Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8395005 2239006

Zirgu iemaukti “100” + poniju pavada, melni

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu jāšanas sporta dizaineri radīja šos iemauktus, lai bērniem būtu vieglāk iemācīties lietot iemauktus: praktiski un ideāli piemēroti iesācējiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Klipšu regulēšana un krāsaina pavada, lai iemācītos pareizu roku pozīciju.

Izturība

Izturīgs, viegli kopjams sintētisks komponents

Ierobežo kairinājumu

Pastiprinājumi galvenajās spiediena zonās:pakauša siksna, purna siksna un stiprinājumi.

Saķere

Pavadas gumijas rokturi 4 krāsās, lai vieglāk mācīties.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils:

Visa iesācēju preču klāsts ir izstrādāts tā, lai bērniem mācīšanās jāt ar zirgu kļūtu intuitīvāka. Mūsu dizaineri centās, lai bērniem pirmo nodarbību laikā būtu vieglāk iekārtoties. Iemaukti “100” ir daļa no mūsu intuitīvo produktu klāsta, kas izstrādāti, domājot par bērniem. Šajā klāstā ir visi iesācējiem nepieciešamie piederumi: iemaukti un pavada, kā arī ponija segli “100” un ponija seglu josta “100”.

Samazināta berze:

Vietas, kas izdara lielu spiedienu, ir oderētas ar mīkstu putu polsterējumu, lai palielinātu zirga komforta sajūtu.Šo polsterējumu atradīsiet uz uzgalvja, uzacu lentes un deguna lentes. Mēs izstrādājām vaigu stiprinājumus ar oderējumu, lai novērstu berzi.

Pavadu veidi:

Šie iemaukti tiek pārdoti kopā ar iesācēju pavadu. Trenze tiek pārdota atsevišķi, lai jūs varētu pielāgot to sava zirga vajadzībām.

Izmēri:

Iesācēju iemaukti ir pieejami divos izmēros: Šetlendas un ponija, lai bērni varētu iemācīties droši lietot iemauktus uz jebkura ponija.

Regulēšana:

Visiem iemauktu stiprinājumiem ir krāsaini klipši, kas padara tos intuitīvāk lietojamus. Mēs esam apņēmušies atvieglot bērniem mācīšanos.

Kā pārbaudīt, vai jūsu iemaukti ir pareizi piestiprināti.

Mēs iesakām veikt pirmās korekcijas ar profesionāla vai pieredzējuša jātnieka palīdzību, lai pārliecinātos, ka jūsu ponijam ir ērti.

Kopšanas padomi:

Šie iemaukti ir izgatavoti no sintētiskiem materiāliem, tāpēc tos var mazgāt ar ūdeni un drānu vai birsti. Atvadieties no visiem ādas kopšanas posmiem. Ideāli piemērota bērniem.

Universāli:

Mūsu dizaineri ir radījuši šos iemauktus tā, lai jūs varētu piestiprināt pavadu pie trenzes vai diviem gredzeniem deguna joslas sānos. Tas ir atkarīgs no jūsu bērna vajadzībām un ponija.

Ērta lietošana:

Roktura formas uzgalvis padara iemauktus ļoti viegli uzvelkamus. Vienīgā lieta, kas jāattaisa un jāaiztaisa, ir krāsainās sprādzes.

Melnajiem iemauktiem: Zils ar zilu, rozā ar rozā. Brūnajiem iemauktiem: dzeltenās sprādzes.Turklāt krāsainā pavada sniedz jūsu bērnam palīdzību, kas nepieciešama, lai novietotu rokas un uzturētu tās pastāvīgā kontaktā ar zirga muti.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 20.0% Poliamīds, 67.0% Poliuretāns, 13.0% Poliesteris; Pamatodere: 40.0% Poliuretāns, 60.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet pakarinātus vēsā un sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi