums ir šaubas, vai esat visu pareizi izdarījuši, jautājiet padomu profesionāļiem.Fleša ne vienmēr ir vajadzīga, iemauktiem “580” tā ir noņemama.

Izmēri:

Iemauktiem “580” ir trīs izmēri*:

PS (ponijiem:mazākiem par 140 cm skaustā ), CS (nelieliem zirgiem:no 140 cm līdz 161 cm) un FS (zirgiem:virs 161 cm).

*Skausta augstumi ir tikai indikatīvi un var atšķirties, atkarībā no zirga šķirnes un ķermeņa formas.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Turiet pakārtus vēsā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi