Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / HAKI / ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi hidrotērpu, kas ir īpaši piemērots sērfošanai un bodibordingam pavasarī (no 17 °C līdz 22 °C).

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Liela atvere priekšdaļā ar pilna garuma pārloku un priekšpuses rāvējslēdzēju.

Kustības brīvība

Ļoti elastīgs neoprēns ar rāvējslēdzēju krūšu priekšdaļā.

Samazināta berze

Ļoti elastīgs neoprēns uz kakla un ielaidumi zem rokām komfortam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izvēlieties atbilstošu izmēru

Lai gūtu maksimālu labumu no hidrotērpam piemītošajām īpašībām, ir nepieciešams izvēlēties pareizo izmēru. Sērfošanas hidrotērpam ir cieši jāpieguļ, uz tā nedrīkst veidoties redzamas krokas. Ir pilnīgi normāli, ja sausumā šķiet, ka hidrotērps ir pārāk ciešs; diskomforts izzudīs, tiklīdz tērps kļūs slapjš. Izvēloties pārāk liela izmēra hidrotērpu, uz tā parādīsies krokas, sajutīsiet kairinājumu un samazināsies siltuma komforta līmenis (hidrotērpā iekļūstot ūdenim).

Pirms iegādes pielaikojiet.

Materiāli

“900” hidrotērpi ir izgatavoti no 100 % ļoti elastīga neoprēna, lai garantētu vairāk komforta lietošanas laikā, kā arī lielu kustību brīvību.

Papildu nodilumizturībai, neoprēns ir oderēts ar sintētisku audumu.

Neoprēna biezums: 3 mm un 2 mm.

Mēs veicam mūsu neoprēna materiālu testēšanu un garantējam to kvalitāti.

Apkakle

Kairinājuma samazināšanai izstrādāta kakla izgriezuma apdare. Atkarībā no valkātāja jutības, zem hidrotērpa iespējams pavilkt UV aizsardzības T kreklu, tādējādi samazinot kairinājuma risku. Tāpat, ja hidrotērpu paredzēts valkāt ilgāku laiku, ir ieteicams intensīvas berzes vietās (uz kakla, padusēs, ceļgalu daļā) uzklāt ziedi (piemēram, vazelīnu).


Maksimāla kustību brīvība

“900” junioru hidrotērpu klāsts piedāvā dizainu un materiālu, kas izvēlēts, lai būtu vieglāk airēt un netraucētu pilnvērtīgi kustēties, īpaši atspēriena brīdī.

Šis hidrotērps ir pilnībā izgatavots no ārkārtīgi elastīga neoprēna. Visas vīles ir elastīgas.Rāvējslēdzējs priekšpusē lietošanas laikā pilnībā atbrīvo muguru.

Aizdare

Aizdares sistēma ar priekšpusē iestrādātu rāvējslēdzēju nodrošina kustību brīvību ar labāku ūdensnecaurlaidīgu blīvējumu, nekā mugurpusē iestrādāts rāvējslēdzējs. Rāvējslēdzēja mēlīte ir izgatavota no nerūsējoša tērauda, kas padara to noturīgu pret sālsūdens korozīvo iedarbību.

Ūdensnecaurlaidīga konstrukcija

Vīles ir cauršūtas un salīmētas, lai nodrošinātu ūdensnecaurlaidību un izturību.

Šūts ar “neredzamo” dūrienu – adata netiek izdurta cauri visam neoprēnam, tādējādi novēršot ūdens iekļūšanu.

Lai vēl vairāk uzlabotu “900” klāsta produktu ūdensnecaurlaidīgo blīvējumu un izturību, vīles no iekšpuses ir pilnībā aplīmētas.

Tā kā iekšpusē nav pavedienu, nerodas kairinājums un berze. Komfortu un izturību pastiprinoši elementi ir stratēģiski izvietoti iekšpusē jutīgās vietās.

Ūdens aizturēšana

Potītēs un plaukstas locītavās ir silikona bloķētāji, kas neļauj iekļūt ūdenim.Tie palīdz hidrotērpam arī turēties stingri vietā, kad izmantojat cimdus un zābakus.

Atslēgu kabatiņa

Priekšējā panelī zem rāvējslēdzēja ir iestrādāta kabatiņa atslēgām.

Dažādiem ūdenssporta veidiem piemēroti hidrotērpi

Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām. Mūsu dizaina izvēles tos padara arī saderīgus ar citiem ūdenssporta veidiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Sargāt no karstuma avotiem. Lai pagarinātu hidrotērpa kalpošanas laiku, neatstājiet to žāvēties ārā, tiešā saules gaismā. Nav ieteicams mazgāt veļasmašīnā.

Lietošanas ierobežojumi

Ūdenī 17 līdz 22 ° C.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Detaļu garantija

2 gadi